רק רק רק יסמין הבנות שצריכות להגיע לגמר הם : יעל , דפנה , נועה , יסמין , נטלי
ה המדינהזהסרטבורקס New member 10/2/10 #1 רק רק רק ../images/Emo26.gif יסמין הבנות שצריכות להגיע לגמר הם : יעל , דפנה , נועה , יסמין , נטלי
ש שודדתהטבעת New member 10/2/10 #2 אין דבר יותר מלחיץ בתכנית מה.... צחוק של דפנה.... הבחורה הזאת הכי לא ספונטנית וקלילה שיש ובכל פעם שהיא מזייפת קלילות, הצחוק שלה ממש מסגיר אותה בלחץ שהוא משדר...
אין דבר יותר מלחיץ בתכנית מה.... צחוק של דפנה.... הבחורה הזאת הכי לא ספונטנית וקלילה שיש ובכל פעם שהיא מזייפת קלילות, הצחוק שלה ממש מסגיר אותה בלחץ שהוא משדר...
ה המדינהזהסרטבורקס New member 10/2/10 #3 נטלי חמודה מאוד אבל ניראה לי שהם לא מתאימים דפנה חכמה אבל לא תמיד משתפת פעולה . יעל ישרה אבל עצבנית וניפגעת מכל דבר . נועה קרה
נטלי חמודה מאוד אבל ניראה לי שהם לא מתאימים דפנה חכמה אבל לא תמיד משתפת פעולה . יעל ישרה אבל עצבנית וניפגעת מכל דבר . נועה קרה
L lorats New member 10/2/10 #4 אני אוהבת את ולרי וקארין ויעל מעצצבבננת, אני ממש מבינה למה כל הבנות שונאות אותה.. די לבכות כל הזמן ולקטר ולהגיד דברים מפגרים לגיא כמו-אתה זה שצריך לחיות עם הבחירה שלך..
אני אוהבת את ולרי וקארין ויעל מעצצבבננת, אני ממש מבינה למה כל הבנות שונאות אותה.. די לבכות כל הזמן ולקטר ולהגיד דברים מפגרים לגיא כמו-אתה זה שצריך לחיות עם הבחירה שלך..
ה המדינהזהסרטבורקס New member 11/2/10 #5 קארין קרה ולא ניראה לי שהיא מיתחברת לגיא כמו שאר הבנות . היא אולי אינטיליגנטית וחכמה אבל לא יותר מזה בשביל גיא
קארין קרה ולא ניראה לי שהיא מיתחברת לגיא כמו שאר הבנות . היא אולי אינטיליגנטית וחכמה אבל לא יותר מזה בשביל גיא