רק רציתי לשתף אותכם שנשברתי ...

mumfor4

New member
רק רציתי לשתף אותכם שנשברתי ...

וקנינו טרמפולינה גדולה לילדים , מנסה לשחרר מועקות וחרדות

noaronen1

New member
מעריצה אותך

תסכימי לעדכן - אולי אשנה את דעתי שלעת עתה היא - לא קונים...

ranshe

New member
תקפצי איתם - זה ממש כיף

אני קופץ עם הבן בכל הזדמנות

Mottek

New member
תתחדשי ותהני

מה שלא הורג מחשל? מקסימום שוברים עצם או מקבלים זעזוע מוח (הבן שלי כבר שבר שלושה עצמות...).
סתם, באמת יהיה בסדר. תגדירי חוקים מראש שמקובלים עליך (כמה ילדים בו זמנית, לא לקפוץ מעל לילדים אחרים וכדומה) ותני להם את הזדמנות להוכיח לך שהם גדולים וזהירים ושהם יכולים לקחת על עצמם את האחריות הזאת.
בהצלחה!

mumfor4

New member
רצינית ???

אני יושבת על ספסל ומסתכלת עליהם , בתור התחלה
והם שיודעים כמה לא רציתי לקנות להם , מנסים להוכיח לי שהם ילדים זהירים
״את רואה אמא? אני קופץ חלש ״ כמו שאומר הינוקא ...

העיקר שיהנו , זאת לא טרמפולינה ענקית 8 fit אבל זה מספיק בשבילם .
תודה לכולם .

forglemmigej

New member
נשמע כיף אמיתי שרק יהיו הרבה ימי שמש להנות

ומה עכשו אולי תרכשי חתולי

mumfor4

New member
אוי הוא חמוד

הילדים משוועים לבעל חיים מתוק, אבל בעל הבית שלנו לא מסכים.. אולי פעם כשיהיה לנו בית

forglemmigej

New member
לפי דעתי הממש לא קובעת סוסים איסלנדים

אלו החיות המדהימות והמתוקות ביותר בעולם ,זו חיה מאד חברותית ואיך שהם רואים מישהו עובר ליד השדה שלהם ישר באים בדהירה לאכול תפוח עץ או עשב מכף היד, מרוב שמחה הם מורידים ככה את הראש בהנהון של כן , סבבה שבאתם לביקור חחח צריך לראות את זה כדי להאמין ,הרבה אנשים מגדלים אותם פה כחיות מחמד וחלק לרכיבה , אני באופן אישי מתנגדת לרכיבה על סוס, בכלל לא בטוח שהוא נהנה מזה שמישהו יושב עליו ואומר לו לאן לרוץ וכל הרתמות שקושרים אותו נראה לי לא כתענוג המאה.
אמנם יש לי חתולי אבל כשילך לעולמו לא אגדל יותר, אנחנו המין האנושי צריכים לצמצם את גידול חיות הבית, זה לא המקום הטבעי שלהם לחיות בין ארבע קירות, נולדים יותר מדי מהם לרבים אין בתים לאימוץ וגם אלו שישנם לא תמיד זוכים ליחס ראוי , בעל חיים זה לא צעצוע רך שמעריץ את מי שנותן לו אוכל יש לו אופי משלו שחוץ ממי שמשקיע שנים בבדיקה של זה לא רבים יודעים בכלל מה הוא רוצה ולמה הוא זקוק, זוהי תעשיה עם רווחי עתק ,מזון, תחרויות, רפואה וטרינרית וכו, כשאנחנו בני האדם מרחיבים את שטחי המגורים אנחנו גוזלים את השטחים הטבעיים שלהם, יש איזה אייל שחי בסביבה שלי אנחנו כבר מכרים ותיקים לפעמים כשאני רצה אני פוגשת אותו בכביש והוא תמיד משחק איתי מי ימצמץ ראשון הוא מסתכל ימינה ואני שמאלה ואחרי זמן הוא רץ לו אבל לפני זמן לא רב התחילו לבנות עוד בתים בסביבה אצלנו ואין לו איפה להסתתר הוא נאלץ להסתדר עם כבישים ורכבים ובני אדם שהם ממש לא חברים שלו, זו אינה חיה מבויתת ולעולם לא תהיה אין להם מספיק אינטילגנציה לזה ואותו דבר ארנבות, סנאים שועלים ועוד כל מיני שחיים במחיצתנו אבל אנחנו פשוט לא סופרים אותם כי אנחנו צריכים לבנות עוד בית ענקי להוציא לשכנים וחברים את העיניים והם משלמים באיכות החיים שלהם . טוב זה מילים ריקות זה לא מזיז לאף אחד

לא מלים ריקות בכלל

זה עניין ממש חשוב בעיני.
אני לא יודעת בנוגע לחתולה שלנו, שנראית לפעמים כאילו אנחנו המשרתים שלה. היא באה ויוצאת לפי רצונה, תופסת עכברים כשיש ואוכלת את האוכל שאנחנו קונים לה - אז החלק הזה של תעשיית המזון לחיות אני באמת לא אוהבת.
נחמד שהיא פה, אני לא מרגישה שהיא צעצוע בשבילנו, אלא עוד דיירת בבית, חלק מהמשפחה רק בלי שום חובות כמו שטיפת כלים! :)

נשמע כיף ומשחרר

רק זהירות שלא ישתוללו על הטרמפולינה... אותי זה קצת מפחיד גם בגיל 30

mumfor4

New member
את מספרת לי??

לא האמנתי על עצמי שהסכמתי אני ממש חרדתית... אני מחזיקה חזק כול פעם שהם שם. בינתיים נרשמו יומיים של שינה תוך שנייה וחצי מעייפות... ספורט מבורך

למעלה