רק רציתי לשתף

shelycat

New member
רק רציתי לשתף

אתמול קניתי (כן אני יודעת זאת מחלה ללא מרפא) עוד שתי ספרים מדהימים בעיניי: "האוסף המתוק" של "על השולחן" "ברגע האחרון" מבחר מנות קלות ומהירות של בני סיידא הופ...הופ....הופ....ראיתן את זה? אלו הקלוריות שקפצו עלי רק מלהסתכל בתמונות בספרים הללו.

אוסנת123

New member
עשית לי חשק...

את "ברגע האחרון" קניתי לפני שלושה שבועות.... את האוסף המתוק אני מתכננת לבקש מתנה בקרוב במסגרת כל המבקרים בבית החדש!!! אמרה לי דודה שלי (אופה מדופלמת) שהספר החדש של חנה שאולוב (לא זוכרת את שמו כרגע) מ ע ו ל ה ! ! ! גם יפה גרפית וגם מתכונים מפתים ולא מסובכים.

אוסנת123

New member
אני רוצה גם לשתף!!

אני במשרד גוועת ברעב!!! מחפשת בנרות משהו לאכול!!! ומתוכננת ללכת הביתה רק עוד שעתיים...
מצאתי חבילה של פריכיות אורז בארון שלי ואכלתי אחת - כמעט נחנקתי!!! רוצה משהו טעים!!!!!!!!!!!!!
...
...
...
...
נו עכשיו באמת נסחפתי...
נדפק לי המוח מהרעב...

אוסנת123

New member
זאת הבעיה...

אפשר פיצה מטר אבל רק אם יש 3 הזמנות - אנחנו בבניין משרדים מחוץ לאזור עירוני והם עושים משלוחים רק אם יש כמות הזמנות מתקבלת על הדעת... ואין פה אף אחד שרוצה להזמין!!! אני תמיד מחזיקה חבילת ופלים בארון למקרים כאלה אבל אתמול היא נגמרה ושכחתי להביא חדשה...

shelycat

New member
מה עם דומינוס?

הם גם לא יגיעו אליכם? אם תכתבי באיזה אזור את אולי נוכל לעזור יותר.

אוסנת123

New member
אני בבית דגן

ואנחנו למודי ניסיון עם משלוחים - אף אחד לא מגיע לכאן עם משלוחים. לבניין המשרדים הם מגיעים כשיש הזמנות גדולות... אין פה דומינוס בסביבה.

shelycat

New member
יש בראשון לציון כמה דומינוס

וחוץ מזה מתקשרים למספר 1-700-70-70-70 שמקשר אותך ישירות לדומינוס שאת מתאימה לאזור החלוקה שלו.

poogi27

New member
בפעם הבאה כשממש אין ברירה

בורגר ראנץ. הם יושבים ממש על כביש בית דגן. ומה עם פונדק אסא?? לא משלוחים אבל שם יש סלטים , חומוס , בשרים

אוסנת123

New member
יש המון מקומות

על כביש בית דגן-ראשל"צ אבל אף אחת מהן לא עושה משלוחים לבית דגן - משום מה בית דגן לא נמצאת באזורי החלוקה של רוב הרשתות והמקומות באזור כי זה נשמע להם "מחוץ לעיר" למרות שזה קצר יותר מלהגיע למרכז ראשון... והמקומות שיש לנו הסדרים איתם בעבודה ועושים משלוחים מבקשים שתהיה הזמנה גדולה יחסית... בכל אופן - השתגעתי אתמול מרעב אבל בסופו של דבר הגעתי הביתה ב- 20:30, אכלתי משהו כדי להרגע ונסענו לקניות... עכשיו יש בארון בעבודה חבילת ופלים לעת הצורך וביום ראשון אני אביא עוד כמה דברים למצבי חירום... לגבי הספר של בני סיידא - מומלץ מאוד. יש שם כמה דברים מוצלחים מאוד.

switch

New member
גם אני כמעט קניתי אתמול

את "ברגע האחרון" אבל ברגע האחרון (
) החלטתי שלא כי יש לי בבית ספר של רות סירקיס, שאני לא זוכרת בדיוק איך קוראים לו אבל הוא גם קשור למתכונים מהירים כאלה, ברגע האחרון, ואני לא הכי מרוצה ממנו, ולכן התלבטתי בקשר לספר של בני סיידא. אז איך הספר באמת? שלי, כשתנסי ממנו כמה מתכונים, תגידי לנו איך הוא והאם את מרוצה!

נופר30

New member
בני סיידא - לעולם לא צריך להתלבט

כל הספרים שלו אבל כולם מדהימים ( למרות שבחלקם המתכונים חוזרים , נו טוב קורה כשיש לך כמעט כל ספר שלו ) זהו פחות או יותר

למעלה