רק שנה עברה וכבר

doriangray

New member
רק שנה עברה וכבר

די נשבר... בקושי שנה עבר והיא התחילה להשתלט לי על החיים אל תלך, אל תבוא, תביא לי בדרך..., איפה החופש שדיברנו עליו? איפה ה space ששמרנו עליו? הפכה להיות אמא שלה ( פולניה)ואני אפילו לא הרגשתי עד שזה נחת עלי. בסוף היא עוד תתחיל להפליץ לי במיטה.....

לי28

New member
חייבת להגיב....

חמוד ביותר... אהבתי... קראתי ונקרעתי מצחוק... באמת מאוד מענין לקרוא ולשמוע מה הצד השני חושב אבל יותר מענין לדעת מה הוא היה חושב אם הוא היה יודע שבעצם דעתנו הנשים דומות.. אז שאלה לי אליך יקירי... אתה כבר הפלצת במיטה????(סליחה על הבוטות.. חוזרת על דבריך)

gal yam

New member
היא גם תפגיז.....

היא לא רק תפליץ עליך במיטה היא גם תפגיז מרגמות לכל עבר ואם לא תתחיל לדבר איתה על זה שאתה כבר נחנק ממנה היא תתחיל לשחרר את מה שבא אחרי ההפצצה ואז..תראה מה זה לחיות בחרא. וסליחה על התאור המלווה בריחות (הוא התחיל עם זה)

על מה אתה בכלל מדבר????

על איזה חופש אתה מדבר בכלל? כאילו שאתם שונים..... ``למה את מתלבשת כך כולם צריכים להנות מה....`` ``את באמת מתכוונת ללכת למסיבה הרי החבר הקודם שלך יהיה שם....`` ``מה את קונה את זה, זה כל כך משמין....`` ``את באמת מתכוונת להוציא 250 ש``ח על חזיה????`` וכו` וכו` וכו` אין ספור לדוגמאות.... אז חמוד אל תסתכל רק על מה שהיא עושה .... תסתכל גם על מה שאתה עושה....

doriangray

New member
250 ש``ח על חזיה?

מה נדפקת? 250 ש``ח על חזיה הייתי מוצא דברים חשובים יותר להוציא עליהם את הכסף

gal yam

New member
הוא רק מתלונן..

הגברים בוכים בלילה וגם בבקר וגם בצהריים וגם...לאמא שלהם וואו.....מה היו עושים אם היו צריכים ללדת?????????? -------------------הקץ לאנושות.

noy301

New member
מה כל כך רע בלהפליץ במיטה?

זה אומר שמרגישים נוח אחד עם השני, וזה אומר שמעבר לכל החארטות הוא באמת מקבל אותי עם כל הפגמים שלי. אתה יודע מה? בעלי אוהב אותי גם עם שערות על הרגליים ובעלי יהיה איתי תמיד

למעלה