רק שאלה קטנה...

little girl

New member
רק שאלה קטנה...

נכון הקומיקסים של אקס-מן? אז יש במקרה במקרה קומיקס של אקס-מן ששם הדמויות נראות כמו בסדרה המצוירת? כן, כן אני יודעת שהסדרה התבססה על הקומיקס, אבל הייתי חייבת לשאול...

alro

New member
הסדרה המדוברת...

שודרה בתחילת שנות ה-90 אז האקס-מן באמת נראו כך (והאומנות הגרועה של הסדרה נראתה טוב ליד הקומיקס בהתחלה וחארי כן הקומיקס עקף בהליכה) מאז עברו הרבה כותבים על הטייטלים השונים מה שגרם לשינוי מטרות של החבורה. יצא גם סרט שהצליח ללא כל דמיון לקומיקס ואפילו סדרה שמספרת הכל מהתחלה בעולם דומה יותר לשלנו (ULTIMATE) ככה שהיום אין מצב למצוא משהו כזה

Silver Surfer

New member
אממ

נראה לי שהסידרה שהכי דומה לסידרה המצויירת היא x-men שכיום היא new x-men.

alro

New member
אין כיום סדרה שממש קשורה

ניו אקס-מן לא קשורה כי היא יותר על בית ספר אנקאני היא צוות הצלה היחידים שפעלו כסופר גיבורים הם אקסטירם והם הכל רק לא דומים למצויירת ככה שאין היום סדרה שממש דומה

moshikgulst

New member
x men advantures

בשנות ה - 90 יצאו חוברות שתיארו את מעללי הסדרה בקומיקס. לקומיקס קראו x-men advantures. כל הדמויות של הסדרה גם הופיעו בקומיקס והיא פשוט תיארה פרק-פרק...

zViper

New member
בבקשה..אגב...

מי שנרשם לאתר(בחינם) יכול לצפות בחוברות און-ליין. הצפע.

Silver Surfer

New member
עוד תגלית מרעישה!

טוב, בהודעה הקודמת הייתי ציני (לא היה לי מצב רוח ממש טוב) אני מכיר את האתר של מארוול עוד מימי ינקותי (רק חבל שלא היה איטרנט אז
).

zViper

New member
אגב, זיהיתי את הציניות../images/Emo8.gif

בכוונה המשכתי הלאה...
הצפע.

comicsgirl

New member
ואם כבר אקס מן...

אם כבר הזכרנו את אקס מן הישן והטוב (שלדעתי היה באמת הכי טוב...) אז יש לי בקשה קטנה... מישהו יכול לפרסם כאן תמונות מהאקס מן הישן? כי הורדתי תמונה מהאתר של מרבל עם הדמויות החדשות והמשופצרות והן נראות נורא! והנה דוגמא דוגמתית ביותר!

Logan16

New member
תמנות יש בשפע בכל מנוע חיפוש טוב

שמתחרז עם קוגל (איזה בדיחה נוראית ) וחבל לרובכם איחרתם את המועד כי עד לפני חוד או שתיים היה אפשר לקרוא את 8 או 10 החוברות האחרונות של הרבה סדרות באתר חוסך הרבה כסף וחיפושים בארץ ביחוד באולטמייט ספיידרמן

טרקן

New member
האקס מן בסיקסטיז

יש לי חוברות בוקי (חוברות קומיקס שהופיעו בישראל בשנות הששים) בהם יש קומיקס של האקס מן ממש בהתחלה שלהם (בתרגום הם מכונים הבלתי מנוצחים) וכן אירון מן (בתרגום איש הפלדה), תור (רשף), סופרמן, בטמן, פאנטום וגם פלאש גורדון באק רוג´רס מנדרייק, ועוד קומיקסים אמריקניים ארופיים ואוסטרליים נוספים מאותה תקופה אם מישהו מעוניין לקנות ממני חוברות (שחור לבן) הוא מוזמן לפנות לאי מייל שלי:

BluePrint

New member
דוגמא רעה

היית מביאה תמונה של מישהו אחר, אז הייתי מסכים. אבל במקרה של Rogue לדעתי היא נראית הרבה יותר בX-Treme X-Men. (מת על המשקפיים שלה) והנה התרוץ שלי להודעה: תמונה של Wolverine. (אני דיי בטוח שזו לא תמונה מ"הישן")

comicsgirl

New member
יודע מה,

אין לי כח להוסיף תמונה של מישהו אחר אז פשוט תחשוב על הטרנספורם שעברו סופה וג´ין-גריי. יאק!!! ובכל זאת- אני מבקשת תמונות... לא מצאתי תמונות נורמליות בשום מנוע חיפוש (ואפילו לא בזה ששמו מתחרז בקוגל
). אם אפשר לעזור לי אני אשמח! :)

BluePrint

New member
יודע...

אבל אני דווקה אוהב את איך שהם נראים שם. מה שמטריד אותי הוא רק המוגזמות של הצבעים (כנראה שגם הצבעים הם X-Treme), אני מעדיף את הקומיקס שלי פחות "ליצני". יותר כמו Violent Messiahs.

למעלה