רק שאלה

eranavni

New member
רק שאלה ../images/Emo32.gif

מי פה רוצה לפתוח פורום חברות סלולריות כדי לעשות סדר לבלאגן(*) בבקשה רק תגידו בעד או נגד כדי שאז יהיה לי יותר קל לקרוא את התשובות ולפי זה אני ידע אם כדי לפתוח או לא (*) המריבות שלכם
רן,,
בני

Nokia Fan

New member
נגד

אני לא חושב שצריך לפתוח פורום נוסף רק בגלל שיש כמה שלא יודעים תרבות דיון מהי!

PingPong18

New member
בעד

כי אם לא מצב הפורום הזה ילך וידרדר משום שאף אחד לא שם כאן *** על מה שהשני אומר.... וגם לא על מה שהמנהל אומר... לכן צריך לעשות להם את הפינה שלהם ...

Nokia Fan

New member
אבל זה לא הפיתרון

אתה לא יכול לתת להם פורום מיוחד בשביל לריב בו.....

PingPong18

New member
אין ברירה...

הם יריבו תמיד... ואם לא בפורום מיוחד להם - אז הם יריבו כאן...

נגד, ומסיבה שונה

עזבו אותכם מריבות וכל אלה. איך תגדירו את הפורום החדש, ומה יהיה שונה בו מהפורום הקיים?
רי

לא שאלתי איך הוא יקרא...

שאלתי איך הוא יתאפיין... כל פורום מתאפיין במה שמדברים בו. איך האפיון שלו יהיה שונה מהאפיון של הפורום הזה?

eranavni

New member
אוקי הסבר

הפורום הזה מתאפיין בעזרה לאנשים שיש להם בעיות בפלאפונים או מחפשים המלצות לגבי איזה מכשיר ליקנות פיתוחים ועוד... ובפורום השני ידברו על החברות הסלולריות חידושים של כל חברה הוא ייה מאד דומה לזה אבל תקרא ת נ.ב נ.ב החלטתי בסוף שלא להקים פורום כזה מכמה סיבות א. אורי הסביר לי שאני עדיין די חדש ב. הבנתי שזה לא יעזור לאף אחד וג. הוא יהיה מאד דומה לזה ולמה לפתוח עוד פורום דומה הרי אם תסתכלו וכל הפורומים אין אחד שדומה לשני וזה בדוק

eranavni

New member
תיקון

לגב א. פיג´י גרם לי להבין ולא אורי סליחה טעות

d@r121

New member
מריבות מקומם לא כאן

אם אנשים לא יוכלים שלא לריב ומשמיצים אחד את השני מקומם לא כאן בפורום אם אתם שואלים ציך לפוח פורום פרטי לא בתפוז ששם אנשים יוכלו לריב ואני מבטיח אישית לקשר

eranavni

New member
תודה למרות ש...

ציפיתי לתגובה אחרת לגמרי מהמנהל ואני מוכן לעשות מה שאמרת אבל אתה לא חושב שזה יפרק את הפורום הרי יש הרבה אנשים שתורמים לפורום למרות שהם רבים לפעמים

למעלה