רק שתבינו באיזה חור אני גרה

רק שתבינו באיזה חור אני גרה../images/Emo70.gif

שלחתי את אימא הבוקר לבדוק אם אולי היום הגיע להם שה"ק בדיוידי אז המוכרת המפגרת אמרה לה שהסרט עדיין משחק בבתי הקולנוע ושהדיוידי לא יצא בארץ עוד. WTF?!?!?!??! למה אני חיה בעיר כזו מפגרת? הם רוצים שאני אסע עד אשקלון כדי לקנות?! מה הם מסוממים?! אוח שייסה.

WallFlower

New member
לא, את לא יודעת באיזה חור אני גרה!

אין כאן אפילו חנות דיסקים...שלא לדבר על מסעדות! אין כאן כלום... בחנות הDVD העלובה שיש לנו בקושי מוכרים סרטים... כאן=יבנה...

Deppaholic

New member
ואת עוד גרה בחור...

אנחנו רחוקים מהקניון... מה שיש לנו זה וידאומט שלא מחליפים בו סרטים.. עוד חנות דיוידי לא שווה...סופרמארקט ועוד כמה דברים... בעעע......

WallFlower

New member
אה כן והזכרתי שצריך חצי שעה כדי להג

יע לקולנוע? צריך לנסוע לרחובות!

WallFlower

New member
חחחחח...אני הולכת לעבור עיר-עיר

עד שתגידי לי איפה את גרה... היית אומרת ברדיוס של 50 ק"מ מיבנה או של 100 ק"מ? חחחח...אל תדאגי I got the clue...
... אני דפוקה היום! מישהו יכול להכות בי או משהו?

Deppaholic

New member
למרות שאני גרה בחור

אני חייבת להודות שזה חור נחמד... אפשר תוך שעה לגמור להסתובב בכל הישוב.. זה מה שקורה לי ולידידים שלי לעיתים קרובות כי כבר חיסלנו את כל הסרטים בוידאומט ומה שנישאר לנו לראות עכשיו זה רק ת'סרטי פורנו...

adi11111

New member
גם לי אין ממש מה להתלונן

יש לי חנות השכרה וקניה של דיוידי מתחת לבית דרך אגב את יכולה להגיד למוכרת שהיא מפגרת כי שה"ק יצא למכירה כבר לפני שבועים (ורק ברחוב שלי יש 3 פרסומות לזה) נ.ב איזה כיף להסתכל דרך החלון בבוקר ולראות את ג'וני ועוד כקפטן ג'ק אני מקווה שישאירו את הפרסומת עוד הרבה זמן נ.נ.ב גם מפרסמים את זה בטלויזה כמה
אפשר להיות ? והיא עוד מוכרת היא אמורה לדעת את זה .............. אז אם את רוצה את הדיוידי תבואי לפ"ת (לא כזה רחוק ) .! בהצלחה אני בטוחה ששום דבר לא יפריד בינך ובין ג'וני (אפילו אם זה רק דיוידי למה להצמד דקויות?
) any way have a good day
love u bay bay.....

דידוש2

New member
אתם מדברות על חורים

אם תבואו לפה תראו מזה חור אמיתי!!! אין כאן כלום מודיעין מ-9 בערב נהיית ריקה. אין לנו קניונים אין לנו בית קולנוע הדבר היחידי שיש לנו זה באולינג וגם הוא בסוף העולם וליד בית קברות.

WallFlower

New member
לנו אין בית קברות.../images/Emo11.gif

ואצלנו ב7 הכל סגור חוץ מהילו בתחנת דלק של פז או משהו כזה...

דידוש2

New member
אצלנו על כל השלטים הם רושמים

"מודיעין עיר העתיד" הם צריכים לרשום "מודיעין עיר בלי עתיד"

למעלה