זה לא היה ממש מפגש פורום אלא מפגש של כמה אנשים שמכירים מהפורום, או שמכירים באופן כללי וגם נמצאים באותו הפורום, בסיגנון חבר מביא חבר. גם אני לא הוזמנתי הפעם. אולי בפעם הבאה
אתמול במפגש היה פיצוץ !!!! פרינצי ובת 23 החברות הטובות שאף פעם לא מאכזבות אותי ונקודת מוצא - הופתעתי - לא ממש היית צפויה ... אבל מסמר הערב היתה ליאן!!!! פצצה לא נורמלית ממש כבשה את ליבי!!!! והחוטיני.... יפה יפה היה פיצוץ!!!! באמת נהנתי ומקווה לראות עוד פרצופים חדשים אז יאללה אנשים בואו אין מה להפסיד! ליאן - בשבילך..
חוטיני???? על זה אתה מסתכל??? באמת שהיה מדליק. ולכל אלו שלא הוזמנו זה לא היה מתוך כוונה רעה פשוט אני ונקודת מוצא קבענו להיפגש ופתאום נוצר מעין מפגשון קטן . פעם הבאה מי שירצה להפגש פשוט צריך להרים טלפון....
ואפילו יש תשובות. 1) פארק ר"ג נמצא ברחוב אחד העם 32 ר"ג ליד מסעדת אפרופו.. בהמשך של כפר המכביה.. נפגשנו שם פעם קודמת ואפילו יש מפה מצורפת. 2) המפגש מתקיים ב 24.8 (!!) ויהיו עוד מספיק עדכונים לגבי המפגש עד אז כולל מספרי טלפון להתקשרות במקרה של.. אז אם אתה חייב לדעת מהי הנקודה הספציפית ממש עכשיו אז זה בכניסה לפארק - ליד החניון של אפרופו. אם אתה צריך הכוונים נוספים, ספר לנו. ואם אתה רוצה לחכות לנו שם כבר עכשיו, אז תתפוס לנו מקום טוב, אתה שומע?