רק שמלכיקפת לא תהרוג אותי

רק שמלכיקפת לא תהרוג אותי

שפתחתי בשביל זה הודעה חדשה: המגלומן גידינק'ה (AKA העיוור הבכיין) מופיע היום בחדשות ערוץ 1 בין 9 ל-10 בערב. ראו הוזהרתם!

קפת

New member
הלוואי שהיה לה זמן להרוגותך

אבל היא מאוד טרודה. אתה רוצה לומר לי שמערכת החדשות בערוץ 1 מקדישה שעה לקוטר הסומא? נגמרו להם נושאי שידור? כי אני מוכנה לבוא ולשאת מונולוג על הקשיים הרבים בחיי, כמגלומנית רואה אך בעלת שתי ואגינות ו10-15 חתולים (הם כל הזמן זזים, החולירות, וקשה לספור). אני מאמינה שכל אדם במדינה יצא נשכר מהקשבה לצרותי וטענותי. זו תהיה חוויה מכוננת, באחריות. דשדש לו ד"ש ממני.

האם זהו השרשור המיוחל

שבו כל מגלומניה ומגלומניו משטחים בפני הציבור את מר גורלם וטרדות חייהם? אוקיי. יש לי סיפור קורע לב. אני לא יודעת איזו תסרוקת לעשות לפני השינה. אם זה יהיה קוקו מתוח לאחור, איך שאני אשחרר אותו יאשפזו אותי אצל רונית רפאל להרמת עפעפיים. גולגול מאחורה לא תופס, כי הוא נתקע במפרקת כששוכבים על הגב. פזור לא בא בחשבון, כי הקצוות נכנסים לעיניים וזה עושה לחלום על דיקור סיני ברשתית. צמה? צמה?! מה אני מרגלית הר שפי? הייתי עושה דרד לוקס, אבל זה יזיק לי לתדמית, או למה שנותר ממנה. אנא, יהודים טובים - הושיעו.

יס באך

New member
אז אנחנו צריכים לאסוף כסף עכשיו

כדי לממן את מופע האימים שלכן בערוץ 1?

שלום רק-קפת, מזמן רציתי עיצה

התמכרתי לשש-בש. הרעש, הצבע והאדרנלין עושים לי את זה. אבל זו דווקא לא הבעיה. הבעיה מתעוררת דווקא כשאני קמה מהלוח ולא משחקת. או אז אני עדיין מדמיינת מהלכים שלמים של שש-בש בראשי. שחור ולבן, בית אוכל מרס ותורכי. אבל גם זו לא הבעיה. הבעיה היא שבדמיוני אני מתרגלת את כל המהלכים והקוביות מזרקות שוב ושוב אל דפנות מסגרת העץ ואני משחקת ומשחקת ומאמנת את מחשבותי להיות שחקנית השש בש הטובה במחוז, אבל גם זו לא ממש הבעיה. בסופו של דבר אני שמה לב שיוצאות לי חרא קוביות. חרא קוביות! אצלי בראש! אני המצאתי אותן והן עדיין חרא! חרא!

עין הנץ1

New member
יולינקה

קפת ייפתה את כוחי (מה שהופך אותי סופסוף לחזק ויפה) לענות על הבעיה הכואבת שהעלית. ובכן, מדובר בסוגיה מרובת-מימדים: הפסיכולוגי ("התמכרתי...מדמיינת מהלכים שלמים של שש-בש בראשי"), האפיסטמיולוגי-חווייתי (משחקת ומשחקת...שחקנית השש-בש הטובה במחוז"), והגסטרואנטרולוגי ("חרא קוביות", וגם: "חרא! חרא!"). ההתמכרות לשש-בש הוא מאורע הפושה במגזרים רבים עם נטיה ברורה שחלה בשנים האחרונות לתת-אוכלוסיות מתחום מדעי החברה בואכה שיינקין. התסמינים שהעלית מוכרים ומופיעים בספרות (פרסום אחרון ומרתק מופיע ב"קוביה הונגרית - טיפים וטריקים לשש-בש" מאת טומי לפיד, וכמו כן: "בולגרים וחלומות - איזונים ובלמים חורקים ביפו" מאת דובל מרס). יחד עם זאת, ניתן לזהות החמרה בעצם הניסיון להיות "הטובה במחוז", דבר העולה בקנה אחד עם הקיבעון המגלומני, וכל עוד משחק השש-בש מהווה סובלימציה להשתלטות על העולם בנשק אטומי, הכפפת המין האנושי למשטרת מחשבות תוך שידור ישיר ובלופ של כל שיריה של אחינועם ניני, או לרעיונות להציב פסלי קרח בדמותיהם העירומות של פיגורות מרכזיות בפורום בכיכרות הומי אדם, נדמה לי שיצאנו כשידינו על העליונה, וכל שנותר הוא להביא את היד השניה מתחתיה בתשעים מעלות, ומגובה בית-השחי לשחרר את הקוביות, תוך סיבוב מדוד של האצבעות בכיוון השעון. נושא נוסף ואחרון הוא הנושא הגסטרואנטרולוגי. יולינקה, אם אמנם המצב הוא שיוצאות לך חרא קוביות או בסיכול צמד המילים האחרונות, אני משוכנע כי הדבר מסב לך כאב רב. קוביות השש-בש, כידוע לכל, אינן טורחות לעגל פינות כמנהג הישראלי הרווח, והתמונה המתקבלת היא אכן קשה ובלתי נעימה בעליל. אני רושם לך הפנייה לחוקן בריום לאחות נחמה, והיא מצידה תשמח עד בלי די לסייע בכל דרך אפשרית. אכן, טחור המטפחת, קורטוב של תחת. מקווה שעזרתי ולו במעט.

קפת

New member
אני לא ייפיתי אותו

שלחתי אותו לרונית רפאל על חשבון תקציב יחסי הציבור של הפורום. ואולם למרות כל האמור לעיל, אני חותמת על האבחון של ידידי המלומד. ורושמת טיפול: קורס פיסול בטחורים. אם כבר קורטוב של תחת, אז שהחרא יהיה יותר נוח. ומניסיון - זה גם משרה שלווה עצומה, לשחק ב(מוצא ה)קקה.

חארות כולכם

כואב לי וזה מה שאני מקבלת? תגידו לי אתם, 2-1 כשאני צריכה 6-4 זה בסדר? זה אולי בסדר כשאני סומכת על מזלי החרא, אבל אפילו דמיוני בוגד בי. טריפל, עיניים של נחמה, תבלע אתה אקס לקס. זה מצוין עם מרקחת שזיפים. עכשיו יש לי צרבת מכם. בתודה רבה.

התנצלות מגידי - והצעה לבוגו

גידי התקשר אלי לקמצ'טקה למסור שהודיעו לו 5 דקות לפני מהדורת החדשות שהקטע איתו ישודר רק מחר. הוא מרגיש כ"כ חרא חרה על שגרם לי לפרסם את ההודעה (מישהו בכלל טרח לראות חדשות ערוץ 1 רק בגללו!?) שהתחיל לראות עיגולים שחורים לפני העיניים. בוגומותק - מה דעתך ללכת למעצב/ת השיער האהוב/ה עליך ולקצר את השיער? ואם את רוצה אותו ארוך, למה שלא תשימי כובע-שחיה לפני השינה? או כובע של מקלחת? (ההוא שאחיות ורופאים עם שיער ארוך חובשים לניתוחים) כולנו נחיה בשלווה וברוגע ביודענו שנפתרו בעיות השיער שלך. (לפחות זה שעל הראש)

יס באך

New member
דיסו, בתור מומחה לעיצוב שיער

[תגיד אתה מתכונן להתמחות בפלסטיקה ואח"כ לעבוד אצל רונית רפאלי..סתאאאאאםםםםם] מה עם שערות רגליה של הקטיפה? היי קטיפוש, מזמן לא באת כאן.

טוב, אני לא מסוגל להתאפק יותר

אגלה לכם שהתמחות חלומותי אינה רפואה משפטית אלא כירורגיית ילדים (בחיי). למרות זאת, יש לי רעיון בשביל שערות רגליים עקשניות ולא קטיפתיות במיוחד: אלו-ורה + צבת. ("הלו, ורה? מה לעשות עם הצבת?")

קפת

New member
לפתוח ערוץ 1?

בגלל גידי? השתגעת? אני מסתכלת בערוץ 1 רק כשדני פאר מופיע.

למעלה