רק רציתי לשתף..

פאםפאטל

New member
רק רציתי לשתף..

אני עובדת בחנות ספרים בישוב שלי ויום אחד נכנסה אישה יחסית מבוגרת לחנות ביקשה עט אם אני לא טועה.. אז הלכתי להראות לה איפה העטים פתאום הפלאפון שלה צלצל וכמובן שהשיר היה "לחיות נכון" אז זמזמתי את זה יחד עם הצלצול והיא הצחילה לשיר איתי.. ואז היא שאלה אותי אם אני מקשיבה לרונה קינן אז אמרתי לה ברור איזה שאלה היא מתנגנת אצלי בריפיט אז היא בכזאת פשטות אומרת לי " אהה אני פשוט דודה שלה בגלל זה הצלצול" טוב שאני לא נחנקתי בסוף בנימוס אמרתי לה תמסרי לה שהיא מדהימה וכמובן שמכרתי לה בסוף מה שהיא חיפשה.. סליחה על החפירה רק רציתי לספר סיפור מצחיק..

רעוּת

New member
יו, מגניב לך ../images/Emo7.gifלמה לי לא קורים דברים כאלה../images/Emo7.gif

SheIIy

New member
"זה לא שלא קורים דברים.."

(עוד מישהי כאן חורשת על 'פשוט כל כך' בתקופה זו..?) בכל מקרה... נחמד מאוד. מה הסיכוי שאמא שלה תבוא לאכול ביג מק בבלינסון..?

רעוּת

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי משו מגניב שקרה לי פעם גם עם מוזיקה. פעם אחת הלכתי לי לתומי ושמעתי אמ.פי. ואז מישהו שלומד איתי (זה היה ממש בתחילת השנה, זאתאומרת, בשביתה
) ראה אותי ואמר לי כזה "מה את שומעת?" אז אמרתי לו "עזוב, מוזיקה של בנות" (טורי
) ואז הוא לקח לי את זה כזה, ואז הוא אמר "אמגגגגגג טורייייייי אמגגגגגגגגג היא אלוהים". ואז הסוף של זה לא היה מאגניב, כי היינו ביחד, ואז זרקתי אותו, ולא מתגעגעים
.

חח את כמו סבא שלי

את מספרת את אותם סיפורים כל הזמן
תמצאי סיפורים חדשים
או שזה סתם אומר שאני מדברת איתך יותר מדי

bזוהר

New member
יו איזה סיפור חמוד!!!

איזה חמודה דודה שלה שהיא שמה את הצלצול של לחיות נכון, מתגאה באחיינית המוכשרת :)

bזוהר

New member
זה אחות של אמא כי לאבא שלה אין אחיות

אני עונה לך, בניגוד אלייך ש3 שרשורים למטה שאלתי מה רונה אומרת בהופעה שהעלו ליוטיוב ולא טרחת לענות לי!!!!(יעל אני אוהבת אותך בואי לתמונעעעע) :)

מיץ פזי

New member
אוי נכון אני כל כך מצטערת!! ../images/Emo140.gif

באמת שהתכוונתי לעשות את זה ואז איכשהו.. לא עשיתי את זה! חח קודם כל את כבר יודעת אבל אני באה לתמונע!! יי!! ובקשר למה שהיא אומרת.. "כל העסק הזה היה ממש.. (ואז היא קולטת שהיא עם הגיטרה הלא נכונה) לא לא לא קרה.. קרה פה משהו..... שני שירים לפני זה (או משהו כזה..) לא אני חושבת שאני צריכה משקפים יכול להיות.. זה מה שרציתי להגיד.." נראה לי שזה מה שהיא אומרת.. גם ערן אומר שם משהו אבל זה ממש לא ברור..

למעלה