רק שריון

רק שריון

שלום אני שריונר גאה ! עזבו את כל הכרטאה ברטה שכולם אומרים אין דבר יותר אדיר מלראות טנקים מסתערים , נכון ששריון נחשב חיל אפור , שריון - שבת ראשונה יוצאים ואחר כך נשארים , אך תדעו לכם חברה בתור מי שעושה היום קו, עזה למי שסקרן לדעת, היצאות שלי הם הרבה הרבה יותר טובות מחי"ר שבועים שבוע לעומת חי"ר 18 3 כמו כן מה החרניק המטומטם עושה במארב משתעמם לאיזה מרחק הוא רואה , לעומתי איש הטנק שרואה למרחק ל 4000 מטר שבו כבר אני מזהה מחבלים , יתר על כן אני יכול לשתות קולה ולשמוע מוזיקה במרב בפנן שלי ולא צריך להיות חרניק מטומטם אז עזבו אותכם חברה, מח"ר כי מגלן אוכלת חראה , אבטשים בערך זה מה שהם עושים בעזה ותתגיסו לשריון. כי שריון מס´ 1

palmino

New member
אתה עוד קורא לחי"רניק

מטומטם מה אתה עושה בדיוק מגרבץ מימין לשמאל עם הקולה ואז אתה נוסע בטנק בטח יש לך כרס , ואתה גם קצת מכוער, ולא היה לצבא איפה לשים אותך אז היה לו מקום בשריון כי הרי זה החיל הכי גדול אז הוא זרק אותך שם. חירניק הוא לא מטומטם, אתה לומד להפעיל דבר אחד על הטנק וקצת על הטנקים של האויב, והוא לומד להסתוות בשטח ,לכבוש בעצמו יעד מסוים, להילחם בעצמו עם כלי נשק מסויימים. יש יחידות חי"ר שאיכות האנשים שלהם עולה בהרבה על איכות האנשים אצלכם, שבדרך כלל הם עצלנים ,וחסרי מוטיבציה. אתה לא יכול לקרות לחירניק מטומטם, הוא נותן תנשמה שלו וזה כולל את הכושר הגופני שלו, כדי שאיתו ואיתך הגרבצן שבטנק נוכל לכבוש שטח מסוים. אז שהמזגן בטנק יתקלל לך. יאלה ביי גבר ממני סניגור החי"רניקים

אמיר גל

New member
שני ילדים קטנים

צריך להעריך כל חייל וצריך לתת לא את כל הכבוד גם אם הוא יושב בטנק או שהוא שוכב במארב או שהוא סתם שומר בבקום לא משנה איפה אתם משרתים לכל אחד יש את התפקיד שלו והמדינה צריכה שכל חייל יעשה את העבודה שלו הכי טוב שאפשר. לתשומת לבכם. אמיר

לחרניק עם הקבא הנמוכה

מצטער אחי אבל חי"ר לא יכולים לעשות בדיוק מארב , סלח לי על הביטוי אבל המארב שלהם שווה לתחת לכמה מטרים הם יכולים לתצפתת- בדיוק 400 מטר, ומה הם יכולם להשמיד עם 5.56 שלהם או ה 7.62 שלהם אתה יכול להשוות את זה לתותח של 105 מ"מ , שמעת פעם על פגז פלאשט ? חוץ מזה לידעתך אנחנו השריונרים פחות רצים אולי אבל אנחנו עובים עם הרבה יותר שכל. לידעתך בשריון על כל בן אדם 3 יש מפקד ועל כל בן אדם 9 יש קצין , זה מוכיח איפה נמצאים האנשים עם הקבות הגבוהות יותר , פרט לכך מי רשאי לפרוק מאג של חי"ר קצין ובשריון מפקד!!! חוץ מזה נסית פעם לחשוב מה זה לתאם בין 3 טנקים בו זמנית לעומת לתאם בין מחלקה . תחשוב טוב לפני שאתה מדבר אחי גדוד 46 ברקן בכל פינה ומצטער אבל אין לי מזגן אני מגחניק בלב!

שריון, כבוד כבוד, סוף!

שריונר! אני איתך!!! (למרות שאתה מ401 האפסים....סתם, אתם אחלה...) מג"ח - מרכבת גיבורי חיל ! ! ! השריון עשה (ועוד יעשה!!!) היסטוריה!!! במקום בו יעצרו הזחלים, שם יקבעו הגבולות!!! לטנק אחד יש כוח אש של מחלקת חי"ר שלמה!!! הידעתם?!?!?! תמיד תזכרו: בלבנון, החי"רניקים שכבו במארב מסריח כשטנק מחפה עליהם! אמת! מחלקת טנקים מסתערת - זה משהו! פלוגת טנקים, בכלל.... 46 עוצמה ואש... הכי טוב - חטיבה 500 433 - הארי שבחטיבה!!!

palmino

New member
אני רואה ש..

ההילה של הגדוד שלך גורמת לך ,אחי לחשוב שבגלל שאתה רואה יותר רחוק,ויש לך מכונה קטלנית כמו טנק ומשוכללת, אז אתה חייל יותר טוב מ"סתם" חירניק מטומטם שיושב במארב, משתין בבקבוק מחרבן בשקית, וער כדי שאנחנו נוכל לישון,ולא ישן בטנק ,ורק שיש כוננות אז הוא יושב בטנק ומשחק ששבש. עד שאומרים לו לכוון על רמאאלה. בקשר לזה שיש מפקד על כל בן אדם שלישי, מה אתה רוצה שעל כלי רצח כמו טנק לא יהו כלכך הרבה מפקדים? ותאמין לי שראיתי מי הולך לשריון ורובם לא עם נתונים גבוהים. אז גדוד 46 ברקן בכל פינה שקטה ,ולהיזר לא להיפגע מטנקים סורים ששורצים באזורכם, או חס וחלילה להפצע ברגל בזמן ריצה אז שיתקלקל לך המג. אז בהצלחה גבר בתמיכות הלחימה.

שריון לא "תומך לחימה"!!! דפדף!!!!!!

די עם השטות הזאת! שריון חיל לוחם ביותר!!!! טנק זה הכלי הכי הכי! יותר מנגמ"ש, תומ"ת או כל רק"מ אחר!!!

למעלה