רק רציתי לומר...

רק רציתי לומר...

אני לא זוכרת מה הייתה הסיבה שבגינה שהצטרפתי לפורום היום אני יודעת . חיכיתי כל כך להגיע הביתה מהעבודה על מנת לחלוק אתכן את מה שרק אתו מבינות . החברה הכי טובה שלי בהריון בלי לתכנן נכנסנו אני והיא להריון בהפרש של שבוע , לי הייתה הפלה והיא ממשיכה (טפו טפו טפו ...בלי עין הרע) היום היא התקשרה לספר לי איך הייתה לה בדיקת שיקוף עורפי ואיך היא ראתה את התינוק, אני מנסה לתת לה את ההרגשה הכי נוחה בעולם לספר לי ומתלהבת יחד איתה למרות שבפנים אי מרגישה צביטה ואני מודה גם קצת מקנאה, אני הייתי אמורה לראות את התינוק שלי בעוד שבוע ולא ,זה לא ייקרה . חברתי עברה שבעה מדורי גהינום עד שנכנסה להריון וגם היא חוותה הפלה לפני שנה וחצי , המרחק בינה לבין הפריה היה פסע ובאורח פלא היא נקלטה ואני מאוד שמחה בשבילה אבל גם מאוד עצובה בשבילי . הפורום הזה נותן לי כח אבל גם מדכא אותי מאוד לפעמים , מדכא כי רק כאן אפשר להבין מה המשמעות של אחד לחמש ולהבין כמה כאב יכולים להביא לנו הילדים לפני שהם בכלל נולדו (אני יודעת שכל האמהות כאן תחלוקנה עלי לי לצערי עוד אין ילדים)והכי ציני בעיני היא העובדה שכל מה שאני ואני מאמינה שגם אתן רוצות זה להעניק אהבה לעוד מישהו בחיינו ושייהיה משלנו . אני מרגישה שאני מעייפת אתכן ולכן אחדל ... ערב נעים לכולן ותהיו חזקות זיוה

למעלה