רק רציתי להראות לכם

pain is MY love

New member
רק רציתי להראות לכם

את הבייבי החדש שלי! הקעקוע השלישי שלי וההכי יפה מבין שלושתם... (למרת ששלושתם מ-ד-ה-י-מ-י-ם!) תראו את ההבעה על הפנים של הבחורה.. תראו את הכמיהה, את הרצון להמשיך, את החתירה למטרה... הקעקוע הזה מבטא את כל השאיפות שלי.. היא עפה למרות שאין לה כנפיים והיא נוגעת בכוכב רק מפני שהיא שואפת לכך... "אם לא תשאף לשמים לא תיגע בכוכבים" המשפט הזה נכון. ואני עדיין שואפת...

ScorpioID

New member
האיזור הזה כואאאאבבבבב

עשיתי שם את הפרפר שלי שיחיה שנים ארוכות. אגב באיזה סטודיו עשית?

pain is MY love

New member
כאב?

לא מכירה את המושג... נכון זה קצת לא נעים כשהמחט רוטט ליד העצם אבל זה לא משהו שאפשר להגדיר אותו כ"כואאאאאאבבבבב" ואת כל הקרדיט אני נותנת לאומן שעשה את הקעקוע. הוא גם ידע לדבר איתי במהלך כל הביצוע כדי שאני לא אשים לב לכאב וגם עשה עבודה יסודית, מקצועית ומדהימה. קוראים לו שון והוא מקעקע בדיזינגוף בת"א. בן אדם שמצייר ומקעקע בצורה עוצרת נשימה. אני יותר ממרוצה שבחרתי בו.

ScorpioID

New member
נו בסדר.

לכי תעשי בדיקת דם ואם ימצאו לך רוהיפנול בדם בטעות אל תגידי שלא אמרתי לך.

הממ תראי..

לא שמתי לב האמת שאין לה כנפיים וכל הרצון לעוף וכל זה... סדר קעקוע נחמד.. אני אישית מעדיף שהבחורה תהיה יפה ובלי קעקועים.. אבל אם כבר יש אז שזה יהיה בטוסיק או קרוב לאיזור המסוכן.. אבל את אהבת את זה וזה מה שחשוב תמשיכי לשאוף.. תא"ל לעתיד...

pain is MY love

New member
תא"ל אני כבר לא אהיה

אבל הקעקוע הזה הוא משהו שהייתי חייבת לעצמי... אגב קעקוע בטוסיק כבר יש לי אז אין לי מה לחדש בנושא הזה...

למעלה