רק רציתי לשתף אתכן או אתכם.

stavit10

New member
רק רציתי לשתף אתכן או אתכם.

לפני כמה זמן העלתי תמונה שלי באתר אטרף דייטינג.. אפילו 2 תמונות.. כמובן שהזדהיתי כבת, ללא שום הזכר להיותי טרנסית. פחדתי רצחחח שכולם יפנו ויגידו מילות ברכה כמו "קוקסינל" או כאלה. והנה, הפלא ופלא, החלו ההודעות. אך הן לא כללו למרבה הפתעתי מילות גנאי. אלא "היי מה המצב?" וזה.. והנה הודעה אחת.. ועוד אחת ועוד אחת.. כרגע לאחר כמה רגעים יש לי חמישה עמודים של הודעות. מצויידת בתמונות די מטושטשות, התחלתי לפחוד. ראיתי לפתע את תמונתי ניצבת לה בין כל התמונות של הבנות הרגילות. לאחר כה רגעים של שיעמום החלטתי לצאת ולפוח לי כרטיס בשעת השין. גם שם הזדהיתי כבת, וגם שם שמתי את התמונות. קיבלתי הודעה, והישבתי אליה. עכשיו, מה שקורה בפורום שעת השין- מי שכותב לי משהו כולם רואיםן מה הוא כותב. ובאמת קיבלתי הודעות עד שקיבלתי עכשיו הודעה שכללה את הדברים הבאים: "זה לא בן שהתחפש? ואם כן אני חושבת שאני יודעת מי זה".. מיהרתי למחוק את ההודעה... ואני אגיד לכם את האמת- א ני לא מרגישה טוב בזה שא ני מסתירה. אני כלכך רוצה לצאת ולרשום שאני טרנסקסואלית... אבל זה נורא כיף ומסקרן לראות את התגובות של אנשים.. אתן יודעות ואתם יודעים.. לדעת אם אנחנו משכנעים את האוכלוסייה במראינו.. מה הייתם מציעים או מציעות לי? האם כדאי לי "לצאת מהארון"?

stavit10

New member
אופס תוכן המודעה יצא קצת מתנשא..

אני נורא מצטערת שהתוכן יצא קצת מתנשא.. אני נשעת כמו סנובית מפגרת.. סורי.. לא התכוונתי..

DarlingAdam

New member
זה לא מתנשא, זה בסדר.

פשוט אין לי דרך לענות - השאלה היא מה *את*, מה לדעתך ההגדרה שיותר מתאימה לך. אישה, או אישה טרנסית. עד כמה חשוב לך שמי שתמצאי יידע מזה מראש.

eleberth

New member
לדעתי...

כל עוד אתה מוכנה לתגובות שיבואו גם אם הם יהיו שליליות ואת תרגישי יותר טוב אם עצמך אז למה לא תעשי את זה..... אבל אם לא תוכלי לסבול שמישהו יזה אותך בטעות או יתחיל ללכלך עליך אז עדיף שלא

stavit10

New member
וואוו תודה רבה..

האמת שאני די מעדיפה להזדהות כאישה.. ולא כטרנסית.. כי אני מרגישה אישה אני לא רוצה שום אזכור לכך שלא נולדתי כך.. אבל מצד שני אני כלכך רוצה להגיד את זה כדי להיפטר מאבן בלב.. אבל אז, שאגלה להם, אז כבר יתחילו הקללות.. יש כבר בשעת השין טרנסקסואלית אחת, והתגובות שם היו מרגיזות.. אותן הודעות של "קוקסינל" ו "הומו תמות" נשלחו אל הגברת הזו, וגם כן הודעות כמו "אני לא חושבת שהיית צריך לשנות את מינך.. חבל.." ו "מי אתה בכלל לשנות מינך כנגד האלוהים" ובלהההה בלההה בלהההה נשלחו אליה.. אני לא צריכה כאלו הודעות.. אי א רוצה.. אין לי כח.. נראה לי שבכל זאת אשאיר זאת כך, אף על פי שיש לי שם חברים שמכירים אותי אבל חפיף.. אניווי, אני ממש מודה לכם ולכם על העצות.. ביי, סתיו

יסמין 28

New member
היי סתיו

קודם כל, כל הכבוד על האומץ. שנית, דיון כזה כבר עלה כמה פעמים. אני לא טרנסית, ובאמת מי אני שאקבע למישהי מה להגיד על עצמה ומתי. אבל לדעתי לא צריך לספר. תמיד יש את החשש שמערכת יחסים שמבוססת על שקר (או חצי אמת) לא תחזיק מעמד, או שברגע שהבחור (או הבחורה) יגלו, הם יתאכזבו ויעדיפו לנתק את הקשר. מצד שני, יש מספיק אנשים שיירתעו בהתחלה מטרנסית, אבל אם הם לא יודעים שהיא טרנסית, ומכירים אותה לעומק, ואז אחרי כמה זמן מגלים, אז הגישה שלהם לגבי טרנסיות משתנה, והם מגלים שאת בנאדם נחמד, ומעניין, ומצחיק, וכיף להם איתך. כך שאם היית מספרת להם על העובדה שאת טרנסית בהתחלה האפשרות של קשר היתה אפסית, אבל אחרי שהם מכירים אותך הם כן מוכנים לקשר, וזה חיובי. אני לא חושבת שטרנסיות צריכות ללכת עם אות קין לכל מקום, ולספר שהן טרנסיות למעביד חדש, לבעל בית חדש, לידידות או ידידים חדשים, וגם בהתחלה של מערכת יחסים. קודם שיכירו אותך, יאהבו אותך בזכות מי שאת, ואז תספרי. זאת רק דעתי, כמובן שהיא בעייתית ויש הרבה בני זוג שיכעסו שלא היית כנה בתחילת מערכת היחסים. אבל בגדול, זו דעתי.

stavit10

New member
תודה רבה לכן:)

אני גם חושבת שזו הדרך.. יש בה הרבה מן ההגיון:) תודה רבה, סתיו.

קלארנס

New member
היי סתיו

אין לי ממש אג'נדה בעניינים האלה - נראה לי שאפשר בכל מקרה לגופו, לחשוב מחדש האם לספר או לא לספר. במקרה הזה מאחר וזו אפילו לא מערכת יחסים אלא רק "כרטיס ביקור" כזה, אפשר לא לספר [אולי גם עדיף לנוכח האידיוטים שמסתובבים שם] בלי להגיש שמרמים.

למעלה