"רק שאלה קטנה"

agabooba

New member
דחוף! מהו מקור השם beatles ?

האם נכון שמשמעות השם היא "חסרי הקצב?

izabu

New member
SUN KING מכירים?

יש שם כמה שורות בפורטוגזית אני לא מבינה אותם מישהו יכול בבקשה לתרגם לי? תודה רבה מראש לכל מי שיכול Quando paramucho mi amore de felice carathon Mundo paparazzi mi amore cicce verdi parasol Questo abrigado tantamucho que canite carousel

shimr31

New member
האלבומים המוכרים של גורג האריסון!!!

מי מכיר את האלבומים המוכרים של גורג האריסון? חוץ מ-ALL THINGS MUST PASS

Chocoholic

New member
מכירים

זה לא רק בפורטוגזית. זה גם בספרדית, איטלקית ואנגלית. למעשה, המילה היחידה בפורטוגזית היא obrigado = תודה. הנה מה שנאמר שם בדיוק: "Quando para mucho mi amore de felice corazon mundo paparazzi mi amore chika ferdi para sol questo obrigado tanta mucho que can eat it carousel". ללא ספק, קישקוש בלאבוש שהלך לבית שימוש ואם מתרגמים את זה יוצא משהו כזה: מתי בשביל הרבה אהובתי/אהובי של לב שמח/בר-מזל עולם פפארצי אהובתי/אהובי נערה (אין פירוש ל ferdi) בשביל שמש זה תודה (אין פירוש ל tanta) הרבה שיכול לאכול זה קארוסלה. וזהו. אני חושב. משמע אני קיים. די. ביי.

לפני ימים ספורים -

נפתח פה שרשור בדיוק בנושא הזה. אנשים אנא מכם- לפני שאתם פותחים שרשור על נושא מסויים, בידקו אם לא קיים כבר אחד! אין טעם לפתוח הודעה חדשה, על כל יתוש תועה שחצה את הגבול בין סוריה לישראל. |תודה שקניתם אצלינו. הנהלת הפורומים
|

shimr31

New member
זה אני שאלתי לפני כמה ימים!!!!!!

אני רוצה לקבל דעות רבות יותר מהפעם הקודמת לדעת את היצירות הגדולות של האומן המוכשר הזה.

izabu

New member
תודה רבה אבל למה ככה?

למה הסלט הזה של שפות? מה הם ניסו לעשות?

Chocoholic

New member
it's only a whim

סתם... ביטלס, את/ה יודע/ת... לא נראה לי שיש כוונה מאחורי זה.

loba

New member
תיקון:

tanta mucho que -תודה רבה ש.../כי... אלו הם השורות בפורטוגזית. וההתחלה היא באיטלקית שאומרת: בשביל לרגש את אהובתי, כדי שיהיה לה לב שמח, העולם-(ואז מילה לא מובנת), ואהובתי (ואז שוב אני לא מכירה את המילה),משהו בשביל השמש. ואז- תודה רבה ש..

icetea

New member
עזרה

היי, אני צריכה עזרה... אני עושה עבודה על היי ג'וד ואני צריכה לדעת כמה שיותר פרטים עליו... מתי הוא נוצר, מי כתב אותו, למה?, מה הוא אומר? ובקיצור הכל!!! לדוגמא, אמרו לי שפול מקרטני כתב אותו לבן של ג'ון לנון אחרי שהוא מת, זה נכון? כל מה שתתנו לי יעזור לי... תודה רבה רבה רבה רבה מראש...

Another Girl

New member
בבקשה..

כל הפרטים על Hey Jude ב-"שיר ליום". ברגעים כאלה אני שמחה שיש את הפרוייקט. אגב,שימו לב שהארכיון כבר ענקי...

mati88

New member
לשירשור כזה חיכיתי../images/Emo13.gif

טוב, אז שלום שלום וזה... פרסמו פה פעם על חנות בקרית טבעון שמוכרת כמדומני דיסקים (?), ספרים עליהם וסרטים שלהם.. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי יותר פרטים, כמו איפה בטיבעון, מה החנות מוכרת וכו'. תודה רבה, מתי.

100police

New member
אם מישהו רוצה לעזור לי...

אני כותב כתבה לעיתון בית הספר, על כל נושא שבא לי. אני בוועדת העיתון. אם אני ארשום על רוקנרול או על הביטלס לא נדמה לי שיכניסו... אבל אני כן יכול לרשום על האופנות של הבגדים והמוזיקה במאה ה-20. למעשה, זה נושא מעניין. מישהו רוצה לעזור לי לפרש את שנות ה-60? כלומר, איך אני מסביר מה זה היפי לילד בכיתה ג'?

Another Girl

New member
על זה אבי (Blue Adder) יכול לענות

לך..רק צריך שהוא ייכנס..או לשלוח לו מסר

icetea

New member
עזרה דחופה

היי, סורי שאני לא משרשרת... למישהו יש את העטיפה של אימג'ן? זה ממש ממש ממש דחוף

למעלה