רק רציתי לציין

nightwave

New member
רק רציתי לציין

שחברה של ג'ק יותר כוסית מקורטיני או מ מיסי. וגם רציתי להביע דעה ש איך יכול להיות כזאת כוסית שאף אחד לא רואה ממטר ואין לה חבר!????? זה לא הגיוני.

Thestral

New member
וזה יהיה שרשור הפרק השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

[26.4]
מפאת אי-אלו תקלות טכניות-סניליות מנהלי הפורום לא יכלו להציג שרשור פרק שבועי מכובד, אך אנו מבטיחים שהוא יחזור כבר שבוע הבא

GeJuFan

New member
יש לי שאלה בקשר לפרק מהיום

הראו הרי אישה מבוגרת בשם קורטני שאמורה בעיקרון להיות אישתו לשעבר של בעתיד של בובי, האם זו אותה קורטני הידידה של ג'ק שמאוהבת בו, או שזו קורטני אחרת? הקטעים האלו מהעתיד תמיד מאד מבלבלים אותי(בעיקר כי לא ראיתי את התוכנית מהתחלה).

Thestral

New member
ובכן.../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

הקורטני העתידית היא אותה קורטני בדיוק שידידה של ג'ק וחברה של נייט הסטודנט. הענין פה הוא שהם מראים מה קורה בזמן כהונתו של בובי כנשיא ארה"ב ובמקביל מראים לנו את שלבי התפתחותו כנער ואיך הדברים מהילדות השפיעו עליו בעתיד. מתרגלים לרעיון מהר מאוד

nightwave

New member
תקשיב!

מה שכתבתי זה מאוד מאוד עמוק! תחשוב על זה ותראה!

Thestral

New member
כי יכול להיות שהיא א רוצה את../images/Emo108.gif

מי שרוצה אותה. קורה, את יודעת. אבל דעה בהחלט מעמיקה.

GeJuFan

New member
טוב את העניין של הכפילות אני יודעת

כאילו ראיתי כמה פרקים בעבר, פשוט לא הייתי בטוחה בקשר לקטע הזה.

nightwave

New member
בטח

שקורטיני ובובי יהיו ביחד קורטיני תלד לו 4 בנים(כמו שאמרו בפרקים קודמים) ולא תגלה לו שיש לה מחלת שיגעון. קורטיני תהיה עם בובי לאחר שג'ק ימות ממחלת לב(גם את זה אמרו בפרקים קודמים) קורטיני אומרת שכל הזמן היא ידעה שהיא צריכה להיות עם בובי אך לא שמה לב לזה רק לאחר מותו של ג'יק. *כמובן שלא תראו את זה קורה בסידרה הזאת..

GeJuFan

New member
אבל בובי רק בן 14 נערה בת 16 לא

שמה *** על נער בן 14 אז כנראה היא ידעה רק בעוד הרבה שנים מהיום. ומחלת השיגעון? לא חושבת שאני מכירה את המחלה הזו. אולי את מתכוונת לסכיזופרניה?

Chandler Bing

New member
איזו מחלת שיגעון ??????????????

ודבר ראשון אומרים קרטני לא קורטיני!!!! ודבר שני ממתי יש לקורטני "מחלת שיגעון"??? ואני תאמת לא מתייחס לכול האנשים שמדברים! הם סתם מרגיזים! שלא ישימו אותם, היה בטוח יותר מעניין אם הם לא היו!! לפי דעתי!

nightwave

New member
המחלה

היא זו שהיא דיברה עליה בלילה שג'ק הציעה להיות איתה באירוע שאביה אירגן כדי שלא ישעמם לה.. אז היא דיברה על זה עם ג'ק לפני שהיא נישקה אותו על זה שאמא שלה הייתה דיכאונית ונראה לי עם נתיות להתאבדות..

Angelus

New member
איזו מחלת לב? על מה את מדברת?

לא חושב שזה קרה ככה..

Thestral

New member
ובכן../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אני חייב להגיד שהייתי בפאקינג שוק כשגיליתי שבובי הצדקן הגדול יותר מכולם שתה "בירה" וניהל רומן. אני חושב שהשיחה של גרייס עם קורטני בעתיד הצילה את המצב. זה נחמד לראות שגרייס לקחה אחריות בניגוד לעכשיו שהיא עם טום, אני מאוד בעד הקשר אבל אני חושב שזה ממש ממש לא אחראי מצדה של גרייס. הג'ינג'ית שלא זכור לי שמה ממש מעולה. אני ממש אוהב ומזדהה עם הדמות שלה חוץ מהאנטי מסגרתיות האובססיבית שלה למרות שנראה לי שזה ירגע קצת. ממש אהבתי איך שהחובה של מיסי הכלבתא חזרה אליה בבומרנג. קורטני לא מפסיקה להפתיע- שוב. אהבתי את הפרק.

buffgirl

New member
בטח שזה הגיוני. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

יש לי חברה שהיא פשוט האדם המדהים (חיצונית ופנימית) עלי אדמות בערך, ואין לה חבר. ביג דיל. זה לא כזה לא מציאותי. והפרק חביב ביותר =) ג'ק וג'ינג'ית, סלחו לי שאני לא זוכרת איך קוראים לה, מאוד חביבים =) פרק לא רע. גרייס ובנדיקט כל כך צריכים להיות ביחד. הרבה יותר חמודים מגרייס וטום.

buffgirl

New member
../images/Emo80.gif|מיוחדת|

"שחברה של ג'ק יותר כוסית מקורטיני או מ מיסי. וגם רציתי להביע דעה ש איך יכול להיות כזאת כוסית שאף אחד לא רואה ממטר ואין לה חבר!????? זה לא הגיוני." מישהו אומר משהו אחד, אני מדברת על זה. קוראים לזה "להגיב". יום טוב

shir shministit

New member
לא הבנתי כלום מהחלק של הבעתיד מהפרק

האחרון. מישהו יכול לתמצת לי? לא הבנתי, בובי בוגד בקורטני עם הסגנית? קורטני עזבה אותו בגלל זה?

למעלה