רק רציתי לשתף אתכם...

רק רציתי לשתף אתכם...

לפני חודש, ב-22 בדצמבר, חברה נורא טובה שלי מהארץ ילדה בת בשעה טובה. היום אבא שלי התקשר והראה לי את זה. ושירי, אם את קוראת, אני אוהת אותך!!

מדהים ומרגש עד דמעות

רק כשהופכים להיות הורים מבינים בעצם את האושר והאהבה שבאה יחד עם המהות הזו שנקראת הורות. שירי נראת בחורה מדהימה ואני מאחלת לה רק אושר והמון בריאות.

וואו, איזה אומץ ואיזו נחישות

תמיד יהיו כאלה שיגידו שזו היתה החלטה חסרה אחריות וכו´, אבל אני חושבת שהנחישות של שירי, יחד עם האופטימיות שלה, הם שסייעו לה להפוך לאמא. אני מאחלת לשירי ולנוע מזל טוב על הולדת אלה, ומאחלת להם המון בריאות ואושר.

הסיפור באופן כללי

הוא שאצל שירי אובחנה בגיל 26 מחלת לב ריאות נדירה שמאיימת על חייה, ללא מרפא, משהו כמו חודשיים או שלושה אחרי החתונה שלה, כמה שבועות לפני שאני עזבתי לארה"ב. אחרי אשפוזים ממושכים, חולשות, סכנה לחייה, מצבה התייצב והיא איכשהו חיה (בערך) בין בתי חולים וניתוחים וטיפולים. נאמר לה כמובן שהיא יכולה לשכוח מהריון, שהריון יעמיד אותה בסכנת חיים ממשית ושאין סיכוי שתצליח לשרוד אותו. בדצמבר שירי ילדה את אלה, בשבוע 32, כנגד כל הסיכויים, ושתיהן בחיים ומאושרות. רק לפני כמה ימים קיבלתי ממנה במייל כמה תמונות נהדרות. והיום אבא שלי סיפר לי שהיא כוכבת במעריב :)

סנדייז

New member
עדי הרבה חיבוקים וכוח לשירי והילדה

עושה ממש טוב לשמוע סיפורים כאלה
דרורה

ronitbr

New member
מדהים ומרגש אני ממש דומעת

המון חיבוקים ונשיקות לשירי ואלה.

למעלה