רק רציתי לומר תודה

Same Jeans

New member
רק רציתי לומר תודה

אתם לא מזהים את הכינוי כי פתחתי חדש וכל זה וזה לא ממש משנה..זאת לא הסיבה שבשבילה באתי.. באתי רק לומר תודה. כי כרגע אני מבינה את מה שבזכותכם הרווחתי.. לא מדברת על הכרות איתכם כי לא באמת דיברנו ולא מדברת על המוזיקה שלכם.כי כמה שאני מעריכה והכל.עזבו לא ניכנס לזה.. מדברת על זה שאתם הפכתם ללהקה,והקמתם קומונה ופורום,ובזכות הפורום בעיקר הכרתי מספר אנשים ששינו אותי לא מעט. רבתי איתם,שמחתי איתם,חגגתי איתם,הכל עשיתי איתם. חלקם לא בפורום כבר(או סתם לא רשמו בזמן האחרון) וחלקם כן. אז רציתי לומר תודה,ולהגיד לכם שאתם אחלה אחרי הכל. כמה שחשבתי שאתם פוזה וזה כי אומנים צעירים חשים מעצמם בגדול. לא יודעת עד כמה טעיתי,אבל בתכלס?בזכותכם הכרתי את החברה הכי טובה שלי היום.. שלראות אותה מדי שבוע עושה לי טוב. אני מאמינה שעוד תצליחו בעולם המוזיקה או משהו כזה. ושוב אני רוצה לומר תודה ענקית. כי בזכותכם אני מי שאני(בדרך עקיפה ביותר אבל עדין) לפני חודש הייתי מתכחשת לזה שהייתי כאן..אבל בשבועיים האחרונים זה הדבר שאני הכי גאה בו,כי כאן הפכתי להיות אני,להבין מה שאני רוצה באמת מעצמי. אבדתי הרבה,והשגתי כפול,ואני חייבת לומר?שזה היה שווה את הכל. וגם כשלפעמים צוחקים עלי שאני שמעתי אותכם,אני שמחה מזה. ויודעת שלחלקם זה נובע מקנאה(מי לא רוצה כסף?) ולשאר מזלזול כי יש להם יותר. ואני עכשיו בלהקה שלי.. מנגנת על בס..ושמחה מכל שניה שהייתי כאן,למרות שיודעת שלא אחזור וזה.. חח אתם יודעים מה מצחיק אותי ממש כרגע? שלפני חמישה חודשים בערך חצי שנה.. אני וחברי ללהקה עשינו לכם קאבר כזה.ואז אחד מהם העלה את הנושא שזה בעצם עשינו קאבר לבלינק,ואני שתקתי. כי הדעה שלי היא שלילית לרוב. וצחקתי לעצמי. ואם אתם שואלים למה?כן,זה היה במטרה לצחוק מעט וכל זה. אבל אם לא הייתם קיימים,לא הייתי מי שאני. וגם כשלפעמים אני צוחקת עליכם עם חברים וכל זה. אני יודעת שאני גאה בזה שהייתי כאן. אז פעם אחרונה אחרי חפירה(בתקווה שהלהקה עצמה תקרא..והמנהל) תודה נ.ב,אני יודעת שזה לפני שנה כמעט,אבל היתה הופעה קרועה בכפר המוזיקה!

fatbery

New member
חחחח יש אשכרה אנשים ששומעים אותנו בסתר?

יש לי משו להגיד...זה כבר נהיה מוגזם..זה כאילו אתה גיי ואתה מפחד לצאת מהארון יענוו..פאק אין מה להגיד.האלבום השני שלנו נותן בראש.ואני בטוח שכל החברים שלך אם הם היו שומעים אותו הם היו כל היום שרים את השרים שלנו ואולי וואלה היו מרביצים להם בבצפר חחחחחחחחחחחחח.. וואלה שמחים שהכרת אנשים ושיש לך חברים טובים.

Same Jeans

New member
אני בת.אני לא שמעתי אותו,וכל זה.חברים שלי

גם לא כ"כ מתים על פאנק,הם בקטע של מטאל בעיקר.. ונחמד לדעת שאני גיי

שיואו! אנחנו לא פאנק!

אנחנו גם לא מנסים להיות להקת פאנק! אוקיי? שישמעו מטאל, לא ממש אכפת לנו, שכל אחד יעשה מה שטוב לו. יום טוב שיהיה לך את יכולה לצאת מפה ולא לחזור. זה פורום לאנשים שהם טייט ולך בטוח יש דף'ברט' אז זאת בעיה. השמש זורחת בבוקר.

Same Jeans

New member
אני חייבת לומר,אתה השתנת.בחיים לא היית מאמינה

שתהיה כ"כ רשע,מגעיל. יש דבר כזה שנקרא סבלנות. תודה על הדעה שלך. באתי רק לומר תודה,ויצאתי מותקפת. אני מניחה שזאת תוצאת ה"פרסום" שלך. ניסיתי להגן עליכם לפעמים,הטעות של החיים שלי.אני מניחה שעכשיו אני מבינה מי אתה באמת.תודה.

את לא מכירה אותי. איך את יכולה להגיד דבר כזה?

אני לא יודע מי את, ואם זה היה נשמע בוטה אני מתנצל. אבל זה מגוחך שממשיכים להיכנס לכאן אנשים ולדבר שטויות. בגרות בלשון איך נדפקתי

Arctiic Monkeys

New member
חח אתם לא להקת פאנק\מנסים להיות אחת כזאת?

על מי אתם באים לעבוד.. וואטאברררר..

fatbery

New member
אנחנו מנגנים.....

מוזיקה של הביט.זה לא משנה איזה ז'אנר זה וזה לא פאנק.זה אולי פופ פאנק. פאנק-רנסיד פופאנק-MXPX או בלינק או כל להקה אחרת שהיא פופ פאנק.. מבינים?יופי. שלום לכל הבחורות.אני הולך לקייטנה של שמנים.למה?כי אני שמן. יום טוב

מ..מ..מה?../images/Emo2.gif

מי זאת?
וכן..עם כמה שלא רואים על גבי הפורום יש כאן אנשים מדהימים[:

dweck2k

New member
בכיף.

זהר, אם זו את, תהיתי לאיפה נעלמת. טוב לשמוע שמצאת כיוונים טובים. אני חושב שבסופו של דבר מוזיקה צריכה לחבר בין אנשים ולרגש אותם. אותי אישית ביט69 מרגשים, ואני אוהב את המוזיקה שלהם (מה גם שהיא מנוגנת יותר טוב מרוב הלהקות שיש בארץ הזו שאני מכיר). כיף לקרוא כאן ולראות את האנשים שמגיעים הנה. את לא הראשונה שנתנה תגובה כזו על החיבור שלה עם האנשים וזה מה שקובע. יש פה אנשים שאני מדבר איתם מדי פעם, ויש כאלו שמצליחים לשעשע אותי יותר מאחרים וכיף לשמוע מהם. בלי קשר, חייבים להגיב לדיסים: ברור שיש קשר בין ביט לבלינק, כי פופ פאנק זה פופ פאנק. באותה מידה יש קשר בין יוסלס לדברים אחרים, בין קו-אקס לוויט סנייק, בין פלד ואורטגה לסייפרס היל, ובין הדגנחש לכל מיני להקות פ'אנק אחרות. כולם מושפעים ברמה כזו או אחרת. ואם את צוחקת על הביט עם חברים שלך וכו', מה אני אגיד לך, יצאת מעפנה. אבל זו בעיה שלך. אני עדיין מחבב אותך. דוויק עדיין יש לי את הציור שלך.

L o r a l

New member
כן. אבל אוקיי

פונגוס נלחם למען השלום העולמי *אם תסתכלו על התמונה מקרוב תוכלו לקרות את בת דודתו של פונגוס צוהלת משמחה ופוצחת במזמור לשלום אוקיי? טוב.

Same Jeans

New member
זאת לא זהר..

אבל שמע,אני צוחקת על הכל עם חברים שלי,ואני חושבת שזאת אחת הסיבות שהם ככה חברים שלי. וביט 69,עם כל הכבוד שיש לי אליהם יצאו די מועתקים.עזוב זה כבר משהו של ריב ביני לבין חברים שלי(לא ריב,אבל ,אוקי סבכתי את זה) אני לא אומרת לא לאהוב את ביט,כי יש אנשים שכן מתחברים וכל זה. אני אישית לא,את האלבום החדש לא ממש שמעתי,אולי שיר או שניים.. אבל את הראשון כן,ואני חייבת לומר ש"כמו שלך" ענקי! אני חושבת שרק בגלל או בעיקר ה"כמו שלך".. בקיצור,בהצלחה בהמשך הדרך! וזאת לא זהר בכל מקרה.

למעלה