רק רציתי להגיד..
שאם סייברס תמשיך כמו שהיא ברגע זה, הרפיוטיישן שלה ימשיך לעלות בתור "סדרת הדיג'ימון הבוגרת ביותר"..ואולי [אולי] הטובה ביותר. [אני רק חוזר על דברים שהרבה גולשים בפורומי דיג'ימון אמריקאיים אומרים.
] עוד כמה דברים על סייברס [לא ספויילרים]: 1) מדדי הרייטינג ממשיכים להשתפר, וסייברס צוברת משבוע לשבוע עוד ועוד אחוזים. [: TV Ratings for the week of October 2 - October 8 (Episode 26) 1. Sazae-san - 16.6 2. Chibimaruko - 12.3 3. Crayon Shin-chan Special - 11.1 4. Pokemon DP - 7.4 5. One Piece - 6.2 6. Naruto - 5.6 7. Precure Star Splash - 5.6 8. Digimon Savers - 5.5 9. アニメメジャー/他 - 4.8 10. Dae Jang Geum - Janggeum`s Dream - 4.8 2) נראה לי שגם טואיי נורא מרוצה מההצלחה של סייברס לאחרונה, ולכן היא החליטה להשקיע בפתיחה חדשה [אני לא אגיד באיזה פרק היא מגיעה..] אבל לא רק זה, אלא גם החליטה לצ'פר את חובבי דיג'ימון, ולהחזיר את הזמר ה~כמעט~ רשמי של הסדרה, WADA KOUJI לבצע את שיר הפתיחה החדש!! [אומגגגג. וואדה קוג'י חוזר.
] 3) לא נראה לי שהודעתי על זה פה..אבל לסייברס הולך לצאת סרט בקרוב! הנה טריילר, למי שרוצה. [לדעתי אין בו ספויילרים לפרקים מתקדמים של הסדרה, וגם אין לו כל כך קשר לעלילת הסדרה, אבל תעשו מה שבראש שלכם~] http://www.toei-anim.co.jp/movie/2006_digimonS/movie/2006pre_digi_w.html 4) ודבר אחרון וחביב, רק כדי שתדעו~ הפרק האחרון שיצא מתורגם הוא פרק 22, שיצא ע"י LADYK. [לאחר שWTW נסגר..] תודה.
שאם סייברס תמשיך כמו שהיא ברגע זה, הרפיוטיישן שלה ימשיך לעלות בתור "סדרת הדיג'ימון הבוגרת ביותר"..ואולי [אולי] הטובה ביותר. [אני רק חוזר על דברים שהרבה גולשים בפורומי דיג'ימון אמריקאיים אומרים.