רק רציתי להזכיר ש....

רק רציתי להזכיר ש....

מחר זה קורהההההההההה פאנקנשטיין נותנים הופעה שחבל על הזמן במסגרת פסטיבל בשקל במגדל העמק פתיחת שערים מהשעה :18:00 תבואוווווווווווווווווווווווווווו בהפקת פסטיבל בשקל ומועצת נוער מגדל העמק

זווש

New member
יאיאיאיא

סוף סוף!! זאת תהיה הפעם הראשונה שאני אראה אותם.. לא יכולה לחכות..

זווש

New member
אני יודעת שלרובכם יש

אבל תתנו לי להתלהב סוף סוף יש לי חולצה של פאנקנשטיין!!!! היה כל כך כיף אתמול! זה היה השבוע הכי כפי בחיים שלי, יום ראשון היה לי יום הולדת, יום שני סוף סוף יש חולצה {לצערי לא יכולתי להישאר להופעה, לא היה לי איך לחזור.. צריכה רשיון ומהר..} ויום שלישי כבר חמישה אנשים אמרו לי שהם שמעו שרד הוט צ'ילי פפרס באים לארץ! הגרון שלי כואב כל כך בגלל שצעקתי שעה לדקל. בסוף שאנן הציל אותי וקרא לו, אחרי שביקשתי לפחות מעשרה אנשים וזה כולל רן לוי, תומ"ש וכל בנאדם שראיתי שהוא נכנס.. דיברתי עם דקל ועוד מישהו, אני לא זוכרת הייתי בהיי מטורף רק מזה שמישהו סוף סוף קרא לו, אם זה שדיברתי איתו קורא את זה אז תכתוב לי מצטערת שאני לא זוכרת..
אני לא מאמינה שמישהו באמת יקרא את כל זה.. מה שבטוח היה שווה את השקל..
{סליחה.. הייתי צריכה להוציא את כל זה..}

bluemoon5

New member
היי זוש/זוהר

דבר ראשון , קצת אמונה , רוב הלהקה נכנסת לפורום וכן קוראת מה שקורה פה וגם את מה שאת כותבת... דבר שני שמי שרון ודבר שלישי, תתחדשי

זווש

New member
תודה.../images/Emo98.gif

עכשיו אני אבדוק כל מילה ומילה שלי לפני שאני שולחת פה הודעה..

SlyStone

New member
אני חייב לשאול...

מאיפה הגיע השמועה שהצ'ילי פפרס באים?

bigm2

New member
עשו עצומה להביא אותם לארץ

ואתה יודע איך הדברים האלה מתגלגלים, מספיק שמישו אחד אומר "יש המון חתימות" תוך שעה וחצי זה הופך ל"הם באים אני אפילו יודע את התאריך והשעה ויש לי כרטיס למאחורי הקלעים".

זווש

New member
לא.. זה לא רק מהעצומה..

בגיא פינס דיברו על זה שהם מתכננים לבוא, שוקי וייס תמיד מנסה להביא אותם ואני יודעת שהם יבואו מתישהו.. ותעשו לי טובה אל תענו לי ב "כן בטח כמו פעם שעברה שהבריזו ברגע האחרון.." אני מאמינה שהם יבואו והם יבואו
אם אתם קניתם כרטיס והם הבריזו לכם אני שולחת לכם
אם זה היה קורה לי הייתי כבר מתאבדת. ואני אחת מאלה שפרסמו את העצומה, יש קישור בחתימה שלי.. זהר <שבאמת מאמינה שהם יבואו ואם במקרה יצא שהם לא יבואו אני אטוס מסביב לעולם רק כדי לראות אותם בהופעה>

SHIKO2000

New member
החלק השני של הטור של הצילי פפרס

באירופה מתחיל שוב מחר והם יהיו באירופה(יותר נכון אנגליה) עד ה 18 ביולי. ואחרי זה ב 29 ליולי הם בפסטיבל פוגי ביפן - ככה שיש לו מרווח של 11 יום לדחוף אותם בארץ הקיץ הזה- ככה שקשה לי להאמין....

bigm2

New member
אהה אוקיי

תראי עם כל ההופעות בזמן האחרון, זה לא כזה בלתי אפשרי, אני פשוט חשבתי שזו סתם שמועה שרצה

למעלה