רק רציתי להגיד

הדר.א.

New member
רק רציתי להגיד

שכמו שברור שאביב הוא המלך אז ברור שדנה ברגר היא ה-
!!! איזה זוג מלכותי.... דנה ואביב לנצח!!!!!

אביב הוא נסיך!!!

ודנה....אני ממש לא אוהב אותה-ולהופעה שהיתה ברעות עם דנה הבנתי שכימעט לא באו כולל אני

הדר.א.

New member
זה שאתה לא אוהב אותה...

חבל עליך... בקשר לאותה הופעה.. נו ברור... רעות??. מה זה בכלל????????

חבל לי עליך....

איך היא משפיעה עליך בכלל? היא סתם מנסה ליהיות משהו מיוחד.... טוב נכון נרד מרעות אבל ברוק האצמעות צעקו לה בוז וכאלה אם היית שם

הדר.א.

New member
קודם כל...

כותבים עצמאות... לא אצמעות..... תיראה... אין לי שום דבר נגדך... אתה לא אוהב את דנה ברגר- זכותך המלאה.. אני חולה עליה... וזהו... שום דבר לא יכול להשפיע עליי. אתה אומר שאתה שונא אותה... על בסיס מה???? אתה מכיר אותה? כאדם??? אני בטוחה שלא!!!! איך אתה יכול לשנוא מישהו שאתה לא מכיר??. אני אוהבת אותה גם בגלל המוזיקה המדהימה שלה (לדעתי) וגם כי יצא לי לא פעם לדבר איתה, לראות את התגובות שלה אליי ולקהל בכלל, להבין איזה מקסימה היא!!! לי לפחות יש על מה לבסס את האהבה שלי, אבל לך... לך יש על מה לבסס את השינאה שלך????

הדר.א.

New member
ודרך אגב

דנה לא מנסה להיות משהו מיוחד, היא כבר משהו מיוחד!!!! הכי מיחוד בעולם בשבילי!!! סבבה... אז עליך היא לא משפיעה, אתה לא "שם עליה"... אין לי בעיה עם זה... אבל (ואני לא מדברת רק עליך) למה לשנוא????? לשנוא אדם שאתם לא מכירים??. לקלל, להשמיץ..... וזה עוד מילא... אבל לצעוק את זה לה??? ללכת להופעה שלה ולצעוק לה "זונה"?.??.?!!!! להיות 2 מטר ממנה ולייחל שיתפוצץ לה הרכב (כן, כן... שניים שעמדו לידי אמרו את זה)... זה כבר ממש מוגזם!!! אנשים!!! קצת רגש, קצת פירגון, קצת טאקט!!!! הלוואי שכולם יכלו להבין מה אני רואה בה.... שכולם יכלו להסתכל עליה כמוני... ולהבין עד כמה שהיא מדהימה!!!!

אני לא שונא אותה

אני פשוט לא אוהב את השירים שלה ולא צעקתי לה בוז אני פשוט ראיתי מה קרה וגם לדומינו צעקו לא מצחיקים... חיחיחי....(למרות שהם דיי נחמדים אבל לא יודע למה.....זה היה נחמד...)

הדר.א.

New member
טוב... אבל

לא מזמן קראתי הודעה שלך כמה אתה שונא אותה.. לא משנה... אם אתה אומר שאתה לא שונא אותה... סבבה. זכותך ה מ ל א ה לא לאהוב אותה או את השירים שלה.... ופניתי לכולם בקשר לצעקות ולקללות... אני שמחה שאתה לא בין המטומטמים שמשמיצים אותה בכל דרך אפשרית. רק הלוואי שכולם היו בני אדם... לא מקללים ולא פוגעים, אפילו אם הם לא אוהבים את המוזיקה שלה... זו לא סיבה מוצדקת!!!

בהתחלה שנאתי אותה אבל עכשיו....

אין לי בעיה איתה למדתי להיסתדר איתה אפילו שהיא קצת צולעת(כמו מוניקה סקס.....)

הדר.א.

New member
מה זה ללללללללאאאאאאאאאאא

אבל לא משנה... חחחח.... העיקר שאתה לא דפוק כמו אלו ששונאים אותה וטורחים ליידע אותה על זה...

למעלה