רק רציתי לומר

injektilo

New member
רק רציתי לומר ../images/Emo51.gif

טוב, אז זה אולי יהיה קצת ארוך, אבל רק רציתי לשתף אותכם בהרגשה שלי. בימים האחרונים, או מאז שגיליתי את הפורום הזה, אני מרגיש הרבה הרבה יותר טוב עם עצמי. תבינו, כשגיליתי קצת יותר על עצמי, איפשהו בגיל 18-19, התחלתי לצאת, מבויש וחסר ניסיון, למקומות של גייז. כי הרגשתי שאולי לשם ארגיש יותר שייך, בין קהל שמרגיש כמוני, ויודע בדיוק מה כל אחד מאיתנו עובר. הבעייה הייתה שממש לא מצאתי את עצמי שם, כי לא ממש ראיתי את עצמי לובש גופיות צמודות, ומתנהג בצורה הומואית מובהקת, מה גם שהקהילה פשוט הרתיעה אותי, כי זה לא בדיוק מה שקיוויתי שיהיה. יש הרבה מאוד זול בקהילה, והרבה מאוד שחצנות, ומהר מאוד, הקהילה גם בעטה (באיזשהי דרך זו או אחרת) אותי מתוכה. ומאז הייתי נורא תלוי באמצע שומקום. הגדרתי את עצמי כאחד ששוכב עם גברים, ומעדיף גברים ע"פ נשים, אבל קשה (ועדיין קשה) היה לי להגדיר את עצמי כהומו. מה גם שהטעם שלי בגברים גדולים וגבריים לא בדיוק תואם את הטעם של רוב הקהילה, ורוב הקהילה גם לא נראים ככה! והיום, מאז שגיליתי את הפורום הזה, זה הפעם הראשונה שאני באמת מרגיש שזה עובד, שזה האנשים הנכונים, אוקיי, אז יכול להיות שאני נשמע מזיין ת´שכל, או שתקראו לי ""ריגשי", אבל רק רציתי לספר לכם.

ז י ק ו

New member
../images/Emo23.gif הצלחת לגרום לי לדמעה ../images/Emo23.gif

באמת ריגשת אותי עכשיו.. אני שמח שמצאת והגעת למקום הנכון שאני הייתי צעיר יותר, בתחילת דרכי הגאה (לפני 13 שנה) לא היתה את הפתיחות שיש היום, לא במדיה ובטח לא בקהילת דובים (נושא שהתפתח רק לאחרונה) אני רוצה להחזיק לך אצבעות ולומר לך שאתה בהחלט לא לבד !!! קבל
מני

כן גם אותי../images/Emo182.gif

כן גם אני מיזדהה עם מה שכתבת ומרגיש שזה באמת נכון. אני מקווה שהפרום עונה לצרכים של עוד הרבה אנשים. אני מקווה שגם הדברים שלא תמיד ממש שיכים ,פרופר לפרום (ראה ערך הארנק שלי )., מעניינים את החברים כי בס"כ הפרום לא נועד רק לסקס וסיפוקים מינים .אלה גם להרחבת מאגר חברים ורטואלים וגם חברים של יום יום . אני יכול להעיד אשית שאני גאה לומר שהכרתי כמה חברים טובים דרך הפרומים .כמו לינקס ועוד כמה . בכל אופן אני חושב שהפרום הזה מאוד יפה ותורם את תרומתו הצנועה לקהילה הגאה ככלל, ולנו הדובים וחובבי הדובים כפרט . אני חייב לפרגן גם לפרום "דובים בגוגיי" .שהוא עושה עבודה טובה לא פחות .אני אשית לא מוצא את עצמי שם מטעמים אישים.אבל הוא אכן מנסה וגם מצליח ליצור אוירה טובה לא פחות לסיכומית יבורך מני (שהוא גם בן זוגי לחיים ואני גאה לומר זאת)על העשיה ועל התרומה לקהילה הקטנה והיפה שלנו מי יתן ונגדל ונראה לקהילה הגאה שאנחנו חלק גדול(תרתי משמע )מקהילת הגייז, הלסביות ,הטרנס ,והבי סקסואלים . ואולי במיצעד הבא תהיה משאית (סמייטרליר) של קהילת הדובים וחובבי הדובים.

אליקו27

New member
גם לי יש דמעה

אמנם של תנין אבל מה זה משנה ושובבית למי קראת לסבית ????? האאאאא

למעלה