רק רציתי לשתף!!! ^^

kittycatbone

New member
רק רציתי לשתף!!! ^^

קניתי היום (ליתר דיוק אח שלי אבל אני אחזיר לו כסף
) את airbag / how am i driving? !! ואני ממש ממש שמחה מזה!!!! ^^ סתם בזמן שחיכיתי לתמונות שיתפתחו נכנסתי לחנות דיסקים בקניון, וכמובן שסתם מתוך סקרון למרות שבדר"כ יש לי את כל הדיסקים ששם, בדקתי מה יש בין הדיסקים של רדיוהד. ואומגוד ראיתי שם את האיפי במהדורה המחודשת והמגניבההההה
הייתי חיייייייבת.1!!! וחסכתי לי מאמאזון
אז קניתי^^ אני ממש שמחהההההה
וגם
ראיתי שם את האלבום רגאיי-דאב שעשו כמחווה לרדיוהד (למרות שכבר פעם אחרונה ראיתי את זה שם) והכי מגניב! האלבום סולו של ג'וני גרינווד!!!
והוא ממש בעיצוב מגניב, עם הציורים האלה של amnesiac אז זה ממש משך לי את העין. הוא עלה 80 שקל אני חושבת :| אז יש לי שאלה.. אם אני ממש אחסוך וכאלה, שווה לי לקנות אותו?? כי אחרי הכל.. האלבום סולו של ג'וני גרינווד לא נראה לי סביר עדכדיכך למצוא בחנות בכל יום..!

פוֹלי

New member
אני מאוד אוהבת את bodysong ../images/Emo13.gif

אולי שווה לך להאזין לו ברשת קצת ולהחליט?

kittycatbone

New member
...(ללא כותרת?)

חח הממ אני לא אוהבת כל כך להוריד אלבומים שלמים למחשב, במיוחד ובמיוחד אם אני חושבת על לקנות אותם.... אז האם יש לך שירים/קטעים שאת יכולה להמליץ לי עליהם שאשמע ואתן את דעתי לאלבום אם לקנות או לא?

פוֹלי

New member
לא תשובה מייצגת...

קחי בחשבון שזה מוזיקה שנשמעת ביזארית למדי בחלקה הגדול. יש המון השפעות של רדיוהד שם. אני ראיתי את bodysong פעמיים, הסרט די מוזר, אבל המוסיקה מתאימה לו פיקס. שירים שתבדקי: Moon Trills Peartree זה יגרום לך להבין שזה יותר noise מאשר שירים במובן המוכר של המילה. בואי נסכם את זה ככה - זה מוצלח ביותר בתור פסקול - לא להאזין לשעות הפנאי, כי בתור האזנה בשעות הפנאי - זה מזכיר את פיליפ גלאס.

kittycatbone

New member
תודה על התגובה!../images/Emo9.gif

האמת שממה שאני מכירה אני מאוד אוהבת את פיליפ גלאס. אז טוב דווקא שיוצא לך להגיד שזה מזכיר אותו קצת! בקשר לשירים אני אשמע אותם וסוףסוף יהיה לי קצת כיוון למה יש באלבום הזה!
דווקא אין לי יותר מדי בעיה עם ביזארי. נראה (יותר נכון נשמע) מה הכוונה כאן ספיציפית ונדע ^^

FunkyMonk

New member
אפשר לדעת כמה עלה איירבג?

האם זה עדיף על פני הזמנה מאמאזון...

בארץ מכירו

56 ש"ח (בערך - יכול להשתנות בין רשתות שונות) דרך אמזאזון הוא יעלה 65 כולל המשלוח. לא הבדל משמעותי אבל שורה תחתונה גם זול יותר וגם מהיר יותר לקנות בארץ.

Com Lag

הגיע לארץ בזמנו אלא שאני לא בטוח שניתן להשיגו היום. כפי שאתה בטח יודע האי פי יועד ליפן ואוסטרליה בלבד וחנויות בארץ קיבלו אותו רק אם מישהו טרח לברר ולהזמין במיוחד (ולכן מחירו בארץ היה גבוהה בהרבה ממחירו ביפן או אוסטרליה). אני קניתי את העותק שלי דווקא בחנות באילת - שם היה להם כמה עותקים בזמנו. היום אני חושב שהסיכוי הכי טוב הוא דרך אמאזון. מכיוון שהאי פי גם כן יוצא במהדורה מחודשת יתכן שיגיע לארץ במסות גדולות יותר - בנתיים לא ראיתי אותו (ואני גם לא בטוח שהוא כבר שוחרר שנית). בכל אופן - את המהדורה המקורית - רק באמאזון או בארץ יד שנייה.

kittycatbone

New member
לי עלה 60../images/Emo2.gif

כלומר 59
אבל הממ טוב החנות הזאת יחסית יקרה לרוב, אבל המון פעמים אני מוצאת שם דברים שאני לא מוצאת במקומות אחרים.. אפשר להזמין בה דיסקים וכבר בסופשבוע הם יגיעו (לרוב..) וגם היא איזה 10 דקות נסיעה מהבית שלי

BrownDay

New member
bodysong

האלבום סולו של ג'וני גרינווד הוא לא עוד אלבום מין המניין הוא אלבום אינסטרומנטלי אקספרמינטלי והוא בעצם פסקול לסרט תעודי שקוראים לו גם bodysong אז כדאי לך לשמוע לפני שתחליטי כי זה לא אלבום שלפחות אני מקשיב לו כל יום. ואני ממליץ לכולכם לראות את הסרט התעודי , אחד הסרטים ששינו את חיי!

למעלה