רק רציתי לספר לכן....

שמופית

New member
רק רציתי לספר לכן....

זוכרות שסיפרתי לכן על התביעה שלי נגד החברה שבה עבדתי ? הקיצר, דיברתי עם עורך הדין שייעץ לי, וביקשתי ממנו שייצג אותי בתביעה וייקח על עצמו הכל, כי לי אין כוחות נפשיים להתמודד עם העניין. הוא הסכים (בתמורה לשכ"ט ואחוזים, אבל תאמינו לי - זה כבר קטן עלי). והעיקר - קיבלתי את השקט שלי בחזרה ואת שמחת החיים (אני נשמעת דרמטית, אבל זה בהחלט השפיע עלי לרעה, אין לי מושג למה לקחתי את זה כל כך קשה, אבל עכשיו, עם עו"ד מלפני ומאחורי, הרבה הרבה יותר קל לי !) ושוב תודה לבנות הפורום הנפלאות, על דברי התמיכה והעידוד !! אין לכן מושג כמה הייתי צריכה את זה !!!

kisses

New member
אני מזה שמחה לשמוע ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תעדכני אותנו כשתיגמר התביעה.

הילית*

New member
מה זאת אומרת לעדכן- שתזמין אותנו

לארוחה מכספי הפיצויים העתידיים
ב ה צ ל ח ה !

אתי@

New member
נהדר לשמוע שאת רגועה

וגם לא תפסידי את הכסף...
תפסת 2 ציפורים במכה אחת

שמופית

New member
בדיוק לפני כמה דקות

סיפרתי לחמותי על זה שהעברתי את התביעה לטיפול של העו"ד. היא קיבלה חום כשהיא שמעה שהוא לוקח גם שכ"ט וגם אחוזים, אבל לי כבר לא איכפת. עשיתי שטות שמההתחלה חשבתי שאני אוכל לטפל בזה לבד ורק אזדקק לייעוץ. עכשיו כבר היה מאוחר מדי להתחיל לחפש עו"ד טוב שייקח לי רק אחוזים. חוץ מזה, העניין כבר נעשה עקרוני, ולא אכפת לי מהכסף, רק שייעשה כאן צדק.

שירי71

New member
בהצלחה שמופית

אני חושבת שעשית צעד נבון בזה שהורדת לעצמך את זה מהראש זה עבודה לעו"ד או מישהו שיש לו עור של פיל (לא לשלילה) ומסתבר שלרובינו אין את זה הכי חשוב - הבריאות והרוגע! ולזה אין מחיר.

למעלה