רק שתדעו-ריקודי עם הרסו לי את החיים

icy rain drop

New member
רק שתדעו-ריקודי עם הרסו לי את החיים

ולפני שאתם מוציאים רבע צחקוק מהפה תקשיבו לזה: קצת אחרי שהורי התחתנו, הם הלכו למועדון ריקודי עם. אמא שלי לא כל כך נהנתה ולכן הפסיקה ללכת, ואבא שנורא אוהב ריקודי עם נשאר, וקצת יותר מעשר שנים ביום חמישי בערב, בתשע אם אינני טועה, הוא יוצא דרך קבע למועדון הריקודים. עד כאן הכל טוב ויפה, וכולם כבר רגילים למצב הלא-כל-כך-נורמלי אם תשאלו אותי. אמא אף פעם לא הייתה מרוצה עם זה, אבל הקש ששבר את גב הגמל היה ערב אחד שאבא חזר הבייתה יום חמישי אחד בשלוש וחצי בלילה. אמא שאף פעם לא הייתה בנאדם מופנם התחילה לצרוח ולריב, ובצדק. מאז, זכורה לי תקופה נוראית של ריבים מזעזעים ואיומים, צרחות, בכי ואווירה ´עכורה´ בלשון המעטה, בבית.. שלוש שנים לאחר המעשה, אבא גר בבית זונות בביתה של הבוגדת ולא ארחיב במילים בנושא זה, ואמא מצאה לה מישהו שיבוא לבית שלנו- שמשמש כאן בית מלון; אתה בא, משלם, ובתמורה אוכל, ישן, ומז**... נכון, נשמע מאוד בוטה אך זו המציאות. ורק אני יושבת כאן ומקללת את היום שבו אבי החליט להצטרף למועדון ריקודי העם שהרס לי את המשפחה את הבית את החיים. ואל תגידו לי פה שזה לא רלוונטי ושזה לא פורום עזרה נפשית כי זה מה שגרמו ריקודי עם למשפחה שלי ואולי הם לא היו בוגדים אם הם לא היו רוצים אבל ריקודי העם היו מה שקרב אותם קירבה ממש גדולה. קירבה שהזמינה אותם להתקרב עוד יותר. אז אני פונה אליכם ציבור הרקדנים. הנשואים ובעלי המשפחות. אם אתם נותנים לבני זוגכם ללכת לרקוד לבד, קחו בחשבון את הסיפור שלי ובשום פנים ואופן אל תגידו לי זה לא יקרה, אפילו אם היא נראית לכם הכי נאמנה בעולם. אפילו אם הוא בחיים לא יבגוד בך. אל תקחו את הסיכון. תראו מה קרה לי מזה תראו מה ריקודי עם עשו לי. אל תסכנו את כל המשפחה. אל תסכנו את האהבה. זכרו אותי.

לך.................

ישנו פתגם שאומר: "אל תדון את האדם בשעת כעסו/צערו". אני מבין אותך ומבין ללבך, וקשה יהיה לשכנע אותך שלא כך בדיוק פני הדברים. מי שמחפש ימצא, ולא רק בריקודי עם. גם במשרד מול המזכירה. או בחוג למקרמה מול השותפה לחוג. או בכל מקום שמעורבים שתי המינים ביחד. את כועסת על ריקודי העם, כי לך זה קרה שם. אני משתתף בצערך על המצב בו את נמצאת. אבל................. זה יכול לקרות בכל מקום. ס.א.

icy rain drop

New member
בדבר אחד צדקת

כשאמרת שאותי, בעניין זה, בלתי אפשרי לשכנע והקירבה שדיברתי עליה אינה קיימת במשרד וכו´, אלא אם כן הומצא מקרמה מסוג חדש... קרא שוב את ההודעה

הראל

New member
רוקד כבר 40 שנה ונשוי באושר ../images/Emo24.gif

נכון, רבים הסיפורים על ריקודי עם. אך לדעתי, מי שרוצה "משהו מהצד" אינו צריך ללכת לריקודי עם, ימצא זאת בכל מקום. רעייתי שרקדה פעם גם היא (כיום אינה יכולה), מעולם לא הסכימה לרקוד איתי. היא טענה שאני אגרסיבי מידי. רקדתי עם כמה בנות זוג, עם חלקן רקדתי שנים רבות ונשארתי בידידות קרובה עד היום. יש לי ילדים, נכדים ותמיד זכרתי שהאשה, הילדים והבית הם בראש סדר העדיפויות. מעולם לא הסתרתי עם מי אני רוקד והיכן. והדבר החשוב ביותר ! - עד היום, גם כשאנו זוג קשישים, לפני כל פעם שאני יוצא מהבית, אני שואל את אשתי אם זה בסדר מבחינתה !!! הצטערתי לשמוע על חייך, אך באמת איני חושב שהשתלשלות האירועים היתה בגלל ריקודי עם. אם לא הריקודים, היה איזה "טריגר" אחר.

וואו איזו הכללה......

חמודה מי שיש בו את יצר הבגידה ימצא פרטנרית גם בתור בסופר מי שיודע לפלרטט יפלרטט גם במקום הכי לא צפוי.. אז נכון שזה יותר קל ויותר זמין בהרקדות אבל מי שבוגד יבגוד בכל מקום.... ומי שלא לא וזה לא פייר להכליל את כל הרוקדים שברובם באים להעביר כמה שעות בכיף....

inbar05

New member
נכון

נמאס לשמוע שאנשים בחוגים לריקודי-עם באים בשביל "לחפש". תנו קצת כבוד לריקודי-עם.

סתם אגב... יש לי המון חברים שהכירו

את בני זוגם לחיים בהרקדות כך שגם דברים טובים יוצאים מההרקדות....

ואפילו על ערש דווי ../images/Emo70.gif

בכל מקום, ובכל שעה, ואפילו בזמן הפחות מתאים. יתכנו נסיונות "להתחיל" ומעשה שהיה, כך היה. חברתי האהובה, איתה רקדתי שנים רבות, התיסרה במחלת הסרטן, תקופה ארוכה. ליוויתי אותה וישבתי ליד מיטתה שבועות רבים. זמן קצר לפני שנפטרה, פנתה אלי אחת האחיות במחלקה האונקולוגית, תוך ליטוף זרועי והבעה מלאת אהדה ורחמים, הבהירה לי כי היא בטוחה שאתגבר על צערי וכי אצלה אוכל למצוא אוזן קשבת. לאחר מספר פעמים בהם הזמינה אותי לכוס קפה, ולאור גיחוכי האחיות הצעירות, שאלתי את אחת האחיות, מה קורה פה ... הסבירה לי אחת האחיות כי אותה אחות הינה גרושה, ומחפשת ... בפעם הבאה בה הציעה לי האחות למצוא אצלה נחמה, עניתי כי אעשה זאת בחפץ לב, אך איני יודע מה תאמר על כך אשתי. בתדהמה שאלה, תוך שהיא מצביעה על חברתי החולה - "זו אינה אשתך ?" הסברתי כי אני נשוי, אך לא לאשה החולה ... התכרכמו פניה הנה, אפילו על ערש דווי ניתן למצוא "פלירטים"
אז למה תמיד מדברים דווקא על ריקודי עם ?

החיים היום שונים ../images/Emo91.gif

פעם, כשאורך החיים הממוצע עמד על 40 שנה. פעם כשכל אשה שלישית מתה בעת לידה. חיו אנשים יחד בקושי 10 שנים. כיום, אנו יכולים לראות זוגות שחיים יחד יותר מחמישים שנה. חיים יחד כוללים עליות ומורדות. אך אם בסיס החיים המשותפים הוא ידידות אמיתית. אם חיים יחד מאפשרים גם לשתוק יחד. ולא שתיקה של רוגז, אלא שתיקה של חיבה. ניתן להתגבר יחד על כל המהמורות. הבעיה היא שאנשים לא חיים את החיים האמיתיים, הם חיים בטלויזיה ובמחשב. כשגבר או אשה פוגשים בן/בת זוג בריקודי עם, הם צופים בהם רק ברגעים היפים. שוכחים שיש חיים מחוץ לריקדי העם. אזי, לפתע נראית אותה בת זוג "גדולה מהחיים" מלאת שמחת חיים וכאילו מחייכת תמיד. אותו אדם חוזר לביתו, שם הוא רואה את אשתו המשמינה מול הטלויזיה, ומשווה. לעיתים הוא רוקד עם בחורה צעירה (או היא רוקדת עם בחור צעיר) המסעירה את דמו הקשיש ... הוא שוכח שהחיים אינם רק ריקודי עם ... הוא (או היא) מפנטזים על חיים שאינם מציאותיים, ואז באמת קורות טרגדיות. צריך להישאר תמיד עם שתי רגלים על הקרקע

מירי 1

New member
אהבתי מאוד את גישתך..

גם אני נשואה באושר 18 ש ורוקדת ריקודי עם בכייף... ואכן זוכרת תמיד את הרגליים על הקרקע... וכמו שאכן כבר נכתב...אם רוצים אפשר בכל מקום בו נמצאים שני המינים למצוא.... אז תמשיכו לרקוד בכייף......ולהנות.

shaffavi

New member
הדפוק היחיד שאני רואה פה הוא אתה, זלוניק

זלוטניק היקר, כדאי שאת שפת הביבים שלך תיישם במקום אחר ולא בפורום ריקודי עם (שלפחות על פי הגדרתך אמורים להיות טהורים) מה שהבחורה כתבה, בתחילת שירשור זה, לגמרי לא מנותק מהמציאות וקורה הרבה יותר בריקודי עם מאשר בתחביב כמו דייג לדוגמא. בכלל, סצינת ריקודי העם רוויה גירויים מיניים ופעילות מינית עניפה. לקרוא לריקודי עם "טהורים" זו רמה התפתחותית של כתה גימל. בברכה,

למעלה