רק רציתי לספר על תגובות שאני מקבלת מהורים

MiMamiMexicana

New member
רק רציתי לספר על תגובות שאני מקבלת מהורים

לקלאברים ותיקים, כאלו שכבר סיימו בכלל את השימוש בנעלים (מסתבר שזה ממש ממש נפוץ) אז נגשים אלי לא מעט הורים וגם מבוגרים שבעצמם היה להם קלאב פוט, ההורים מתפלאים מהנעליים ומקלות התפעול ולא פעם אמרו לי "איפה היית לפני 4 שנים"
אז אין לי שום דבר נגד נעליים אחרות, אני בכלל לא מכירה אותן, אבל אנחנו עם ג'ון מיטשל ואני רק יכולה לשבח אותן, הן ממש קלות לתפעול, העובדה שהן עם אבזמים מקלה על ההנעלה ואני מוצאת את עצמי נועלת אותם בתוך דקות ספורות, נאמר לי שפעם (לא יודעת לאיזה סוג מדובר, אבל הישראליות) הבר לא היה מתכוונן באורך שלו וזה היה קצת מוזר לתינוק קטן מוט ארוך, אז המוט שלו מתכוונן ככל שהילד גדל וגם הוא נשלף בקליק תוך רגע (ולא בהברגה כמו נעליים אחרות) שוב, כל זה בה מהורים אחרים, אני לא יודעת על איזה נעיים הם מדברים ואני באמת לא מכירה, אבל רוצה להמליץ בחום רב מאוד על הג'ון מיטשל, וגם על השירות המצויין של החברה המיצרת, אנחנו הזמנו במייל ביום שני בבוקר וביום חמישי בבוקר זה כבר היה בדלת שלי עם שליח ;)
אז אני ממליצה באמת בחום רב!
ושרק ניהיה בריאים

ועידכונון, עוד שבוע יש לנו ביקורת! מקווה לרדת ל12 שעות המיוחלות, בנתיים מעיין מתהפך לשני הכיוונים כבר חודשיים וכבר שבועיים שעולה על 6 ומתנדנד לו שם בכיף ומסיים עם קפיצה קדימה, לאחרונה גם קצת מצליח למשוך עצמו קדימה אם כי לרוב הוא פשוט זוחל אחורה

רעות881

New member
רציתי לשאול

היי רציתי לדעת כמה עלה לך הנעליים,אני מהדרום והרופא המטפל של הבת שלי הוא ירון ויזל,והמליץ לנו על הדניס בראון את מכירה?

MiMamiMexicana

New member
מצרפת לך לינק לקטלוג שלהם

המחירים נמוכים יותר בפועל, למשל על הנעליים אני שילמתי 225 דולר ולא כמו שרשום בקטלוג, וגם על הבר שילמתי 10 דולר פחות בערך
משלוח לארץ עולה 60 דולר, יש מצב שאפשר לקבל בשמלוח מוזל יותר אם לא צריך את זה דחוף, אין לי מושג, צריך ליצןר איתם קשר, את יכולה לשלוח להם מייל, הם עונים ממש מהר, השירות שלהם ממש טוב.
https://docs.google.com/open?id=1JrayPuQJeR5dA2A3n_phyDib9Us7e3YGDS0lqkZZ3zawF_jcxPFILQ9daPTK
אני לא מכירה את הדניס בראון, רק יודעת שהם מעור ועם שרוכים והמוט הוא שונה, אבל אני באמת לא מכירה

talamar82

New member
היי רעות גם אני מהדרום וגם אנחנו אצל דר ויזל

אני אישית ורק אישית לא ממליצה על הדניס בראון
הבן שלי היה איתם עד גיל ארבעה חודשים כמעט ולא התקדם כי לא היינו רואים אם העקב "נח" כמו שצריך בנעל..בעלי חקר קצת בנושא הנעליים ולאחר ביקורת החלטנו על דעת עצמנו וכמובן בהתייעצות עם דר ויזל לעבור לג'ון מיטשל
והן עדיפות על הדניס בראון במיליון אחוז...
התפעול שלהן קל יותר, אפשר להחליף מכנסיים מבלי להוריד את הנעליים...
הן נוחות יותר לילד,ולנו כמובן...
הג'ון מיטשל הן גם סנדל עם רצועות וקל יותר לנעול להם את הנעליים כי את גם רואה איפה העקב וסוגרת חזק יותר חלש יותר ....
עם הדניס בראון אין איך להתכוונן אם העקב לא במקום לא תדעי.... אלא אם כן תעשי חור בעקב הנעל...
ד"ר ויזל ממליץ לכולם על הדניס בראון... ולדעתי עדיף לכם להתחיל עם ג'ון מיטשל..
בהצלחה...
אם תרצי לדבר אני כאן קרובה מאוד.. ואפשר אפילו להיפגש תוכלי לראות את הנעליים ואת זיו איתן...

רעות881

New member
תודה רבה

היי אני אשמח מאוד,שירה שלנו בת חודשיים והיום גם היינו אצל ד"ר ויזל.
בביקורת,הורדנו את הגבס מס' 6 ו ומחר נתחיל עם הנעליים.
אנחנו מבאר שבע,היכן את גרה?
ומאיפה אני יכולה לקנות את הנעליים של גון מיטשל,וכמה הן עולות?
ממש משמח לשמוע שזיו הורידו לו רק לשינה בלבד.

MiMamiMexicana

New member
אפשר לקנות רק מחו"ל או שאת יכולה לנסות

לבקש להשאיל/ לקנות יד שנייה ממישהו בפורום

talamar82

New member
אנחנו גרים ברמות..

ואנחנו קנינו את הנעליים דרך האתר... תוך 3 ימים קיבלנו אותם נדמה לי..
כמובן אחרי שמדדנו לזיווש את הרגליים על פי הטופס שלהם..
ואז כשקיבלנו את הנעליים התברר שאני טעיתי במידה של המוט ותוך יומייםהגיע אלינו שליח עם מוט במידה חדשה ולקח את המוט הקודם...
יש להם שירות מעולה והם אדיבים מאוד..
שלחתי לך את הטלפון שלי במסר... אל תתביישי,
גם אני הייתי במצבך והפורום עזר לי מאוד כמו אימהות ששוחחתי איתן.. ואפילו תקפצו בכיף!!

MiMamiMexicana

New member
מה זה אומר שטעית במידה של המוט?

הוא הרי מתכוונן, כשגדלים, מגדילים, לא?

talamar82

New member
כן ברור אבל מלכתחילה מדדתי מידה גדולה

הרי המוט הוא לפי רוחב כתפיים ואני ״הגדלתי״ את המידה של הכתפיים אז היינו חייבים מוט קטן יותר...

goldyle

New member
למה את מדדת בעצם?

אנחנו מטופלים באיכילוב,
ולפני הניתוח והגבס האחרון הפזיותרפיסטית מדדה מה שצריך ומילאה את הטופס
אנחנו רק הוספנו פרטים שלנו ופרטי תשלום ושלחנו

talamar82

New member
אנחנו מדדנו כי הזמנו על דעת עצמנו את הנעליים

הרופא המליץ בהתחלה על דניס בראון ובדניס בחנות מדדו לזיו את הרגל ושאני לא אתחיל לדבר בכלל על הבחורה שמכרה לי את הנעליים ואמרה לי שאין לה במידה של זיו ושאקח מידה גדולה יותר כי גם ככה הרגליים שלו גדלות מהר!
אז אחרי שני ביקורותעם הדניס ראינו שהמצב לא משתפר אלא מחמיר ווהחלטנו שאנחנו לוקחים את הצ'אנס וקונים את הג'ון מיטשל כי זה או זה או תאריך לניתוח...והתייעצנו עם הרופא בנוגע לג'ון מיטשל הוא אמר שהן יכולות לעזור , הזמנו את הנעליים אחרי שמדדנו אנחנו בבית וזה לא היה לפני ביקורת אלא אחרי ולא ידענו שעדיף לבקש מהרופא למדוד...
ולנו אין פיזיוטרפיסטית פה... זה נשמע ממש שונה מאצלכם...
המפגשים שלנו הם רק עם הרופא... או עם החבר'ה שעוזרים לרופא לגבס...

B1509

New member
מסכימה במיליון אחוז

אנחנו גם עם נעלי ג'ון מיטשל, והן פשוט מעולות!!!! גם נוחות לתפעול, גם הצורה שהרגל יושבת בנעל ושאפשר לבדוק שהיא יושבת טוב בלי להוריד את הנעל או לפתוח את האבזמים, ובעיקר - היא לא עושה פצעים ושיפשופים!!!!!!!!!! לפחות לא לכל מי שאני יודעת שהשתמש בהם. הן עשויות גומי רך ומעוגל ופשוט מעולות.

אם כבר בהמלצות עסקינן - אני ממליצה בחום לכל מי שמתאפשר לה כלכלית לשלב את נעלי הג'ון מיטשל עם המוט הדינמי של דובס. הוא מתאים לנעלי הג'ון מיטשל, הוא מאפשר תנועה של כל רגל בנפרד שזה סופר חשוב גם לחופש התנועה, גם למניעת פצעים ושיפשופים והוצאת הרגל מהנעל כמו קוסם (הם עושים את זה :)) וגם מקטין לדעתי את ההתנגדות (בגיל מאוחר יותר) ללבוש את הנעליים. את המוט הזה אפשר להזמין ממשה היבואן של כל מוצרי הקלאב פוט, ציינו אותו פה בפורום פעמים רבות, ופשוט לא מזמינים את המוט של הג'ון מיטשל אלא רק את הנעליים מחו"ל.

talamar82

New member
היי מי זה משה היבואן?

לא שמעתי ולא מכירה.... את משה והאמת גם את המוט...
יש מצב לתמונה של המוט?
אנחנו עם המוט של ג'ון מיטשל... ואת צודקת זיו לא זוחל כשהוא עם הנעליים אלא גורר את עצמו....
תודה רבה

B1509

New member
מוט דובס

לצערי אין לי תמונה זמינה במחשב של הקטנצ'יק שלנו עם המוט אבל אני מצרפת לך לינק לאתר של היצרן, יש שם סרטון בעמוד הראשי שאפשר לראות הדגמה של המוט ואיך הילדה זוחלת עם זה:

http://www.dobbsbrace.com

משה אברם היבואן עובד בחברה שנקראת מטי ציוד רפואי, והוא מוכר הרבה סוגים של ציוד קלאב פוט - לו יש גם את המוט הזה של דובס. בגרסה הכי חדשה של המוט יש גם קפיץ שמחזיר את הרגל לפוזיציה של פלקס כל הזמן. אני לא יודעת אם זה קשור, ובטח לא רוצה לפתח תקוות סתם אצל אף אחד, אבל אנחנו עם הנעליים של ג'ון מיטשל ועם המוט הזה מההתחלה (גיל חודשיים וחצי) ומאוד הקפדנו על השעות ועשינו לו כל יום תרגילים והצלחנו להימנע מניתוח גיד. כרגע גיא בן 7.5 חודשים, ירד לאחרונה לנעליים רק בלילה ובשנ"צ, והמצב נראה מצויין. רק שימשיך כך, טפו טפו טפו!!

הטלפון של משה - 054-7644548

בהצלחה!

talamar82

New member
בלי ניתוח???

איזה כיף לכם.. אצלו זו בכלל לא הייתה אופציה, ישר אחרי הגבס השביעי נראה לי קבענו תאריך לניתוח ושבועיים אחרי הניתוח שלחו אותי לקנות דניס בראון
בכלל לא נתנו לי את האופציה להתעניין בנעליים אחרות או משהו...
אני מאוד מרוצה מהרופא שלנו בבאר שבע אבל ממה שאני קוראת פה אצל אמהות אחרות זה כאילו אני תמיד צעד אחד או כמה אחורה...
איך אתן עושות את ההחלטה של איזה נעל לקנות? או עם איזה מוט?
ואיזה תרגילים חוץ מפלקס ופוינט?
גם אנחנו ירדנו לאחרונה לשעות שינה... ואני בחשש תמידי שהרגל "הבעייתית" שלו ימין חוזרת חזרה.. ואני מקווה שזה רק סרט שלי בראש...
אני חוששת שהמטפלת שלו לא שמה לו את הנעליים כשהוא הולך לישון ואני כל הזמן "מפחידה" אותה שאם היא לא תקפיד אז הוא יגיע לניתוח שני!
אז אני עושה לה בדיקות כאלה.. שמה את הנעליים בכוונה מתחת לבגדים שלו בתיק כדי לראות כשאני באה אם הן למעלה סימן שהיא כן הוציאה אותם מהתיק...
גם אצלך הוא מכווץ את האצבעות ומקשית את כף הרגל?

B1509

New member
תשובות

העניין של הניתוח מאוד תלויה בגישה של הרופא המטפל. הרוב המוחלט של הרופאים נוטים לנתח מיד בתום הגבסים. פנסקי מאמין בגישה יותר שמרנית (נעליים עד גיל 4 - לא יום פחות, לא משנה מה רמת התיקון) ומנסה להימנע מניתוחים אם אין בהם צורך. הוא מנסה להגיע לתיקון מלא רק בעזרת הגבסים, ולכן עושה בממוצע 2-3 גבסים יותר מרופאים אחרים. הרבה פעמים הוא עובר מהגבסים לנעליים ישר בלי לעשות עדיין ניתוח, ורואה אם הנעליים משיגות את הארכת הגיד בלי ניתוח, כי לטענתו את ניתוח הגיד אפשר לעשות עד גיל 8 חודשים, אפילו שנה אם צריך, והוא תמיד מעדיף לעשות את הניתוח אם צריך בגיל מאוחר יותר, כדי שהרגל כבר תשב טוב בתוך הנעל והעקב יהיה מונח במקום כמו שצריך (כשהם קטנטנים העקב נוטה לברוח קצת למעלה וזה יכול לגרום לגיד להתקצר חזרה ואז צריך לנתח שוב). אבל אם אתם כבר בשלב ה - 12 שעות אז זה אומר ששום דבר לא התקצר חזרה והכל בסדר אז גם ככה זה מאחורייך - אין מה לבכות על חלב שנשפך!! ושוב, רוב הרופאים מאמינים בלנתח מיד ומשיגים תוצאות מדהימות, אז הכל בסדר!

מבחינת תרגילים השתדלתי שבשעה החופשית שלו ביום (לפני או אחרי מקלחת) לעשות לו תרגילים ברגליים (תבקשי מהרופא שידגים לך איזה תרגילים אפשר לעשות לו) וגם אמא שלי מורה לפלדנקרייז (שיטת טיפול שמשכללת את יכולת התנועה) אז היא גם הייתה עושה לו תרגילים כמעט על בסיס יומי. ברור לי שזה נכס שהוא לא בהישג יד של כל אחד, אבל גם התרגילים שהרופא מראה הם פשוטים וחשובים.

בקשר לחשש שלך מחזרה - חשוב שכל הזמן תהיי במעקב על הרגליים, ואם את חוששת שיש נסיגה תקבעי תור לייעוץ אצל הרופא שלך ותראי לו את המצב. את תמיד גם יכולה ללכת לחוות דעת שנייה אם את לא רגועה.

גם לי היה בעיה עם הנעליים בגן, ואכן בימים הראשונים הם שכחו לשים לו נעליים, אבל הדגשתי להם את החשיבות ואפילו התקשרתי כמה ימים סביב שעת השינה לוודא שהם שמות את הנעליים. אם יש לו שגרה קבועה אז תנסי לקשור את זה בפעולה מקדימה כלשהיא כדי שיהיה לה קל לזכור (נגיד לגיא הן שמות לפני האוכל, כי הוא בדרך כלל נרדם אחרי ארוחת צהריים)

ואחרון חביב בקשר לכיווץ האצבעות - תנסי להעביר אצבע בעדינות ממש (כמו דיגדוג קל) לאורך הצדדים של כפות הרגליים ובחלק העליון של כף הרגל מהאצבעות לכיוון הרגל. זה בדרך כלל מגרה להם את האצבעות והם פותחים אותם כמו מניפה. זה גם חשוב לעשות להם כחלק מהתרגילים כדי לשמור על תנועתיות באצבעות של הרגליים.

למעלה