רק רציתי לומר

רק רציתי לומר

שנמאס לי לחכות לך! אני בת 21 וזה מבאס אותי שעדיין לא היה לי קשר רציני. אני יודעת שאני עדיין צעירה ובלה בלה בלה..אבל זה מטריד מאוד לאחרונה.. יאלה שאני אמצא אותו כבר..

בעזרת השם!

מה שחשוב זה שתמשיכי להאמין, זה בסוף יגיע. אני קצת יותר גדולה ממך ועד לפני כמה זמן הייתי פחות או יותר באותו המצב... (את יודעת את זה
) good things happen to those who wait

Purple Mushroom

New member
אנסה לנחם אותך.

אני עד גיל 27 וקצת, אחרי חפירות בלתי מוצלחות בפורום הזה, לא היה לי בכלל ניסיון זוגי. והרצינית מאוד הגיעה לי אחרי המון ניסיונות לא מוצלחים, רק אחרי גיל 30 (חתונה וגירושים). ב-8 ומשהו השנים האחרונות, צברתי כ-6 אקסיות, (האחרונה הגיעה ממש מהר). ועכשיו אני בסוג קשר ידידותי לא מוגדר, כמו לפני שנה. גם לי היו המון מחשבות כאלו, ב16 השנים הראשונות, מאז תחילת גיל ההתבגרות, עד החתונה. יכול להיות שיש אנשים כאלו, שיציבות בזוגיות, כנראה לא יקרו להם יותר בחיים, אולי בגיל יותר ומאוד מבוגר. בהצלחה בכל מקרה. תיהיי אופטימית, ובעלת תקווה לחיים ותשוקה לחיים תמיד. יחסית אלי, את עוד ילדונת. אפשר לדבר על זה במפגש הפורום הבא
.. בהצלחה.
=] ...

raptor89

New member

כשנתקעים בזה שלא מוצאים - אז זה סתם נהיה מבאס. וכשתקועים בצבא ואין אפילו הזדמנות לפגוש אנשים אז זה ממש מעצבן (ואני איתך כרגע במצב הזה) בסוף תראי שהוא יגיע מהכיוון הכי לא צפוי והכי מפתיע. לפעמים זה לוקח זמן, אפילו יותר ממה שיש לנו כוח לחכות, אבל אין סיבה שמישהי חמודה כמוך לא תמצא מישהו שיאהב אותה. אז תקומי עם חיוך, תראי לעולם מה את שווה ותראי שבסוף הסבלנות תשתלם לך בגדול.

למעלה