רק שתבינו ותשוו.

רק שתבינו ותשוו.

דרעי ישב שלוש שנים על שגנב וכו וכו מאות אלפים. התביעה בפרשת הרשזון דורשת 7 שנים מאסר על גניבת מליונים רבים ועוד ועוד. הרי ברור שהוא לא יקבל יותר מ4 שנים. א``כ יוצא איפה ששחר הוא חצי הרשזון ושני שליש דרעי. השתגעתם? ? ? כנראה שכל הטענות של ליברמן פרידמן על בתי המשפט בסופו של דבר נכונות. נמאסתם. אין לנו חלק ונחלה עימכם. אנשי ``החוק``

ואם זה לא מספיק

אז דעו שאותו סוחר עלוב, יצא חופשי אתמול...והוא הסוחר שלא הודה בסחר... שמחתי לקרוא את הטוקבקים אתמול, בהחלט הפתיעו לטובה לשם שינוי...חוץ מזה נגיש ערעור...ובעזרת השם...עכשיו זה הזמן להתפלל חזק.

צדק צדק תרדוף...

בעזרתו יתברך תנצחו בערעור. משטרת ישראל ומערכת המשפט הפכו להיות זרוע של התקשורת... מה שמלחיץ ומפחיד אותי זה הביזוי שחש הציבור כלפי מערכות אלה. בגלל שטיקים מלוכלכים ואויליים כמו הקורות את שחר כבר אין אמון במערכת. אבל ללא אמון במערכת איפה לנו שלד חברתי? שהרי 'ללא מורא מלכות, איש אחיו חיים בלעו'. ולאמא תגידי, די עם הקוק כבר. זה לא שווה את זה. ושאלה אינטימית: מאיר זצוקלל"ה היה עושה קוק ברגיל? שמא הגביל עצמו לקנביס? לא מצאתי התייחסות בשירים לסמים אחרים.

משמרותי

New member
../images/Emo45.gif במקום שהוא ירדוף אותנו

ונקרע ל"עושי הצדק" את הצורה ושאלתך,ממה שאני יודע,מאיר בהחלט הגביל את עצמו!

באמת קשה המקרה הזה

שחר הוא לא עבריין ולא סמוך לכך, והצרכן הוא לא איזה נרקומן אלא מן טיפוס שובב כזה. נודף לי פה ריח מהמקרה הזה של התנפלות אגרסיבית על הזדמנות להתעטר בנוצות של צדק של מנגנוני העקיפה והצדק פה. אז מה שאתה אומר צחי זה שרק באמצעות כפיית חוקים והגבלות נוכל להתנהג כמו בני אדם? אם כך אז למה לנו לכבד את כל החוקים האלה בכלל אם אנחנו לא בני אדם מלכתחילה.

קרוב אך לא בדיוק

חובב פרדוקסים שכמותך. בני אדם הם בני אדם בהחלט באמצעות חוקים והגבלות. אולי עדיף לומר סייגים. לא רק אבל בעיקר. באמצעות כפייה? חלק מאוכלוסיית בני האדם יגדירו את זה ככה כלפי עצמם. בהחלט כן. אבל גם אנארכיסטים צריך בעולם.

harpagon

New member
תגידו . השתגעתם ???לכלא!

תגידו , השתגעתם ??? יש כאן למישהו מושג באיזה סוג סם מדובר ? הבחור עסק ברכישה של סם קשה ועוד שלא לשימוש עצמי. מישהו חושב שבגלל שהוא בנו של ג'נגליסט מדופלם כמאיר אריאל צריך להוות שיקול לקולה ? שלא תתבלבלו בכלל- אני מערץ ותיק ואוהב של מאיר אריאל ושיריו . וגם אני חושב ששחר הוא חומד של בחור ונעים הליכות . אבל דחיל רבאקום !!! האיש עבריין ! ישב בכלא, יחשוב יבכה כמו שלא בכה שנים ... ויפסיק אולי לספק סם לאמא .... ולך תרצה : את לא קצת גדולה בשביל לסבך את הילדים בצרות כאלה ? בשנה התשיעית בקיסריה עוד חשבתי שרק גלגלת איזה זר קוצים ריחני ... מאחל לכולנו שנדע להשמר ולהזהר מהשטן הזה בדמות הסם ושלא נהיה סלחנים בכלל גם לאהובים עלינו . חיבוק גדול ממני לכול משפחת אריאל [ כן, גם לשחר ] .ונפגש בקיסריה .

לא חושב שמישהו כאן מצדיק את הסיפור...

אבל ידידי יחד עם זאת להכניס בנאדם לכמעט שנתיים לכלא - זה עונש חמור - שאין לך מושג מה הוא מסגול לגרום בחייו של אדם. הרי זה לא שהוא שותף ביבוא קוקאין לארץ, הוא לא חלק מאירגון כזה או אחר, להפך אפילו השופטת התרשמה שלא מדובר במישהו שזה עיסוקו וייתכן כי מעד. כל הפניות לתרצה הן חסרות טעם, שכן ברור לכם שלו שיערה לרגע את הסיטואציה לא הייתה נכנסת אליה. ובמקרים כאלה הדברים מתגלגלים, ומדובר בכמות קטנה שבאמת סביר להניח שתמצא בכל בר תל אביבי - שלא לדבר על מקומות בהם כולם מגיעים דלוקים. הכעס הוא על חומרת העונש. אי חושב שגם מספר קטן של חודשים במאסר היו עושים את שלהם - אפילו אפקט גדול יותר (טראומה). כולי תקווה שבערעור - בית המשפט ישקול מחדש את חומרת העונש ושנצא מחוזקים. חיבוק גדול לכל המשפחה.

שמועות שמועות

ראשית, לפני שאתה מחליט מי עבריין ומי לא, יש לדעת את כל הפרטים על דיוקם. אז לידעתך, הוא מעולם לא רכש סם מסוכן עבור אמא שלו. מה שקראתם בעיתון מאוד בעייתי כי הוא ברובו שקרי ולכן אין להתייחס לנאמר שם בכובד ראש. אם תרצה, נשב ונסביר לך הכל אבל לקרוא לשחר עבריין בפורום הביתי והנעים שלנו, זה לא לעניין בלשון המעטה. שנית, היום בדיוק יצא דו"ח של מבקר המדינה על תנאי האסירים בישראל, אז דע לך שמה שהולך בבתי הסוהר משול לגזר דין מות. חיי האסירים שם בסכנה קבועה, אנשים ששפוטים למס' חודשים יושבים עם נידונים למאסר עולם ולאיש לא איכפת. האם אתה יכול לתאר לך מצב כזה? אז לפני שאתה שולח אנשים לכלא, לך לפינה ותחשוב על מה כתבת כי בי לפחות, פגעת. ולתאיר, אף אחד לא מתווכח על כך שיש בעית סמים קשה מאוד בארץ כמו בכל העולם אך כבר ידוע מזמן שמשפטי ראווה ועונשים כבדים למפורסמים לא עוזרת לאף אחד. מי חזק ומי לא זה שיקול ובעיה אישית של כל אחד ואחד וזה נתון מאוד גם להשפעה סביבתית/חברתית וגם לנטייה. העובדה שהזרוע המבצעת של מערכת המשפט, הלוא היא המשטרה והשב"ס, הם חובבי תקשורת לא קטנים...ועיתונאים הם עם חובב דם...מה יוצא...מה שקראתם בעיתון וברשת. ועכשיו ילדים, להוציא דיסק ולשמוע את טיטוס טיטוס פה גדול.

משמרותי

New member
שירז,יפה אמרת!

אין שום השוואתיות בין המעשה,לבין חומרת העונש,בעובדה שהעבריין האמיתי(הסוחר)יצא זכאי,כי לא הודה... העיניין היחיד שאני רואה כאן זה תאוות הפרסום-עובדה שדקות אחרי גזר הדין זה פורסם בגלי צה"ל במבזק חדשות-של המשטרה.הרי יומיום נידונים אנשים בבתי משפט על עבירות אלו וזה לא מפורסם.... והרפגון,אינני מבין את תאוות רצונך לכלוא את שחר,אם אתה כל כך אוהב את מאיר.האינך סבור שמה שעוברת המשפחה כל התקופה הזאת אינו מספיק כעונש?

harpagon

New member
אני מתחיל להרגיש נאשם ....

קצת הסתובב העניין כאן . לא ? אין בי שום התלהבות ממאסר וכבר כתבתי לשירז את עמדתי הברורה . מכול מקום : ראוי שתדעו שזו דעתי לגבי כלל אלה שמוכרים\ קונים סמים ולא לצריכה עצמית . ולמרות שירז : נפגש בקיסריה

למעלה