רק רציתי לספר לכן

מצב
הנושא נעול.
רק רציתי לספר לכן

רק רציתי לספר לכן
שאחרי התקפת פקסים על קופת-החולים, קיבלנו אתמול את האישור ("המיוחד") לעבור את הטיפול בבית החולים שלנו ולא במקום אחר, היה שווה להציק להם
עכשיו נשאר רק לחכות למכשפה שתגיע ....

ורדה 1

New member
שיהיה בשעה טובה

רק רציתי לספר לכן
שאחרי התקפת פקסים על קופת-החולים, קיבלנו אתמול את האישור ("המיוחד") לעבור את הטיפול בבית החולים שלנו ולא במקום אחר, היה שווה להציק להם
שיהיה בשעה טובה
והמון בהצלחה
.

כל הכבוד על הנחישות!

רק רציתי לספר לכן
כל הכבוד על הנחישות!
זה רק מראה שההתעקשות והאסרטיביות משתלמות. אז עכשיו מקווה שהמכשפה תחליט להגיע אלייך ולא לכאלה שלא רוצות אותה, ויפה שעה אחת קודם! שיהיה בהצלחה!

כל הכבוד שלא ויתרתם !! ../images/Emo45.gif

רק רציתי לספר לכן
כל הכבוד שלא ויתרתם !!

שיהיה בהצלחה ומהר

המכשפה הגיעה ואני

כל הכבוד שלא ויתרתם !!

שיהיה בהצלחה ומהר
המכשפה הגיעה ואני
אמורה להתחיל מחר אבל אני חולה
, מישהי יודעת אם אפשר להתחיל טיפול עם אנטיביוטיקה??? נראה לי שאנחנו מקבלים ה מ ו ןןןןןןןןןןן רמזים וסיבות לא להתחיל החודש טיפול אבל אין לי סבלנות לחכות עוד חודש, אוףףףףףףף

אין צורך לחכות....

המכשפה הגיעה ואני
אמורה להתחיל מחר אבל אני חולה
, מישהי יודעת אם אפשר להתחיל טיפול עם אנטיביוטיקה??? נראה לי שאנחנו מקבלים ה מ ו ןןןןןןןןןןן רמזים וסיבות לא להתחיל החודש טיפול אבל אין לי סבלנות לחכות עוד חודש, אוףףףףףףף
אין צורך לחכות....
גם לי זה קרה, והרופא (פרופ´ פיש) אמר שאין בעיה להתחיל מחזור טיפולים עם אנטיביוטיקה, זה לא משפיע ולא מפריע. אם כבר קיבלתם את האישור המיוחל לא כדאי לחכות! שיהיה לכם המון בהצלחה!!!!

את לא מתארת לך

אין צורך לחכות....
גם לי זה קרה, והרופא (פרופ´ פיש) אמר שאין בעיה להתחיל מחזור טיפולים עם אנטיביוטיקה, זה לא משפיע ולא מפריע. אם כבר קיבלתם את האישור המיוחל לא כדאי לחכות! שיהיה לכם המון בהצלחה!!!!
את לא מתארת לך
איזה מאושרת עשית אותי..... איזה כיף שענית לי עכשיו (ועוד כזו תשובה...) ככה אני אוכל להתחיל מחר טיפול בלב שקט.תודה רבה

ורדה 1

New member
תקפידי שלא תהיה לך נזלת

רק רציתי לספר לכן
תקפידי שלא תהיה לך נזלת
אם יש לך נזלת, קחי עוד משהו בנוסף לאנטיביוטיקה (נוסידקס, אקמול סינוס ספריי לאף וכדומה), כי אם זה יסתבך לסינוסיטיס, לא תוכלי לעשות הפריה. זה קרה לי באוקטובר אחרי שבועיים דקא ועוד שבועיים מנוגון. אוף, איזה שיט זה!! שוב בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה