רק רציתי לספר לכם

נורית35

New member
רק רציתי לספר לכם

את הסיפור שלנו תסלחו לי שאני מדלגת על כל שלבי הטיפולים אני רק אציין שאחרי חמש שנים של טיפולים כושלים וכואבים והריונות שנגמרו בהפלות החלטנו ללכת גם בדרך שונה ופנינו לאימוץ –במקביל לטיפולים! גם דרך האימוץ לא הייתה קלה , והיו בה הרבה מהמורות ובסופן חיכתה לנו ילדונת מתוקה ונהדרת שהפכה להיות שלנו. ומהרגע שהיא נחה בזרועותינו לא הבנו איך יכולנו לבזבז כלכך הרבה זמן כלכך הרבה משאבים כשהאושר היה מעבר לפינה, השמחה שהילדונת הזו הביאה לחיינו זה דבר שקשה לתאר. אבל פה לא מסתיים סיפורנו – לאחר שנה של הפסקה בטיפולים חזרנו ובטיפול הivf הראשון – רק שתבינו לפני האימוץ עברנו 10 טיפולים שנכשלו. לאחר תשעה חודשים נולד בננו , והיום כשבתנו הבכורה בת ארבע ובננו בן שנתיים גילינו שאנחנו בהריון עם תאומים טיפול ראשון מאז שנולד הבן ושוב הצלחה – סה"כ עברנו 12 טיפוליivf. אני בעצמי עוד לא מאמינה שבתקופה כלכך קצרה שהיא בעצם שווה באורכה לכל תקופת הטיפולים הראשונה אנחנו הופכים למשפחה כל כך גדולה. אני מרגישה שהרגע בו החזקתי את בתי הבכורה בידיים זה הרגע שפתח לי את הרחם (למרות שזה התרחש בתוספת טיפולים) ואחד הרגעים היותר מאושרים בחיי. רק עכשיו גילית את הפורום המופלא הזה (אני חדשה באינטרנט) והתמיכה שלכם היא מדהימה רק רציתי להגיד לכם לא לאבד תקווה ולפעמים לנסות לחשוב בצורה שונה כי ברגע שרוצים ילד לא חשוב מהיכן הוא מגיע כשאתם זוכים לראות את החיוך הראשון שמופנה כלפיכם אין אושר גדול מזה. שנה טובה לכולם ומקווה שהשנה תהיה מלאת הצלחות והריונות חדשים.

סיפור מדהים. לך נפתח הרחם ולי נפתח

הלב למקרא מה שכתבת. נפלא , פשוט נפלא. הריון מקסים שיהיה לך ומשפחה גדולה ומאושרת.

רינתילה

New member
איזה סיפור מחמם לב! ../images/Emo9.gif

נורית, איזה יופי! אנחנו חוזרים עכשיו לטיפולים לאחר הפסקה גדולה מאוד, והחלטנו שאימוץ זו אופציה ריאלית למקרה שתוך מקסימום שנה אנחנו לא מצליחים. רציתי לשאול אותך - אימצתם בחו"ל? מאיזו ארץ? לי נראה קשה נפשית להתעסק בו זמנית גם בטיפולים וגם בהליכי אימוץ. מכיוון שכתבת שעשיתם זאת, אשמח לשמוע עוד על החוויה (גם על ה"בו-זמניות" וגם בכלל). ושוב תודה על הסיפור המקסים שלכם! עשית לי טוב על הנשמה!! רינת.

עינתפ

New member
נורית, איזה סיפור מדהים. גם אנחנו

אימצנו ילדון בונבון מרומניה. וגם אנחנו חזרנו לטיפולים. שמחה שהצלחתם. בהצלחה בהמשך. עינת. ורינת אני פה לשאלות....

נורית35

New member
רינתילה

אנחנו אימצנו את ביתנו מליטא היא הייתה בת חודשיים כשקיבלנו אותה, אחד הניסים העיקריים בסיפור שביום שקיבלנו את הטלפון לארוז מזוודות היינו אמורים להתחיל שוב בזריקות לקראת טיפול (שכבר נדחה לשנה), בתנו הייתה בת חודשיים. הטיפולים ביחד עם תהליך האימוץ הם לא קלים אבל את יודעת שיש תקווה - אימוץ חול יותר מהיר מאימוץ בארץ, ואחת הדילמות הקשות מה יהיה עם נצליח בטיפול ופתאום יודיעו לנו שיש לנו ילד מאומץ? והחלטנו לעבור את הגשר במידה ונגיע אליו, למזלנו(כי מרגע האימוץ היה לנו רק מזל) הדברים הסתדרו בלי שהיינו צריכים להחליט החלטות קשות. אני מקווה שתיכנסו לתהליך אימוץ כי כבר כתבתי ילד ברגע שהוא מחייך למי שאוהב אותו הוא שלו בכל מובן אפשרי. ודבר אחרון יש הרבה סיפורי אימוץ קשים שהם לא יפחידו ואתכם , אנחנו באופן אישי מאמינים בפתיחות שלנו עם הסביבה והילדה והיא יודעת שהיא באה מהלב ולא מהבטן.

רינתילה

New member
לנורית ועינת - תודה ושאלה ../images/Emo35.gif

לשתיכן - שוב תודה על הסיפורים היפים הללו! אין לי את המייל שלכן - אז אני שואלת כאן - איך הסתדרתן עם סכומי הכסף הענקיים שעולה האימוץ? עד כמה שאני יודעת מדובר על עשרים אלף דולר! תודה! רינת.

עינתפ

New member
רינת המייל שלי קודם כל

[email protected] מוזמנת לשאול הכל! נכון 20000$ באמת לא סכום קטן, אבל אחרי 10 טיפולי IVF כל הזריקות למיניהן, כל הרופאים הפרטיים - לאיזה סכום הגעת? גירדנו מכל מקום, הורים בעיקר עזרו אבל גם לנו היו כמה חסכונות, נשארנו בלי כלום, התחלנו לחסוך שוב, אבל שווה, שווה כל רגע. עוד נקודה למחשבה, איך מסתדרים שרוצים אוטו חדש? גם הוא עולה בסביבות מאה אלף ש"ח.
. ישנם עמותות שנותנות בתשלומים (אוי כמה שזה נורא לכתוב), אבל את גם לא משלמת את כל הסכום מראש. עינת

מרב.

New member
וואוו נורית

צמרמורת גדולה בכל הגב עד שהציצים כבר כואבים לי ממנה
אז יש ניסים בעולם, והם קורים לא רק בחנוכה, וזה פשוט מדהים. אני בטוחה שאתם יודעים להעריך כל רגע עם הילדים, ואני כולי מתרגשת מהמשפחה נפלאה והגדולה שצמחה לכם ככה פתאום בלי לשים לב... שתדעו רק אושר ותרוו נחת מהתא המשפחתי הנפלא שלכם... מרב

רוני@30

New member
איזה כיף לשמוע סיפור שמשתפר...

שהחיים ימשיכו לחייך אליכם ושתמיד דברי יהיו במגמת שיפור....
שיהיה במזל טוב ! רוני

yaelhul

New member
נורית, תודה שסיפרת את הסיפור הנפלא

הזה בפורום שלנו. בשבילי כל סיפור כזה נותן אור ותקווה וכוחות להמשיך. אני גם שוקלת ברצינות את הפניה לאימוץ ומנסה לשכנע את האיש שלי, כך שלתת לו לקרוא את ההודעה שלך אולי יעזור במשהו. באיזה גיל היתה הילדה שלכם כשקיבלתם אותה? אני שמחה בשמחתכם על המשפחה שאתם היום ועל המשפחה הגדולה שתהיו בעוד כמה חדשים. פשוט מדהים איך שמחוסר תקווה וטיפולים צומח כזה אושר גדול. מאחלת לכם שנה נפלאה והמשך הריון קל ובריא, ועשרות שנים של נחת מהילדים. שוב תודה. יעל.

נורית35

New member
yaelhul

ביתנו היתה בת חודשיים, ואני מקווה שבעלך יראה ויבין שזה לא חשוב מאיפה הילד מגיע. גם לבעלי היו מחשבות בנושא בהתחלה ואפילו רצה ללכת לדרך הפונדקאות. ואז נפגשנו עם זוג שבדיוק אימץ תינוק והוא ראה איך ההורים מתהלכים עם התינוק ואי-אפשר למחוק את החיוך מהפנים שלהם וזה היה הרגע שבו הוא החליט שעברנו מספיק סבל. שיהיה בהצלחה

עינתפ

New member
yaelhul הכי חשוב לא להלחיץ את הבעל.

מאמינה שזה יבוא לו לבד. לי בעיקר היה קשה בהתחלה -"מה יגידו השכנים"? אבל בעלי הלך לשכנים הקרובים לנו וסיפר. באותו השבוע ששי הגיע הלכנו עם שי בעגלה, ראינו ששואלים מתלחששים אבל הכל עבר. הוא אחד מאותם ילדי השכונה. אנחנו ישבנו עם זוג שהאשה רצתה אימוץ והבעל לא. היה לו פחד של מחלות גנטיות וכו´... אחרי שהסברנו את הכל הוא קיבל את העניין והחליטו ללכת לכיוון האימוץ. הנה, עשינו עוד זוג שמח. לילה טוב
עינת

נועם@בת

New member
נורית, הצטמררתי כולי לקרוא את

הסיפור שלכם. איזה אושר. כנראה גמרתם את סאת הכשלונות, ועם האימוץ התחלתם את מנת האושר שהובטחה שלכם. מי יתן ותמיד תדעו אושר כזה. והילד הבא יבוא פשוט רק מאהבה
מועדים לשמחה נועם

למעלה