רק רציתי לומר...

ranch22

New member
רק רציתי לומר...

תודה לכולכם על התמיכה ועל האיחולי רפואה שלמה!!! עזרתם לי בלא לחשוב על זה קצת ושפחות יכאב(למרות שאני צריכה להחליף תחבושות כל הזמן ואז זה באמת כואב) מי שרוצה לדעת מה היה בדיוק זה רכב שלא נתן זכות קדימה ופגע בנו ואני ישבתי בדיוק בצד שהוא פגע בו ולכן נפגעתי בראש מהשמשה עדיף שאני לא אאריך בסיפורים על זה כי אתם תגעלו או שתפחדו(יש פה ילדים קטנים,חירות אני סתם צוחקת!!!) ומה שאני כן יכולה לומר זה שאני צריכה היום לעבור חקירה במשטרה(אני?וואו זו פעם ראשונה שלי!! מישהו יכול לספר פה מה עושים שם??) ועוד מעט צריכה להחליף תחבושת גם... אז שוב-תודה כולכם ואין עליכם!!!!תודה!!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חקירה במשטרה, הייתי עוזרת לך בזה אבל אין לי מושג מה בדיוק עושים שם.. חח, ואפילו שכואב תזכרי שבסוף הכל עובר, ואל תדאגי העיקר שתשמרי על עצמך.
רפואה שלמה

herut123

New member
בקשה ו

ומקווה שהכאב כבר יעבור לך =\ ובאמת עדיף שלא תספרי כי אני מזה פחדתי שאמרת באמת,(ואני לא ילדה אני בת 13!
כמעט, חח סתם אני גם צוחקת איתך) וואי אבל העיקר זה שאת יחסית בסדר ושזה בסוף יעבור, ולא חס וחלילה יותר גרוע. ומה תגידי במשטרה? אין לי מושג בחיים לא הייתי שם :|

ranch22

New member
חזרתי משם...

אמרתי בדיוק מה שקרה רק שהנהג שפגע בנו התחיל לחנטרש ולתת עדות שקרית כאילו אנחנו נכנסנו בו או שהוא עצר וכל הזמן שינה את הגרסה שלו בכל מקרה אמרתי את כל מה שקרה שם(את האמת לעומתו) וזהו בערך אחרי זה הייתי צריכה להחליף תחבושת וגיליתי ששקרו לי ויש לי כמה חתכים ולא אחד...אבל סה"כ אני מקווה שהכל כבר יעבור כי יש לי גם מלא להשלים מביה"ס. ושוב-תודה!!,גם על הדאגה!!

ראנץ'!!!

העיקר שאת בסדר... שמחה שהלך לך טוב במשטרה...!!! תמיד יש את הנהגים הארורים האלה!!!! אוף איתם!!!!! באסה על החתכים!!! אינשאללה יעברו מהר!!!! ורק תהיי בריאה ושמרי על עצמך!!!

herut123

New member
באמת, תשמרי על עצמך

זה חשוב, ויופי שהלך לך טוב במשטרה ואל תתיחסי למה שהנהג אמר.

למעלה