רק רציתי לשבח

yakir31

New member
רק רציתי לשבח ../images/Emo9.gif

רציתי להגיד לכם שאתם אחלה פורום אתם ממש פעילים ועונים מהר מאוד רובכם פה ממש אחלה [= אבל הדבר שיותר רציתי לשבח עליו הוא הנושא של הצריבה קראתי שלא נתתם [עד שהוצאתם לה את הנשמה
] לילדה ההיא את הרשימה של הדיסקים כדי שהיא תצרוב אותם אני כל הזמן אומר לילדים שיפסיקו לצרוב והם אומרים "כולם צורבים, מזה ישנה עוד אחד? שאני יהיה הפראייר היחיד?" והם לא מבינים שזה יותר מאחד.. אני חחש מעריך את זה שאתם [רובכם/חלקכם] לא צורבים פה ד"א ידעתם שהמון חושבים שלצרוב זה לא חוקי אבל להוריד באמיול זה כן?! :S הם בטוחים שזה ככה

barboshkiss

New member
אתה ממש נחמד ../images/Emo9.gif

אבל בקשר לצריבה וההורדה זה כל אחד יעשה מה שבאלו...מה שהוא חושב שכדי לו חחח סליחה על זה שאני צוחקת על זה אבל יש אנשים שבאמת חושבים שאמיול זה חוקי
טוב נו שיהיה...

התוכנה עצמה חוקית

וגם לא כל השימושים שלה לא חוקיים. לדוגמא: אם אני זמר צעיר שמוציא סינגל ואני רוצה לפרסם אותו, זאת באמת אופציה. הבעיה היא בשימוש שאנשים עושים בתוכנה הזאת, ואני לא משלה את עצמי לרגע שמפתחי התוכנה חשבו על זמרים צעירים כשפיתחו אותה. בגלל מה שאמרתי מקודם, אין עילה משפטית לתבוע את מפתחי התוכנה, אלא רק אנשים פרטיים שמפרים זכויות יוצרים באמצעות התוכנה הזאת.

barboshkiss

New member
תעשה טובה...

כל התוכנות האלו הם לא חוקיות... הרי מה הקטע? סתם לבנות תוכנה כדי שהאמנים יפרסמו את עצמם?! לא נראה לי הם תוכנות הורדה ומי שרוצה שישתמש בהם ומי שלא שלא ישתמש... כל אחד עושה את ההחלטות שלו בעצמו :) לפי דעתי יש לתוכנות האלו צד חיובי וצד שלא...אבל מילא אהה ושים לב עכשיו בקזה יש מלא שירים שיש להם עלות (0.99 דולר)... ואללה יש בקזה עכשיו...ידיד שלי קיבל קנס על זה שהוא הוריד המון שירים וכל זה... למישו זה קרה פה? חח זה היה כזה מוזר שהוא קיבל קנס

whatascene

New member
התוכנה עצמה נחשבת חוקית, ככה זה

השימוש שנעשה בה הוא לא חוקי. ואין לי קאזה, ככה שאלא קיבלתי שום קנס.. אבל שמעתי פעם משהו על זה שנותנים קנסים לאנשים שמורידים איזה 200-300 שירים ביום, לא יודעת אם זה באמת ככה.. מה שכן, באימיול את יכולה להוריד דיסקוגרפיה שלמה של פינק פלויד למשל, וזה איזה 2 ג'יגה, או 500 שירים. ויש כמובן גם קבצים יותר גדולים..

למעלה