רק רציתי להשמיע סימן חיים

Raindrop23

New member
רק רציתי להשמיע סימן חיים

בפורום אחר שאלו איפה אני כי לא כתבתי הרבה זמן אז חשבתי שאעדכן גם פה.
תקופה לא קלה עוברת על כוחותינו. אני מתקשה מאוד לכתוב בפורומים ובזמן האחרון אף נמנעת מכך.
אני חושבת שזה פחד מביקורת, פחד משתק, ותחושה שאני לא שייכת לשום מקום ושלאנשים לא באמת אכפת ממני, אני מפחדת פחד מוות מלחשוף את עצמי, ולהיות פגיעה ולקבל ביקורת.
אני מצטערת. על הכל. אני רק רוצה להיות "נורמלית" ולהיות מסוגלת לבטא את עצמי אבל אפילו את זה אני כבר לא מסוגלת לעשות. אני מקווה שזה ישתנה. רוצה ומקווה.
מקווה שתבינו
ומקווה שאוכל למצוא פה את המקום שלי מחדש.

נראה לי שהדלת תמיד פתוחה...

כמובן שאני לא בעמדת ניהול פה ועם זה עם מעט הכרות עם
ההנהלה אני די בטוחה שאני צודקת.

Raindrop23

New member
היי נוסעת

נראה לי שאת צודקת, וכמו שמותק1 אומר, מנהלת באמת מהממת. זו פשוט תחושה פנימית שלי שאני צריכה לעבוד עליה. מקווה לטוב.

ברוכה השבה

אני פשוט שמחה שלא נעלמת לגמרי. בעיניי החיסרון שלך מורגש. אני יכולה להגיד הרבה דברים לגבי עניין הרגישות והביקורות אבל את הרי בעצמך מודעת לדברים ואני יודעת שמהצד תמיד קל לתת עצות. מאחלת לך לשוב אלינו בהנאה ולהרגיש חופשי לשתף

Raindrop23

New member
תודה רבה שרית יקרה

מקווה שהאיחולים שלך יתגשמו ואכן יהיה כך.

elads112

New member
מזדהה איתך

מבין את התחושה הזאת, הפחד הזה בלשתף אחרים בדעותייך מחשש לביקורת... גם הפחד הזה שתגיד משהו לא במקום ואחרים יסתכלו עליך מוזר וימנעו מחברתך.. זה נובע גם מדימוי עצמי נמוך שלדעתי צריך לשפר... כולנו שווים אחד לשני נ.ב: יש בעיות בתפוז או משהו? כמה ימים שאחרי כמה הודעות ששלחתי זה לא שולח עוד הודעות ורושם שלח שוב אחרי כמה שניות... מעצבן...

המנותק1

New member
חולים עליך, ריין

ואני חושב שאם תסתכלי באמת טוב-טוב תראי שלהרבה איכפת ממך.
כל הכבוד שאזרת אומץ וחזרת.
את בסביבה טובה מקבלת, אל חשש.
ואם יש מישהו ביקרותי מדי, אז הוא טיפה אחת בתוך ים של קבלה והבנה, וזה בטח לא מצדיק שתאבדי את כל התמיכה הזו.

ברוכה השווה (כמו שאומרת המנהלת המהממת שלנו :))

אופן הביטוי שלך

מעיד שכנראה את את נורמלית יותר מהאנשים שחושבים שהם אכן כך..
מזכיר קצת אותי :) אני חושב שזה מהסיבה הפשוטה .. והיא .. שרוב המשבצות תפוסות..
אין לנו משבצת..

Raindrop23

New member
תודה דני דין

אהבתי את הדימוי של המשבצת, זה כאילו אני מחפשת כל הזמן את המשבצת שלי בעולם, את המקום שלי. להיות שייכת ולהרגיש טוב עם עצמי.

לי בא

New member
הי טיפונת

אני חושבת שאת מחמירה עם עצמך,
את בהחלט נורמלית.
רוב האנשים נמצאים במקום שלך, של החוסר ביטחון בעובדה שיש אנשים שאוהבים אותנו ואכפת להם מאיתנו.
אז תחקיר לך את הזמן שאת צריכה, תתבודדי,
וכשהתחליטי שהספיק לך ואת מתגעגעת,
אנחנו נחכה לך כאן...

Raindrop23

New member
תודה לי בא

אני כבר מתגעגעת, היה לי קשה לכתוב בפורומים בתקופה האחרונה, מקווה שהתקופה הזו נגמרה.

למעלה