רק רציתי לומר לכם שבין דיבורים לבין מעשים יש מרחק

ביי חיי למדתי את המשפט האלמותי דבר פחות עשה יותר.
בינתיים מדיבורים לא יוצא כלום. רק מעשים .
בינתיים 400 לוחמים יהודים קיפחו את חייהם כדי שהחמאס יחזור להשתלט על צפון הרצועה? בינתיים המעשים של הסמרטוט השקרן שהבטיח מיטוט החמאס צבאית ושילטונית נכשל כישלון חרוץ ואתם בונים על אמריקה שתציל אתכם?
בושה וחרפה הערוץ תקשורת הכי עלוב שלכם ערוץ 14 כולם שם מלהגים ומחרטטים את טראמפ כאילו וניצחתם. תזכרו. הפסדתם וכל מה שאמרתי בתחילת המערכה הזאת התקיים אחת לאחת. אמרתי לכם שאתם לא תנצחו את החמאס בגלל שאתם מתעסקים יותר מדי בחטופים והם יפילו אתכם.
אמרתי לכם כמו שנתניהו נשבר עם שליט הוא ישבר בסוף ויקבל את תנאי החמאס וכך קרה.
אמרתי לכם בתחילת המלחמה נתניהו הוא לא המנהיג שיוביל אתכם לניצחון.
אמרתי לכם שצריך מנהיג שיאמר למשפחות החטופים הקמפיין שלכם לא מעניין אותי . תשימו שק אפר על הראש ותתאבלו מצידי. אותי מעניין הניצחון ולכן אני שורף את הרצועה ומפוצץ את המנהרות ק"מ אחרי ק"מ עד שרצועת עזה תהיה ריקה מאדם.

evglev1

Well-known member
מנהל
ביי חיי למדתי את המשפט האלמותי דבר פחות עשה יותר.
בינתיים מדיבורים לא יוצא כלום. רק מעשים .
בינתיים 400 לוחמים יהודים קיפחו את חייהם כדי שהחמאס יחזור להשתלט על צפון הרצועה? בינתיים המעשים של הסמרטוט השקרן שהבטיח מיטוט החמאס צבאית ושילטונית נכשל כישלון חרוץ ואתם בונים על אמריקה שתציל אתכם?
בושה וחרפה הערוץ תקשורת הכי עלוב שלכם ערוץ 14 כולם שם מלהגים ומחרטטים את טראמפ כאילו וניצחתם. תזכרו. הפסדתם וכל מה שאמרתי בתחילת המערכה הזאת התקיים אחת לאחת. אמרתי לכם שאתם לא תנצחו את החמאס בגלל שאתם מתעסקים יותר מדי בחטופים והם יפילו אתכם.
אמרתי לכם כמו שנתניהו נשבר עם שליט הוא ישבר בסוף ויקבל את תנאי החמאס וכך קרה.
אמרתי לכם בתחילת המלחמה נתניהו הוא לא המנהיג שיוביל אתכם לניצחון.
אמרתי לכם שצריך מנהיג שיאמר למשפחות החטופים הקמפיין שלכם לא מעניין אותי . תשימו שק אפר על הראש ותתאבלו מצידי. אותי מעניין הניצחון ולכן אני שורף את הרצועה ומפוצץ את המנהרות ק"מ אחרי ק"מ עד שרצועת עזה תהיה ריקה מאדם.
במדינה דמוקרטית גם צריך עם שהניצחון חשוב לו מהחטופים וזה מנוגד עקרונית לעם היהודי כי בניגוד לאליכם שאתם אוסף אקראי של מהגרים היהודים נחשבים בתודעה למשפחה אחת ולכן החטופים הם אחים ורוב העם היה מוכן לוותר על ניצחון במלחמה בשביל החטופים. עובדה שסמוטריץ' בסקרים או לא עבר או היה עם 4 מנדטים ופתאום כשהוא מצביע נגד העיסקה לפרוטוקול אבל לא מפיל את הממשלה ולא פורש ומאפשר לקדם את העיסקה כמו שביבי עשה בזמנו עם עיסקת טטנבאום של שרון ז"ל ופתאום הוא מזנק לשישה מנדטים.

במדינה דמוקרטית גם צריך עם שהניצחון חשוב לו מהחטופים וזה מנוגד עקרונית לעם היהודי כי בניגוד לאליכם שאתם אוסף אקראי של מהגרים היהודים נחשבים בתודעה למשפחה אחת ולכן החטופים הם אחים ורוב העם היה מוכן לוותר על ניצחון במלחמה בשביל החטופים. עובדה שסמוטריץ' בסקרים או לא עבר או היה עם 4 מנדטים ופתאום כשהוא מצביע נגד העיסקה לפרוטוקול אבל לא מפיל את הממשלה ולא פורש ומאפשר לקדם את העיסקה כמו שביבי עשה בזמנו עם עיסקת טטנבאום של שרון ז"ל ופתאום הוא מזנק לשישה מנדטים.
אין שום קשר לדמוקרטיה למדינה דמוקרטית לבין עסקת השטן שעשה נתניהו.
אם היה משאל עם מה שנתניהו היה צריך לעשות ולא עשה 80% מהציבור היהודי היו מתנגדים לשחרור אלפי רוצחים מבתי הכלא וחזרת החמאס לצפון הרצועה ויתור על ציר נצרים וביתור הרצועה. תזכור 400 לוחמים נהרגו לשווא.
שוב שיקרו אתכם ולא קיבלתם אינפורמציה נכונה על מהות העסקה.
במדינה שלך משקרים אתכם, מסתירים מכם מידע. הם עושים מה שהם רוצים. אתם לא דמוקרטיה. אתם דיקטטורה משפטית שמחפה על ראש הממשלה כל עוד והוא פועל לפי האג'נדה שלהם. העסקה הזאת היא פשע נגד החברה היהודית במדינת ישמעאל. זה פשע מלחמה.
אם אני הייתי ראש ממשלה בישראל הייתי אומר למשפחות החטופים לעולם לא נכנע לחמאס והם לעולם לא יכנעו רק בעזרת כוח הזרוע לכן שימו שק אפר על הראש ותתאבלו אבל את החטופים מחזיר רק בכוח ולא בכניעה.
אני הייתי תופס את בכירי החמאס ביהודה ושומרון את אבו מאזן והכנופיה שלהם מעמיד אותם למשפט בעוון רצח עם ושופט אותם למוות. ומודיע לחמאס רשימת עשרים הבכירים שלכם בחמאס ובאש"פ ישארו בחיים רק אם תחזירו לנו חטופים. ממחר נוציא להורג כל יום מחבל אחד . הראשון שיוצא להורג יהיה מנהיג אש"פ מחמוד עבאס. עוצר להם את הסיוע ואומר להם כל משאית מזון שנרא ברצועה תושמד. כל מטוס שינסה להגיע עם מזון יושמד. תמותו או תשחררו חטופים.
יתרה מכך אודיע לעולם ישראל מתחילה לתפוס פרמטר של 10 ק"מ מצפון הרצועה ולהחיל אליו ריבונות. ממחר 10 ק"מ מצפון לדרום יושמדו. לכל מי שנמצא בפרמטר הזה תברחו או תישרפו למוות. ולמחרת אני מפיל פצצות דלק תבערה מהרקולסים על צפון הרצועה בפרמטר ה10 ק"מ. תברחו לסיני אחרת תישרפו חיים מודיע לאוכלוסיה הערבית ולאוכלוסיה היהודית מודיע תתכוננו להגיע וליישב את הפרמטר הראשון.
כך נלחמים בטרור וכך מנצחים את הטרור.
בדרך של נתניהו לעולם לא תנצחו את הטרור .הטרור יביס אתכם כי אתם מלמדים את העולם הערבי שכדאי לו לחטוף יהודים כי ככה מנצחים אותם.

למעלה