רק רציתי

רק רציתי

להגיד לך שזה בסדר רק רציתי להגיד לך שאני מבינה אותך רק רציתי להגיד לך שאני מבינה למה עשית את זה רק רציתי להגיד לך שאני גם הייתי עושה את זה רק רציתי להגיד לך שאני בעצמי עשיתי את זה אני מבינה למה ויתרת אני מקבלת את זה שויתרת זה בסדר שויתרת זה בסדר שהתיאשת... רק רציתי להגיד לך שגם אני התיאשתי רק רציתי להגיד לך שגם אני ויתרתי גם אני ויתרתי עלי...

joyjoy

New member
.....ולפעמים לא צריך יותר מ-2 מילים

את כל הכאב בהודעה הזאת יכולתי לקרוא כבר בכינוי שבחרת לך...לא חשובה ואנחנו לא חשובים לכל העולם...נכון...אבל אנחנו חשובים לקרובים לנו...גם אם לפעמים זה לא מרגיש כך ואנחנו חשובים לעצמנו ..גם אם אנו שוכחים זאת לעיתים.... ועצוב לי לקרוא שככה את מאמינה וככה את חושבת.... לפעמים אנשים עושים לנו דברים כואבים ופוגעים ולפעמים אנחנו מבינים אותם...בעיקר כי לפעמים אנחנו חושבים שהם לא התכוונו להרע לנו... אבל את יודעת מה... עדיין זה פוגע ועדיין זה כואב ועדיין מותר לנו להגיד אל תוותר עליי.... אבל...הכי הכי הכי חשוב... אל תתני לאף אחד לגרום לך לוותר עליך !!! אף אחד לא שווה את זה.... יש תקופות רעות, שחורות כל כך תנשמי עמוק תצללי לא בשביל לטבוע...בשביל לעבור את זה...לעבור את ולצאת החוצה בכח עצום שעמוק בך ולהתחיל שוב....זה ע-ו-ב-ר אל תוותרי עליך.....באף מצב... את הדבר הכי יקר שיש לך !

lost in dreams

New member
כל אחד חשוב! ואסור לוותר!!!

אני כל כך מבינה אותך... גם אני רוב הזמן מרגישה מיותרת ולא חשובה... אבל לפעמים יש רגעים כאלה שאני לא יכולה לתאר אפילו איך אנשים קרובים אלי יסתדרו בלעדי! ואני אומנם לא מכירה אותך אבל אני בטוחה שיש הרבה אנשים שאת נורא חשובה להם והרבה אנשים שאוהבים אותך ושלא יוכלו לחיות בלעדייך! אלו הם אנשים שבחיים לא יוותרו עלייך! ולכן אסור גם לך לוותר!!! אלוהים נתן לך חיים! והוא גם נתן לך חופש בחירה- מה לעשות עם החיים האלו!!! אם לסבול או להיות מאושרת! ואם רק תרצי- אין זו אגדה! אדם בלי תקווה משול למת! כי אין לו שום עתיד! אז תאמיני בעצמך! ואף פעם אל תתייאשי מעצמך! כי את, ולא אף אחד אחר, אחראית לעתיד של עצמך! ואם את רוצה לדבר אני באי.סי.

אני מצטערת ../images/Emo10.gif

אני באמת מצטערת אבל נראה לי נדמה לי שכבר ויתרתי סליחה...

למעלה