לפי מה שאני יודע
נדמה לי שהתכוונת לכריש הנמרי. חפשי בגוגל תחת galeo homeopathy אומרים לי שהחברה נמלאה בשכאלה ויש רבים מהם בעולם הקרוב והרחוק. מגיפת כרישים בולמוסיים שמריחים דם וחולשה. ואולי אני בדלת אמותי ועיניי העצומות לא מבחין ולא יודע. או שמה גם אני כזה. אם אני כמוהו (הומיאופתיה) ויש בתוכי חלק כרישי אז הייתי רוצה להיות החלק הטוב והתורם שבו. נגיד, שומר ושוחר איכות הסביבה. הייתי לוקח מכאן ומעביר לשם, מניע את הדברים, חד כחץ, נחוש כפלדה, מהיר כברק, נע היישר אל המטרה, כמו טיל שהתביית, אל משהו נעלה. הוא חיה מדהימה בעלת חושים ויכולות שאנחנו יכולים לחלום שיהיו מנת חלקנו. מבחינה אבולוציונית היא קדומה הרבה יותר מהאדם שבא רק בשלב הרבה יותר מאוחר, ביום שישי. מיחסים לסחוסו, מרכיב עיקרי במבנה שלו, סגולות מרפא מסרטן, כשהטענה היא שכרישים אינם חולים במחלה הזאת. מצאו גם שיש לו השפעה על העור, אקנה למשל. לא יודע מה יצא בפרובינג. אגב המילה "כריש" מכילה בתוכה את הצליל "קרע איש". בטח הקדמונים צעקו "קרע איש קרע איש" כשראו אותו. לדעתי זו היתה כוונת הממציא לומר וכך צריך היה לבטא את זה אלא שאולי משהו אבד בדרך. "מלתעות" רק העצים המחיש ונטע בנו את זה. את הפחד מהמפלצת שבאה פתאום משום מקום והנה אתה שסוע וקרוע לגזרים ונאכל על ידי מגרסה והאחרים מצטרפים ומשתתפים בקריעתך, טירוף של נגיסות, דחיפות, מהלומות ואתה עוד בהכרתך המום ולא מאמין שזהו זה. אין כאב יש השלמה עם כך שלא יוותר ממך זכר. זה הצד של הנטרף. יש גם את הצד של הטורף ומבטא את עמידותו ויכולת השרדותו וזה מתבטא בצליל "כר יש" מרחב מחיה. תהיה "כריש" ותהיה לך כרית נוחה. אחללה פירסומת. הייתה תכנית כזו, כך שמעתי, הכרישים. חודשים ארוכים על הקופסה חירבלו לאנשים את המוח עם "הכרישיםםםםםםםםםם חוזריםםםםםםםםםם. יאלללללללללה דםםםםםםםםם. נטרוף אחד את השני וכך יהיה יותר מרווח. שבת שלום והרבה נחת