רק רציתי לומר...

ליאן.

New member
רק רציתי לומר... ../images/Emo171.gif

שהיה באמת כייף לפגוש את כל מי שנכח במפגשון המאוד ספונטני ומאוד מצומצם שלנו שהתרחב לו לאט לאט.. היה נפלא וכולכם מקסימים!!!!
כן ירבו!

principeza

New member
../images/Emo45.gif

היה כיף ולדעתי זה הכי נחמד ככה..... בלי תכנונים בלי הרבה בלאגן..... ואני חייבת לציין שהופתעתי ממש לטובה!
ודרך אגב , כן ירבו ...

SENDA

New member
מממ לא בדיוק

זה לא היה ממש מפגש פורום אלא מפגש של כמה אנשים שמכירים מהפורום, או שמכירים באופן כללי וגם נמצאים באותו הפורום, בסיגנון חבר מביא חבר. גם אני לא הוזמנתי הפעם. אולי בפעם הבאה

babe10

New member
ותיאורטית? ומעשית? ..

שטויות. לכוחותינו היו תכניות אחרות גם ככה. ושאלה - המפגש - ב-24, יהיה לגילאים סבירים או שאני אאלץ להגיע כהורה מלווה?..
אם הפעם אני אתגבר על הסוציופטיות שלי וממש אגיע..

ליאן.

New member
לא כתבתי בין השורות

יש מפגשים יזומים ויש מפגשים ספונטניים. בכל מקרה, כולם מוזמנים !!!

היה 10!!!!!!

אתמול במפגש היה פיצוץ !!!! פרינצי ובת 23 החברות הטובות שאף פעם לא מאכזבות אותי ונקודת מוצא - הופתעתי - לא ממש היית צפויה ... אבל מסמר הערב היתה ליאן!!!! פצצה לא נורמלית ממש כבשה את ליבי!!!! והחוטיני.... יפה יפה היה פיצוץ!!!! באמת נהנתי ומקווה לראות עוד פרצופים חדשים אז יאללה אנשים בואו אין מה להפסיד! ליאן - בשבילך..

ליאן.

New member
בחור !!

מזל ששתית כל כך הרבה
(את ה 100 $ דולר שהבטחתי לך תקבל במפגש הבא
)

principeza

New member
????

חוטיני???? על זה אתה מסתכל??? באמת שהיה מדליק. ולכל אלו שלא הוזמנו זה לא היה מתוך כוונה רעה פשוט אני ונקודת מוצא קבענו להיפגש ופתאום נוצר מעין מפגשון קטן . פעם הבאה מי שירצה להפגש פשוט צריך להרים טלפון....

צהריים טובים חמודים שלי!!

דבר ראשון גם אני רציתי לומר שהיה מאוד מאוד נחמד!!! אחלה חברה´ אתם! פרינסיפצה
מתה עלייך!!! ליאן - איך היה לנהוג באוטו שלי? יא´ נהגת שודים קטנה!!
... תגידו מי נמצא כאן חוץ ממני כרגע?... ומה להביא ב 24/8? LOVE YOU ALL!!!

על האש

New member
מה יש ב24.8 ?

שוב מסתירים מאיתנו דברים
? <<לא רוצה להשאר בחוץ>> קר שם כול כך קר שם....

על האש

New member
אע הבנתי מה יש ../images/Emo13.gif

טוב אני מתפקד אבל כרגיל אני זקוק לטרמפ כך שאם אלי,דודו אוו דיאנה רואים את ההודעה. ויכולים לאסוף אותי ולשלוח לי הודעה בפלאפון קמצנים
. אוו במסרים.

ליאן.

New member
חוץ מהקטע עם הצפצפה...

היה כיף!
לעת עתה אין רשימה מפורטת כי קודם צריך לקבוע כמה חבר´ה צפויים להגיע. לכן בשלב זה, הינך מתבקשת להתפקד בשרשור הנ"ל

ליאן כנסי כנסי שניה...

1) אני גר 22 שנה בר"ג ולא שמעתי על פארק ר"ג , רוצה לפרט למה הכוונה ? 2) למה תמיד קובעים מפגשים בפארק בלי ציון של נקודה ספציפית ?

ליאן.

New member
נכנסת נכנסת...

ואפילו יש תשובות. 1) פארק ר"ג נמצא ברחוב אחד העם 32 ר"ג ליד מסעדת אפרופו.. בהמשך של כפר המכביה.. נפגשנו שם פעם קודמת ואפילו יש מפה מצורפת. 2) המפגש מתקיים ב 24.8 (!!) ויהיו עוד מספיק עדכונים לגבי המפגש עד אז כולל מספרי טלפון להתקשרות במקרה של.. אז אם אתה חייב לדעת מהי הנקודה הספציפית ממש עכשיו אז זה בכניסה לפארק - ליד החניון של אפרופו. אם אתה צריך הכוונים נוספים, ספר לנו. ואם אתה רוצה לחכות לנו שם כבר עכשיו, אז תתפוס לנו מקום טוב, אתה שומע?

למעלה