רק רציתי להודיע לכם שאני הולכת לראות את הפרק

1Shir

New member
רק רציתי להודיע לכם שאני הולכת לראות את הפרק

הוליווד AD... ואולי גם את אלה שאחריו... WISH ME LUCK ושאני לא ארדם על ההתחלה (שימו לב לשעה..) בשרשור מפגש שכחתי תמונה אז צירפתי כאן (גילי ומאיר, יצאו לכם אחלה תמונות)

1Shir

New member
מדהים! אמנם נרדמתי באמצע הפרק

אבל התמוגגתי מכל שניה, מכל ניואנס, מכל מבט, מכל מילה, מכל הערה... פרק ענק!!! אחד הכי מצחיקים (ברור). פארודיה מושלמת. פתאום חשבתי על זה שמצחיק שדייויד דוכובני "סידר" לאשתו טיה נשיקה ארוכה שכזאת עם גארי שנדלינג...
והפרק הזה שודר בארץ שידור אחד יחיד ובודד בלבד, נכון? מה שאומר, שמי שרוצה אותו עם כתוביות חייב לסבול את הפרדת מוזיקת הפתיחה מהקטע שלפני הפרק... זוועה
התעוררתי מהקלטת באמצע הלילה בדיוק כשהתחיל הפרק עם המשאלות... אז נראה לי שהיום אני פשוט אמשיך משם :)

אני ממש אוהבת להרדם עם פרק

לפעמים כשאני קרועה מעייפות אני שמה קלטת רק כדי שהדבר האחרון שאני אשמע או אראה לפני השינה זה איזה פרק טוב, והכי כיף זה להתעורר באמצע הלילה ולראות שהקלטת עדיין רצה ואת הפרצוף של מאלדר על המסך.. נשמע חולני אני יודעת:)

יואו את מכורה אמיתית

לא ידעתי שיש אנשים כאלה בעולם.... מאלדר וסקאלי? חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח אלוהים ישמור, אני חושב שזה פותח לנו עכשיו פרק חדש בתיקים באפלה כל הנושא של המנהלת פורום. לילה טוב מותק

Gilliana

New member
אם יש אנשים כמוך בעולם...

...אזי כבר הכל יכול להיות. אלוהים ישמרנו באמת.

Gilliana

New member
מעניין

שמת לב שהוא אמר בדיוק את אותו הדבר עליך? Fine - להבא אתן לך לדאוג לעצמך ולא אתערב כשמישהו יכתוב לך כאלו תגובות.

שמתי לב

ושלא תביני לא נכון, מודה לך שיצאת להגנתי, פשוט אני לא ראיתי לנכון להגיב להודעה כזו משום שהיא פתח לצרות. לפיכך אני חושבת שגם לא מכבודך לרדת לרמתו של אחד שרוצה סתם להעליב. שיחשוב עליי מה שבא לו, לא אני ובטח לא את (בשבילי) נגרר למקום הזה. במידה והוא יעבור על חוקי הפורום בצורה בוטה הודעותיו ימחקו, כל עוד זה נשאר בגדר הודעה כזו שאני בחרתי לא להפגע ממנה מסיבות שאת בטח מבינה אז מבחינתי התעלמות היא הדרך העדיפה.

Gilliana

New member
אז אל תגידי שההודעה "לא במקום"

ובטח שבטח אל תעירי לי אם את לא מעירה גם לו. יכולת לכתוב לי את הדברים שכתבת עכשיו ולא להומר "זה לא היה במקום" - משתמע מכך שאת עוד נוזפת בי בזמן שהוא טלית שכולת תכלת.

אבל לדעתי היא לא הייתה במקום

ואנחנו לא גן, מה זאת אומרת "ובטח שבטח אל תעירי לי אם את לא מעירה גם לו"? אני לא גננת. ואני לא "נוזפת" באף אחד. הערתי לך כי את חלק מהפורום הזה ולהעיר לאדם שבא לשם קנטור לא ממש יביא תועלת ולי אין רצון חשק או כוח להתחיל להתנצח עם מישהו ללא שום סיבה. כל התגובות האלה יוצרות שרשור שאינו מכבודו של הפורום. ביקשתי כבר כמה פעמים להתעלם ממטרידים למינהם וכל עוד הוא "שקט" ולא עושה כלום אין טעם להיות אלה שמתחילים ומחרחרים ריב. אם הוא אדם הרוצה להיות חבר פורום הוא ילמד ליישר קו עם כולנו ואם הוא בא בשביל להציק ולהעליב למה שנשתף איתו פעולה? כל תגובת נגד רק עושה את ההפך. אז פעם הבאה פשוט להתעלם, לו ההודעה שהוא כתב הייתה נכתבת על חבר פורום אחר הייתי מוחקת אבל היא נכתבה עליי ואני מכירה את עצמי ולכן ידעתי שלא נעלבתי או בכלל לקחתי ברצינות את ההודעה שלו ואם אני בחרתי לעשות כך אז אין טעם שאת או כל אחד אחר יתחיל בהשתלחויות עכשיו. זה רק מצית את האש. שתהיה שבת שלום

Gilliana

New member
טוב - הבנתי את המצב

ובכנות? לא מתאים לי. כנראה שאני צריכה לשקול שנית את שהותי והשתתפותי כאן בפורום מסיבות של irreconcilable differences ובואי לא נמשיך את הדיון הזה, לא כאן ולא בכלל - הבנתי את עמדתך ואין צורך בהסברים נוספים.

בטח שיש צורך

ואני מצטערת אם נשמעתי בוטה מדי או אם נעלבת זאת לא הייתה כוונתי ואין צורך שבכל פעם שאני אעיר לך תשקלי לעזוב את הפורום. כולנו חברים כאן (מי יותר ומי פחות) אבל יחד עם זה שאנחנו חברים יש לי את תפקיד מנהלת הפורום שחוץ מהעובדה שזה נותן לי צבע כחול לכינוי זה נותן לי את החובה לשמור על הסדר בפורום. אז נכון שב 99 אחוז מהזמן אין צורך לשמור פה על כלום ואנחנו פורום קטן ודי מגובש אבל עדיין נשאר אותו אחוז קטן של מקרים בהם "אני נקראת לדגל", ובמקרים אלה אני לא עושה שום "פרוטקציות" ומי שצריך להעיר לו אני אעיר לו, נכון שלפעמים אני טועה אני מודה בזה הרי כולנו בני אדם אבל נראה לי מוגזם שכל פעם שאני אעיר לך או לכל אחד מכאן לצורך העניין זה יתפתח לשיקולים של עזיבת הפורום, למה בכלל להגיע לזה? הרי בסופו של דבר כל מה שביקשתי זה להתעלם ממישהו שסביר להניח הגיע בשביל לחרחר בלאגן ובסופו של דבר הצליח. אני יודעת שטרולים למינהם זה דבר מעצבן אבל אפשר להתעלם מהם, זה הרבה יותר בריא וגם מונע ממאיתנו חיכוכים שכאלה. אני מצטערת אם נעלבת ואין לי שום רצון שתפרשי בגלל שום סיבה אבל זה לא ייתכן שאני אחשוש להעיר או לתפקד כמנהלת רק כי זה עלול להביא למצב של עזיבת הפורום.

Gilliana

New member
טוב, אם את רוצה לפתוח את זה לדיון

אין בעיה - וכנראה שאת ממש לא מבינה אותי, כי מעולם לא ביקשתי ולא אבקש פרוטקציות, מי כמוך יודעת, אבל מצד שני גם לא מקובל עלי שינהגו בי באופן פחוּת מאשר בכל אחד אחר, וזה בדיוק מה שעשית כאן. הגיע הנה גולש שמטרתו היתה לעורר מהומות ופרובוקציות וכשאני חשפתי אותו ועניתי לו בלשונו שלו, מה שקרה הוא שאני "קיבלתי על הראש", אני זו שלא בסדר ואילו הוא, טלית שכולה תכלת. אפילו אם לא התכוונת לזה, ככה זה נראה. אין פה עניין של להיעלב או להיפגע אלא תחושה של "כבשה שחורה", וכמו שאמרתי כבר באירועים שהיו בעבר, את יוצרת אצלי את התחושה שעלי "לפחד" בכל פעם שאני כותבת משהו כאן בפורום, גם כאשר אני פועלת להגנתו. את לא צריכה לחשוש להעיר לאף אחד - אבל את כן צריכה להיות הוגנת כלפי כולם ולא "להעדיף" אחד על פני האחר כפי שעשית הפעם, במידה ולא שמת לב. אני לא מאיימת בעזיבה - פשוט ברגע שאני מרגישה כאזרח סוג ז' בפורום, לא נעים לי להיות כאן, לא פחות ולא יותר. יכולתי גם לא להגיד כלום ופשוט להמעיט בהשתתפותי אבל אני חושבת שבין חברים צריכים להיות מספיק כנים כדי לומר את האמת בפנים ולא "לעשות מאחורי הגב". זו הסיבה שאני אומרת לך בדיוק ואת כל מה שאני חושבת, לא פחות ולא יותר.

תודה על כנותך

ושני דברים עיקריים: הראשון הוא שאת יכולה לומר לי בכנות שאם הייתי מעירה לאדם שבא רק להציק זה היה עוזר? הרי זה היה נופל על אוזניים ערלות וזה היה כמו לדבר לקיר. לעומת זאת, לדבר איתך יפיק הרבה יותר משמעות וייעול. אין לי מה לדבר עם מישהו שלא ישים על מה שאני אומרת. והדבר השני הוא שאין צורך ש"תחשפי" אף אחד או שתעני בלשונם, למה לרדת לרמתו של אחד שבא להציק? למה להיות בדיוק כמו אותו טרול מעיק?? כשאת מגיבה "בלשונו" של אותו טרול את לא פועלת לטובתו של הפורום אלא לטובתו של אותו אחד שבא לחרחר בלאגן כי את יוצרת את מה שהוא קיווה ליצור- עצבים ופרובוקציה. דווקא ממך ציפיתי ליותר הבנה בעניין. ולפרוטוקול: מעולם לא טענתי שהוא בסדר או שתגובתו להודעה שלי היא תקינה אלא רק שאין לי מה להעיר לו מכיוון שזה יצור את מה שלא רציתי שיקרה ולצערי בסוף קרה עקב זה שאת בחרת להגיב לו.

Gilliana

New member
עינת, זו בכלל לא הנקודה

הנקודה היא מה קורה כשמישהו נכנס לפורום ורואה את התגובות האלו (לפני ההסברים שסיפקת) כלומר - נטו, ההודעות של הבחור, שלי, וההערה שלך אלי. אני אגיד לך בדיוק מה הוא רואה - הוא רואה שעל דברין של "בובי וולנטינו" עברת לסדר היום, משמע - הם מקובלים ותקינים, אבל שאני לא הייתי בסדר - ועל כך אני מלינה. חבל שאת לא מצליחה להבין את העניין.

הבנתי את הנקודה

אבל שוב, אין טעם להעיר לאדם שבא להציק. כשאמרתי שההודעה שלך הייתה לא במקום התכוונתי לשני דברים הראשון הוא שחבל על השימוש בשפה שלא ממש מכבדת את הפורום אבל זה ניחא, זה פחות הפריע כמו שהפריע לי שאת מגיבה לאדם בדיוק בדרך בה הוא רצה שיגיבו לו, בעצבים או בדרך בה אפשר לפתוח פה ויכוח. זה פשוט אבסורד מה שקורה כאן וכל הדיון הזה. את נראה לי הוצאת את זה מפרופורציות, בסופו של דבר כל מה שביקשתי זה לא להגיב לטרולים, בטח ובטח לא בדרך של ריבים והשתלחויות ומכאן הפכת את זה לזה שאני נוזפת בך ומתיחסת אלייך כמו לגולשת סוג ז'. איך הגעת לדבר כזה בכלל??? אני לא מבינה את הגישה של להשתלח ולהחזיר לטרולים באותו מטבע, מה זה מועיל? מה זה עושה טוב לך או לפורום?? אני מדברת בתור מנהלת הפורום שרק מבקשת לא להגיב להודעות מסוג כזה וזהו. לא בקשה גדולה מדי, לא טרחה גדולה מדי. "עברתי לסדר היום" על הודעה כשלו כיוון שהיא כוונה אליי ואני, בתור זאת שההודעה הופנתה אליה בחרתי להתעלם ממנו ולא להכנס איתו ראש בראש או להסביר את עצמי, אם הודעה שכזו הייתה נכתבת עלייך או על כל חבר פורום אחר הייתי מעירה לכותב ההודעה או סביר להניח מוחקת אותה ומכייון שההודעה שלך כוונה לאדם אחר (טרול או לא טרול) הערתי לך שזה אינו במקום. לא הערתי לך כי זאת את, כל אחד שהיה מגיב בדומה היה מקבל את אותו יחס בדיוק. ומפריע לי שקשה לך להפריד בין זה שאנחנו חברות לבין זה שאני גם מנהלת את הפורום ויש בו נהלים שעלינו לקיים ועליי להבטיח את קיומם. אין לי יותר מה להוסיף.

Gilliana

New member
וגם לי אין

לכן מראש אמרתי שאין טעם לפתוח את הנושא לדיון.

Gilliana

New member
תודה - גם שלך מצויינת

אמנותית משהו. ומה הצלחת בסוף לראות בלי להרדם?

למעלה