רק רציתי שתדע...

בל בל

New member
רק רציתי שתדע...

לעיתים היית מניח אותי על השולחן מדליק אותי ונותן לי להאיר את חדרך, את נפשך. לעיתים היית מדליק אותי לזכר מי שהיה ואינו. לעיתים הייתי מונחת ליד הרבה כמותי עוזרת לך ליצור אוירה רומנטית לאישה האחרת. לעיתים הייתי מונחת סתם לקישוט. לעיתים , כשהיית חסר מעש, היית מקלף אותי שכבה , שכבה ומשאיר אותי חלשה, פגועה. וכשהתקשתי להפיג את החשכה נזרקתי. השארת אותי לבד בחוץ , בקור. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי אז פשוט התחלתי ללכת . בדרך נתקלתי במשהו כמוני מישהו שגם זה אתה נזרק כי להבתו לא היתה גדולה דיה. אז נשארנו ביחד, אני והוא, ועזרנו אחד לשני להתגבר על הרוח שניסתה בכל כוחה לכבות את להבתינו. הוא עזר לי לחבר את השכבות שאתה קילפת וליצור אני חדשה ושלמה. כוחי שב אלי וביחד איתו יצרתי את הלהבה הכי גדולה שנראתה. לך אני בחיים לא אתן להדליק אותי שוב. שלך ענבל

בל בל

New member
לאחר קריאה שניה של מה שכתבתי

אני מצטערת אם אני נשמעת קצת כפוית טובה באמת אני צריכה להודות לך כי אתה היית חלק מהתהליך שהביא אותי להיות מי שאני, ועכשיו טוב לי איך שאני. אז תודה. אבל אתה מבקש ממני לחזור לחייך ואני לא מסוגלת, אני נזכרת בכל מה שעבר עלי כשהייתי איתך ואני לא רוצה לעבור את זה שוב. חוץ מזה אני עכשיו עם בן אדם שאני מתה עליו שעבר חוויות דומות לשלי ואנחנו תומכים אחד בשני ועוזרים אחד לשני להתגבר ואני לא מוכנה לוותר על זה בשביל להכוות שוב. אני מצטערת. ושוב תודה ענבל

בל בל

New member
ענב זה מצב לא נסבל= בל בל

החלטתי שהגיע זמן להחליף שם. לפתוח דף חדש, התחלה חדשה,להתמקד בדברים שחשובים לי עכשיו שגם דיי מצליחים לי כרגע והכי חשוב לחייך ובאמת להיות שותפה בחיים ולא להיות אחת מאלה שבמביטות על איך שהם עוברים מהצד. אז זהו בהצלחה לי. שלכם ענבל

ענבלי...

את מדהימה אותי כל פעם מחדש עם המילים ... חזקי ואמצי יקירתי... אני ברקע... מעדיפה כבר שלא לכתוב... אבל לא נעלמתי !!!

בל בל

New member
כבר דאגתי לך....

תודה רבה על תגובתך, אני שמחה שלא נעלמת ואת יודעת שאם אי פעם את צריכה משהו לדבר אני כאן בשבילך תמיד. שלך ענבל

הסירי דאגה מליבך....

אני פשוט אנטי דיקטטורים.... והמבין יבין.... אבל אני בודקת מה קורה איתך

למעלה