רק רציתי להגיד....

S a p i r B1

New member
רק רציתי להגיד....

לא יודעת באחת ההודעות עלה עניין של אותם מעריצים של גריין דיי רק מ"אמריקן אידיוט". ולצערי כן כל אותם מעריצי אמריקן אידיוט מדברים רק על כמה שבילי עושה להם את זה. אז כן אתם באמת מעצבנים קצת עם הקטע הזה ורק בגלל האמירות האלו מבינים שאתם מעריצים אותם מהדיסק האחרון. שלא תבינו אין לי בעיה עם זה שבילי ג'ו חתיך והוא כן אבל כן יש בזה משו שאותם מעריצים הם לא באמת המעריצים האמיתיים שמכירים את אופן הכתיבה המוכשרת להפליא של בילי, את ההיסטוריה הענקית שלהם ואת הדברים שמניעים אותם לכתיבה.לידיעת כל החדשדשים הם שנים כבר בתעשיית המוזיקה כבר מ89 והם לא מוכרים רק מעכשיו הם מוכרים משנים עברו והם מצליחים מאוד אז לכל אותם המעריצים עם ההודעות חסרות התוכן אנא לכו ותלמדו קצת על הלהקה לפני שאתם באים ומודיעים שאתם מעריצים כי רק לפי ההודעות חסרות התוכן שלכם אפשר לראות איזה מעריצים אתם.!!!!!!

אל תעשי הכללות.../images/Emo163.gif

בבקשה.

DoDaDa

New member
האמת היא שהפעם הראשונה ששמעתי

עליהם... זה היה שהסתכלתי ביומן בצפר של חברה שלי והיו שם את הליריקס של בולוורד אוף... ושאלתי אותה איזה להקה זאת...אז הורדתי שירים שלהם והשיר הראשון ששמעתי שלהם היה - ALL THE TIME ו- SHE וגם...איזה מגניב איך שהם התחילו.... אני מקווה שכולכם ראיתם Green Day - Behind The Music. ב-וי אייץ' וואן זה כזה אדיר..

®NuLy®

New member
באמת בלי הכללות!!

אני מכירה את גרין דיי מאמריקן אידיוט!!! זה לא אומר שאני לא מעריצה אמיתית שלהם!!! לדעתי שלושתם ממש מכוערים!!!!! ומה שאני אוהבת בהם זה המוזיקה!!! גרין דיי זאת אחת הלהקות האהובות עליי שאני פשוט כל הזמן שומעת אותה!!! ולא רק את אמריקן אידיוט.... גם את דוקי אז בבקשה בלי הכללות

רונוש3

New member
רציתי לכתוב גם משו אבל...

®NuLy® כתבה בדיוק מה שרציתי לכתוב!! חחח

®NuLy®

New member
כי אני בעד..

הרבה סימני קריאה!!!!!!!!! שאלה?????????? ונקודות............ חחחחח

דוקי מן

New member
מצטער אבל את טועה

גרין דיי אכן התחילו משנת 1989 לתו להקה בשם sweet children אבל הם החלו את דרכם בתור גרין דיי רק מ- 91

BlueBeIl

New member
מה זה משנה, זה אותם אנשים,

הם פשוט החליטו לשנות את השם

st jimmy

New member
זה לא אותם אנשים

בסוויט צ'ילדרן זה היה בלי טרה קולל

BlueBeIl

New member
וגם בגרין דיי בהתחלה,

תבדקי את הקרידיטים בסמות'ד או משהו

דוקי מן

New member
מה זה קשור

גרין דיי התחילו ב- 91. מלא להקות מתחילות מספר שנים לפני הדיסק הראשון שלהם ורק בדיסק הראשון הם משנים את השם. גרין דיי התחילו ב- 91.

למעלה