רק רציתי לשאול.... שלוווווםם לכל האמממ...לכולכם...רק רציתי לשאול מהזה EP אממ...תודה לכולכם.......
I ilikeualot New member 11/7/02 #1 רק רציתי לשאול.... שלוווווםם לכל האמממ...לכולכם...רק רציתי לשאול מהזה EP אממ...תודה לכולכם.......
I ilikeualot New member 12/7/02 #2 אנישמים יקרים שלי... אף אחד פה לא יודע מה זה EP?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!? טוב לא משנה...
אנישמים יקרים שלי... אף אחד פה לא יודע מה זה EP?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!? טוב לא משנה...
I ilikeualot New member 12/7/02 #3 אממממ...סליחה אנשימים ולא אנישמים.. שלא ישמע אפילו קרוב לאנטי....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ilikeualot New member 12/7/02 #4 נידיתם אותי או ש.... לא יודעת מה!!! תענו לי או שסתם תכתבו משהו...זו הודעה הרביעית שאני כותבת לעצמי....
נידיתם אותי או ש.... לא יודעת מה!!! תענו לי או שסתם תכתבו משהו...זו הודעה הרביעית שאני כותבת לעצמי....
I ilikeualot New member 13/7/02 #8 אוקי...אז פשוט אל תנדו אותו ותענו לי על השאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא...סתם מסכן הפורום רחמים עליו (ועלי..)
אוקי...אז פשוט אל תנדו אותו ותענו לי על השאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא...סתם מסכן הפורום רחמים עליו (ועלי..)