רק רציתי להגיד..

Serf SaN

New member
רק רציתי להגיד..

שאם סייברס תמשיך כמו שהיא ברגע זה, הרפיוטיישן שלה ימשיך לעלות בתור "סדרת הדיג'ימון הבוגרת ביותר"..ואולי [אולי] הטובה ביותר. [אני רק חוזר על דברים שהרבה גולשים בפורומי דיג'ימון אמריקאיים אומרים.
] עוד כמה דברים על סייברס [לא ספויילרים]: 1) מדדי הרייטינג ממשיכים להשתפר, וסייברס צוברת משבוע לשבוע עוד ועוד אחוזים. [: TV Ratings for the week of October 2 - October 8 (Episode 26) 1. Sazae-san - 16.6 2. Chibimaruko - 12.3 3. Crayon Shin-chan Special - 11.1 4. Pokemon DP - 7.4 5. One Piece - 6.2 6. Naruto - 5.6 7. Precure Star Splash - 5.6 8. Digimon Savers - 5.5 9. アニメメジャー/他 - 4.8 10. Dae Jang Geum - Janggeum`s Dream - 4.8 2) נראה לי שגם טואיי נורא מרוצה מההצלחה של סייברס לאחרונה, ולכן היא החליטה להשקיע בפתיחה חדשה [אני לא אגיד באיזה פרק היא מגיעה..] אבל לא רק זה, אלא גם החליטה לצ'פר את חובבי דיג'ימון, ולהחזיר את הזמר ה~כמעט~ רשמי של הסדרה, WADA KOUJI לבצע את שיר הפתיחה החדש!! [אומגגגג. וואדה קוג'י חוזר.
] 3) לא נראה לי שהודעתי על זה פה..אבל לסייברס הולך לצאת סרט בקרוב! הנה טריילר, למי שרוצה. [לדעתי אין בו ספויילרים לפרקים מתקדמים של הסדרה, וגם אין לו כל כך קשר לעלילת הסדרה, אבל תעשו מה שבראש שלכם~] http://www.toei-anim.co.jp/movie/2006_digimonS/movie/2006pre_digi_w.html 4) ודבר אחרון וחביב, רק כדי שתדעו~ הפרק האחרון שיצא מתורגם הוא פרק 22, שיצא ע"י LADYK. [לאחר שWTW נסגר..] תודה.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

אני מצטערת שאני לא מגיבה יותר,עבר עליי שבוע קשה לאללה עם הילד מהכיתה שאני הכי אוהבת מאושפז בבית חולים(ברגע ששמעתי הלכתי לבקר אותו,הייתי איתו ועם המשפחה קרוב לשלוש שעות וגם קניתי לו מתנה גדולה) ושאלות תמימות שמביאות צעקות(אני ארחיב מאוחר יותר)ולעזאזל באמת שלא היו לי שום כוונות שמצריכות כאלה תגובות... אני אשמח לעוד עדכונים,תמיד

טוב לראותך!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

זה בסדר,אל תדאגי.מה שלומו?הוא בסדר?למה הוא התאשפז?

Digi Lista

New member
ממש לא נכון ואפילו לא בצחוק!

הילד הזה מעולם לא הגיע לבית חולים מלבד לבדיקת סדים לרגליים,בשבוע שעבר היה לו משהו שמעולם לא היה לו עד כה(הוא פרכס חזק ואז נפל וקיבל גם מכה בראש ועכשיו כנראה שיתחילו לו עוד פרכוסים) והוא אושפז והיה בהשגחה בבית חולים כמה ימים בהם הוא גם הקיא וגם פרכס חזק מאוד ופחדו שהוא לגמרי נפגע במוח וגם עכשיו קיבלנו הוראות חדשות בעקבות המצב שלו,הוא הילד הכי פעיל בכיתה(ואני
ת בו).

Digi Lista

New member
לא ממש...

הוא ישב בבית על כיסא מול הטלוויזיה ואז אמא שלו אמרה לו שהיא רוצה לרחוץ אותו כי היא ממהרת והאחות הקטנה שלו(בת ארבע) אמרה לאמא לבוא מהר ומצאו אותו על הרצפה וסביבו גם קיא ולא ידעו אם הוא נפל והקיא תוך כדי או בכלל מה קרה ואז הסתבר בבית חולים שהיה לו פרכוס חזק במיוחד ועשו לו בדיקות מקיפות(סי.טי,a.e.g-נדמה לי שזה השם ועוד),הסתבר שכנראה היו לו עוד פרכוסים בלילות בתקופה האחרונה ולא ידעו מיזה כי בבוקר הוא קם רגיל,חושבים שהפוטנציאל לפרכוס כנראה היה קיים אצלו תמיד אבל רק עכשיו זה התחיל,לא ברור מה הגורם שפתאום חימם את העניין... השבוע ביום שני האמא באה לביה"ס והייתה איתו כמעט כול היום,היא ישבה ובכתה למרות שלדעתי הוא התנהג רגיל,הגיב,שיתף פעולה,חיבק אותי,אכל וכו' אבל האמא טוענת שהיא מרגישה שהוא לא לגמרי בסדר...האבא שלו טוען שגם הוא אמר לאמא שהיא מגזימה ושהוא בסך הכול כרגיל אבל אני מאמינה שאמא מכירה את הבן שלה ואם יש לה כאלה תחושות והיא ככה בוכה אז יש משהו,היא טוענת שאני ממש תפורה עליו ושרואים שהוא באמת קשור אליי ושהוא צריך מישהי עם אופי כמו שלי. האמת שבאופן כללי אני לא ממש מאופסת בימים האחרונים,יש לי בלאגן רציני עם המורה של הכיתה,היא השתגעה לגמרי וגם המנהלת והעו"ס שאחראית על הבנות שירות מגינות עליי אבל אני לא נמצאת בינתיים בכיתה הזאת ואני בספק שאני אחזור,ניסיתי לכתוב למורה מכתב(ארבעה דפים,כתב יד,כי כתבתי בלילה כשלא הצלחתי בכלל לישון בימים האחרונים מרוב מחשבות)וגם המנהלת והעו"ס קראו אותו והתרגשו מהכנות ומיזה שלמרות שהיא עושה הצגה ענקית של צרחות ומפרסמת לכול העולם כמה אני לא בסדר אני לא נגררת ללכלך עליה בחזרה ומה שאמרתי להן בנפרד יצא במכתב ויכלו ממש לשמוע את הקול שלי אומר את הדברים(היא לא מספיק הגונה לדבר איתי ישירות אלא רק צועקת בנוכחות אנשים וחשבתי שהמכתב יעזור כדי שנדבר),החלטתי שאני לא מוכנה לנסות יותר כי זאת כבר תהיה חנפנות והשפלה ועם כול הכבוד אני לא כלי משחק,אני אדם עם רגשות וזה שאני בכול זאת בוחרת להישאר בביה"ס(אני הרי לא חייבת,אני נותנת להם שעות עבודה כול הזמן סתם כולל בסוכות כשאף בת שירות לא עבדה,אני בסך הכול צריכה ללוות בהסעה הלוך ושוב ולא לטחון שם שעות)וזה שהיא כול כך מתעקשת לפרסם אפילו לסטונדנטיות שבאות בסך הכול להכשרה במסגרת הלימודים שלהן ואני לא מגיבה לא אומר שאני לא נפגעת מחוסר האמינות...היום שוב לא הייתי בכיתה והילד הזה ראה אותי הוא הגיב כמו תמיד בשמחה וביקש לבוא אליי,חיבקתי אותו כמה פעמים וגם בסוף היום,אני לא מחרימה את הילדים בכיתה ובטח שלא אותו,הריב הוא עם המורה(ולמה הוא בכלל התחיל?...שאלתי שאלה מסכנה על סדים לידיים של ילד מהכיתה ואז חטפתי על הראש שאני שואלת שאלות,ואיך בדיוק אני אבין את הדברים אם אני לא אשאל?...) ועצם זה שאני מקבלת גיבוי מהמנהלת(היא אמרה שאם אני אעזוב היא תיקח את זה ככישלון אישי שלה ואני באמת אוהבת אותה אז אני נאמנה לה) מלא רק מחזק אותי,אבל להתמודד גם עם השפלות פומביות,גם עם חוסר וודאות,גם עם התנתקות יחסית מהילד הזה שכול כך חשוב לי לפקח עליו כול עוד אני יכולה(האמא נתנה לי את הטלפונים שלהם והזמינה אותי לבוא אליהם) וגם עם עודף אנשים שיודעים ומדברים ולא שמעו בכלל את הצד שלי(הם לא נגדי,הם סתם באים ושואלים או כאילו רומזים במטרה שאני אשפוך את הלכלוכים ואני לא משתפת פעולה),הראש שלי מתפוצץ מכאבים,זה פוגע בי גם בריאותית כי גם לאכול ולשתות אין לי חשק,על שינה למרות שאני לא ישנה הרבה במילא כבר מזמן לא שמעתי...בקיצור היו לי ימים טובים יותר. מה איתך?התחלת כבר לימודים שנה שנייה?... אגב,עוד יומיים לשי יש יום הולדת

תהיי חזקה ותרגישי טוב!../images/Emo24.gif

אני באמת מקווה שהכל יסתדר. כן,התחלתי שנת לימודים שנייה לפני שבוע. גם חזרתי לכתוב עכשיו בפורום "שאלה קטנה" אחרי הפסקה ארוכה.פגשתי שם גם את מיתר. חוץ מזה אין חדש. בא לך לעשות משהו מיוחד לכבוד יום ההולדת של שי?

Digi Lista

New member
כי אני מוכשרת?....

האמת שיש לי כמה הסברים מעמיקים לשאלה-בטוח שבא לך לשמוע?... אורנית,איך התחילה השנה?ומה יש בפורום "שאלה קטנה"?...

השנה התחילה בסדר.

התחלתי קורסים חדשים ופגשתי אנשים חדשים. פורום "שאלה קטנה" זה פורום ששואלים ועונים בו על כי מיני שאלות כלליות.תקפצי פעם לבקר.אם יש לך איזו שאלה שאין לך תשובה עליה,או אם את מחפשת משהו ולא מוצאת,אז זה המקום בשבילך.

strawberrys

New member
בהחלט בא לי לשמוע.

(סליחה על התגובה המאוחרת, כפי שאמרתי, המחשב שלי בקרשים ועכשיו אני כותבת מהחשב ש דודה שלי:)

strawberrys

New member
כן, אחי עזר לי...

זה היה מסוג דברים שהם הכי פשוטים אבל הכי מסתבכים איתם

Snake Bandage

New member
זה הרייטינג של סייברס כל הזמן כנראה

סייברס לא מצליחה כמו שהעונות האחרות של דיג'ימון (חוץ מפרונטיר) הצליחו בזמנו, אבל היא בהחלט מצליחה למשוך קהל מסויים. בדרך כלל היא ב-20 הגדולות, שזה טוב בשבילה. הפעם היא ב-10 הגדולות רק כי שתי אנימות מאוד מצליחות, דוראמון ו-Detective Conan, לא שודרו באותו שבוע. ברגע שסדרה אחת מחמש הגדולות (שתי הסדרות האלה, Sazae-san, Chibi Maruko-chan ושין-צ'אן) לא משודרת, אז יש להמון סדרות אחרות סיכוי להיות ב-10 הגדולות. חוץ מזה... איכס סייברס. אין לדמויות האלה לב. איך זה יכול להיות דיג'ימון אם לדמויות אין לב? הן דמויות מהונדסות גנטית כדי להתאים לטעמם של הצופים הפוטנציאליים. =D

למעלה