רק רציתי להגיד...

../images/Emo124.gifניקלודיאון ותצוגת אופנה היום

כמדי יום שלישי, מיד לאחר סיום התוכנית "אחי, אחותי", מתארחת בפורום ניקלודיאון רונית דובדבני ועונה על שאלות גולשים בנושא התוכנית. נושא התוכנית היום: אהבה וחברות. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בנושא.
פורום שמנות ויפות מזמין אתכם לתצוגת אופנה לנשים גדולות שתתקיים ביום חמישי הקרוב בשעה 20:30 במועדון "האסם" שבקיבוץ מועדון מיכאל. לאחר התצוגה תתקיים מסיבת ריקודים אל תוך הלילה בהנחיית DJ DAR מחיר כרטיס - 30 שקלים. לפרטים נוספים הקליקו כאן.

Mrs Love

New member
ושוב בקשר למפגש../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

מי בא מחר

J e i n

New member
אני. באיזה שעה בסוף זה מתחיל?

ובאיזה שעה סביר שיגמר בערך? מתי כולם מתכוונים ללכת?

Mrs Love

New member
קבענו בחמש../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

אפשר לבוא לפני, והולכים מתי שימאס אני נשארת שמה כנראה להרצאה בשעה 7 עד 8

Mrs Love

New member
איך אני אזהה אותכם../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif

De-Panther

New member
אני תמיד עם אותה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חולצה ירוקה ככה שקשה לפספס אותי
יש את המאמר בפורום של האחד באפריל ויש שם תמונה שלי(אני זה שבצד שמאל על הדשא)

פינל

New member
אניי!!

בסינמטק, בחמש. מקווה לפגוש את כולם!! ובהקשר קצת אחר: מישהו יודע איזה סרטים משודרים באיזה שעות? אורן, הקישור שנתת לי לא עבד אבל בכל זאת תודה. למישהו יש את האתר של עולמות? נתראה!!

Fay Wood

New member
אני גמבאה (גמבה... אני רעבה..)

אבל השאלה היא מי לא בא, ותוכלו לזהות אותי כי אני אהיה עם... צעיף סגול שיהיה כמו חגורה ^_^ ואני עם משקפיים, אם שיער שנראה כמו טוסט (עשיתי צמות ביום ראשון... היום אני אפרק ותראו את התוצאות...!) ו..אני מבקשת לא להבהל מאיך שאני נראת.. 0_0 סתם... אמממ... אני אבוא עם שלט שיהיה רשום עליו "אני פיי ווד נעים מאוד!"...? לא... ^_^ טוב, אני אחשוב על זה... בכל מקרה, מי לא בא היום?!

Hotaru

New member
אני באה היום

אורן,סליחה שברחתי לך..הלכתי עם ריי >.>

את אלונית תזהו בקלות...

"קצת" קשה לפספס אותי... אני אבוא עם מדבקה שכתוב עליה אלונית 2006 סתאאאם! אבל נגיד... סימן הזהוי שלי... אם.... תיק עם ציור של חתולים בנוצצים... ו... אם....(חושבת רגע על רעיון המדבקה) ועם ספר בשם "הנסיכה מתגעגעת"... ואולי אני אבוא עם מדבקה.. מי יודע.....

Fay Wood

New member
בעעעעע אני בדיכאון!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני שונאת את המשפחה שלי שונאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדבר היחיד שהמפגרים האלה יודעים לעשות זה להרוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת את החיים שלי...

לי Li

New member
לא נורא, בקטנה ../images/Emo24.gif

יהיו עוד מפגשי פורום בעתיד ^_^

Fay Wood

New member
טוב לא מעניין אותי, אני הולכת

והוא ייקח אותי לתל אביב וזה מעניין לי את התחת אם כן או לא!!!!!!!!!!!!!!!!
*ההודעה הקודמת היה חירפון זמני..
* טוב, אני עוד מעט הולכת להקלטות... אז יאללה אני אלך להתארגן.. בי בי... ותודה על העידוד ^__^

Mrs Love

New member
אני לא באה../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

לא יכולה

למעלה