רק רציתי לספר לכם ש.....

• פותח הנושא ordv
  • פורסם בתאריך

ordv

New member
רק רציתי לספר לכם ש.....

דן ביקש ממני לספר לכם שבבית הספר בו אני מלמדת (אני מורה לחינוך גופני) התקינו YES על-מנת שהתלמידים (והמורים כמובן!) יוכלו לצפות במשחקים במהלך היום (הרי רוב המשחקים משודרים בשעות הבוקר....) אז למי שזה נראה לו מוזר (דן), זה בסדר. בשום בית ספר רגיל שאני מכירה לא מתקינים YES רק בגלל מונדיאל, ובכלל, באיזה בית ספר יש שעות פנויות לעשות בהן כרצונך?!? (ולראות משחקים? הרי צריך ללמוד תנ"ך לשון אנגלית וכו´) אז זהו. אני מלמדת (לשמחתי) בבית ספר דמוקרטי. אני לא ארחיב על-זה הרבה בדיבור, אבל בית הספר מתנהל כמו מדינה דמוקרטית. למשל לגבי ה-YES, זו היתה הצעה של אחד המורים דווקא, (המורה לספרות) והרעיון הובא להצבעה, והתקבל ברוב קולות. לכן היום התלמידים יכולים לצפות במשחקים. זהו, פחות או יותר. זה לא פורום חינוך, ואני לא רוצה לשנות את נושא הפורום החשוב הזה ולבלבל לכם את המוח. רק אם מעניין אתכם אתם יכולים להמשיך לכתוב שאלות. כאן (אם זה לא מפריע לדן ולשאר הפורום) או במסר אישי. אורית

דן צ

New member
אני מוריד את הכובע ../images/Emo150.gif

כל הכבוד לבית הספר על פתיחותו בנושא שנחשב כאילו "לא חינוכי" ומאפשר לתלמידיו לצפות במשחקי המונדיאל בתוך כותלי בית הספר . אני רוצה לציין את הנהלת בית הספר לשבח
ואתם יכולים להצטרף אלי , אני לא מכיר בתי ספר שעשו את הצעד הזה ובכלל נראה לי כי גם אין הרבה מקומות עבודה שמאפשרים לעובדים לצפות במונדיאל.

דן צ

New member
ערוץ 555 ב"יס"../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

אבל זה רק לחדשות ועידכונים, לא ישדרו משחקים וכו´

עדיין זה טוב

לאלה שלא יוצא להם לראות את המשחקים זה יכול להועיל להם וזה נוח זה דוקא נחמד יס החליטה להשקיע במונדיאל בניגוד לכבלים עובדה שהיה הקימה עוד ערוץ

ordv

New member
לא הבנתי.......

איזה ערוץ?? ובנוגע לעובדה שאתה משבח את ההנהלה של בי"ס זו טעות. לא ההנהלה החליטה לשים YES אלא קהילת בי"ס (מורים תלמידים ואולי גם חלק מההנהלה) ההנהלה לא יכולה (במקרה הזה) להטיל וטו. וחוץ מזה מה לא חינוכי במונדיאל? לדעתי זה מאוד חינוכי!

דן צ

New member
הסבר.............../images/Emo22.gif

לוחצים 555 בשלט של "יס" ומגיעים לערוץ אינפורמציה , זהו ערוץ ללא שידור אלה נותן אינפורמציה בלבד. ומה לא חינוכי במונדיאל? הרבה יומרו כי כדורגל זה לא חינוכי , יש המון קללות ואלימות וכן כל הכסף שמושקע שם לא נותן בדיוק דוגמא טובה לחינוך העוללים, אבל יש דברים יפים בכדורגל כמו המונדיאל וההיסטוריה שלו שקשורה גם למאה השנים האחרונות בכדור הארץ.

דן צ

New member
רגע , רגע

כשאומרים שרואים מונדיאל ב"יס" מתכוונים שרואים את 5+ שגם משודר בכבלים הדיגיטלים , זה אותו הדבר , בערוץ 555 זה ערוץ כמו דף אינטרנט , אינפורמציה בלבד

דן צ

New member
אצלנו נתנו לראות

את משפט דמאניוק , כי זה מאוד חינוכי

Outlast

New member
לנו נתנו לראות את האולימפיאדה...

לפחות את הישראלים, אברבוך, אורבך ומטוסוביץ´... ההנהלה פשוט יודעת שהתלמידים לא יגיעו לשיעורים וילכו לראות טלויזיה..
אבל הפעם יש לנו בעיה, אני לא חושבת שיש בשום מקום באיזור הבי"ס 5+, אז או שלא נראה, שלא שהבי"ס לא יראה אותנו (מה שיותר הגיוני)...

ordv

New member
אם היה מקרן בבי"ס

אז המונדיאל היה משודר עליו, ללא ספק. אבל אין.... צריך להסתפק בטלויזיה....

-רוני-

New member
דן אני אומר אם מתחילים בכבלים

אז גם מקרן ואולי מערכת קול טובה

ordv

New member
בעיה היא כספית בלבד.....

בית הספר ממומן חלקית ע"י משרד החינוך. תקציבנו דל (יחסית) לכן נצטרך להסתפק בטלויזיה ולא במקרן....

דן צ

New member
ומה את אומרת על המשחק? ../images/Emo106.gif

סנסקציה של ממש , לא?

דן צ

New member
ההמנון של הצרפתים../images/Emo106.gif

" לא קלה היא, לא קלה דרכנו" ואולי אין לנו בכלל דרך??? או שהדרך רוויה במכשולים?

למעלה