רק רציתי לספר על אופציה נוספת

IdanisFun

New member
רק רציתי לספר על אופציה נוספת

למרות שזה בטח קצת רחוק מכם, שתדעו, שמחנות קיץ באמריקה זה ה-דבר. נסעתי בקיץ האחרון למחנה, וממנו המשכתי לטיול בדרום אמריקה, מה שאומר שהטיסה עלתה לי את הכלום שעלה לי לטוס מניו יורק לאקוודור, ומה שעלה לי להמיר את הכרטיס מאמריקה לחזרה מבואנוס איירס, אפילו לא חצי מהמחיר של כרטיס לדרום אמריקה בד"כ. מי מכם שזה מעניין אותו, דברו איתי [email protected] האתר של החברה שיצאתי דרכה (הם לא מגבילים את זמן החזרה, והם גם ממש אחלה) www.ccscamps.co.il ממש מומלץ!

אדרוש20

New member
הי גם אני ניסיתי...

היי שמעתי על המחנה הזה - זה הקיץ של החיים ? אוש אני טועה... וואי תקשיב אני ממש רוצה ללכת לזה... הלכתי לראיון אבל בגלל שאין לי ניסיון מקצועי בספורט אתגרי וכל החוגים שהם עושים במחנות... אז לא נראה לי שהתקבלתי... יש לי ניסיון בהדרכה חברתית מה אתה ממליץ לי?\ אני ממש רוצה להדריך שם... לא בגלל הטיול שאחרי... אלא בגלל ההדרכה ... :(

Charo

New member
אני טסתי דרך הסוכנות היהודית

לא יודע מה בדיוק התנאים בחברות הפרטיות, אבל לצאת למשלחת מחנות הקיץ דרך הסוכנות זה לא רק כיף, זה גם פותח לך מלא דלתות כשאתה חוזר לארץ.. ובכלל.. זה מוסיף המון שאתה כותב בקורות חיים שהיית שליח של הסוכנות כמובן שתנאי הקבלה שם יותר קשים מאשר בחברות הפרטיות

אדרוש20

New member
איך אני מגיעה אליהם?

אני ממש רוצה להדריך שם.. אתה יכול להגיד לי איך אני יכולה ליצור איתם קשר? אתה יודע אם בזמן הזה כבר נסגרו המיונינים לקיץ ? או שזה עוד פתוח?

דרך האתר של הסוכנות היהודית

אני יודעת שמיונים התחילו בנובמבר, לא יודעת אם אפשר עדיין להתחיל תהליך מיונים

למעלה