טוב, אם את רוצה לפתוח את זה לדיון
אין בעיה - וכנראה שאת ממש לא מבינה אותי, כי מעולם לא ביקשתי ולא אבקש פרוטקציות, מי כמוך יודעת, אבל מצד שני גם לא מקובל עלי שינהגו בי באופן פחוּת מאשר בכל אחד אחר, וזה בדיוק מה שעשית כאן. הגיע הנה גולש שמטרתו היתה לעורר מהומות ופרובוקציות וכשאני חשפתי אותו ועניתי לו בלשונו שלו, מה שקרה הוא שאני "קיבלתי על הראש", אני זו שלא בסדר ואילו הוא, טלית שכולה תכלת. אפילו אם לא התכוונת לזה, ככה זה נראה. אין פה עניין של להיעלב או להיפגע אלא תחושה של "כבשה שחורה", וכמו שאמרתי כבר באירועים שהיו בעבר, את יוצרת אצלי את התחושה שעלי "לפחד" בכל פעם שאני כותבת משהו כאן בפורום, גם כאשר אני פועלת להגנתו. את לא צריכה לחשוש להעיר לאף אחד - אבל את כן צריכה להיות הוגנת כלפי כולם ולא "להעדיף" אחד על פני האחר כפי שעשית הפעם, במידה ולא שמת לב. אני לא מאיימת בעזיבה - פשוט ברגע שאני מרגישה כאזרח סוג ז' בפורום, לא נעים לי להיות כאן, לא פחות ולא יותר. יכולתי גם לא להגיד כלום ופשוט להמעיט בהשתתפותי אבל אני חושבת שבין חברים צריכים להיות מספיק כנים כדי לומר את האמת בפנים ולא "לעשות מאחורי הגב". זו הסיבה שאני אומרת לך בדיוק ואת כל מה שאני חושבת, לא פחות ולא יותר.