רק רציתי לומר

רק רציתי לומר

רציתי לומר שאני לא מכיר אף אחד אישית שמעריץ את שאנייה ואני כל כך רוצה להכיר משהוא שאוהב אותה

mprb

New member
אז אפשר להפוך את זה לשרשור הכרות

אני אתחיל: קוראים לי מירי. ואני בת 23 אני אוהבת את שאנייה מגיל 17/18 השיר הראשון שלה שהכרתי הוא : any man of mine השיר שאני הכי אוהבת:from this moment הקליפ שאני הכי אוהבת: if you not here for love אני אוהבת גם: את הקורס, גלוריה אסטפן, סלין דיון ואת להקרת אבבא. וזהו, אם אני אזכר במשהו אני אכתוב אח"כ...

טוב מירי

נעים להכיר אותך ונחמד מאד שיש איפו שהוא מעריץ או מעריצה של שאנייה ביגלל שזה מוריד לי ממש אבן מהלב.

יש פה הרבה מעריצים....

עכשיו אני יצטרף: קוראים לי צחי ואני בן 17, השיר שאני הכי אוהב הוא:from this moment. ואני מעריץ של הקורס ונטלי אימבורליה. בכל אופן אני לא ממש מגדיר את עצמי כמעריץ של שאנייה, אבל אני אוהב חלק מהשירים שלה.

היי ניר

שמי אנדי, אני בן 18. את שנאיה הכרתי ב-98 מהשיר You're Still The One, שהוא גם השיר האהוב עליי שלה. אני חובב מוזיקה באופן כללי, וחוץ משנאייה, אין לי אמנים מועדפים באופן מיוחד.

יופי

כמה טוב לדעת שאני לא היחיד שאוהב את שאנייה. ומשהו נוסף, הזמרים האחרים שאני אוהב הם אבי ביטר(סתם בצחוק) פייט היל וגם וויטני הויסטון וגם קצת את אלטון גון.

mays

New member
עוד אחת לאוסף

הי ניר, ברוך הבא
אני נגה, בת 30 (ולפי התגובות עד עכשיו כנראה שאני יכולה להכריז על עצמי כזקנת השבט....). חג שמח.

mmhbk

New member
ועוד אחד

אני גדי, בן 19.5, אוהב את שאניה מגיל 16 והיא הזמרת האהובה עליי. הזמר האהוב עליי הוא מייקל ג'קסון. אני גם מעריץ את סלין דיון, מאריה קרי (אם כי בזמן האחרון היא כבר לא מה שהיתה פעם), קיילי מינוג, ג'יי.לו, ועוד הרבה ... ברוך הבא

למעלה