ואני לא מסוגלת לישון ולכן אני מתקרצצת מול המחשב. כבר ניקיתי וסידרתי את ארונות המטבח, הפעלתי מדיח ומכונת כביסה. הכנתי כוס קפה (עם עוגה בטח שעם עוגה) ואני עדיין לא במוזה של לישון.. איזה מבאסת התקופה של נדודי השינה.
ממש לא עצלנית רק שבעלי חושב שאני לא נורמלית לנקות ולסדר לפנות בוקר הוא כבר לקח לי את המטאטא מהיד וסחב אותי למיטה אבל לקול הנחרה הראשונה שלו נעלמתי לו שוב לכיוון המטבח. אני בקליפורניה.
להיות עירנית לבנות לכשיתעוררו. הרגע שוחחתי עם גיסתי בניו הפשייר בוסטון והיא אומרת שהמזג אויר על הפנים , סופות חזקות ומלא שלג. וווואאאאאאו אזיה כיף לה. ואיך המזג אויר אצלכם שם?
אחזור עכשיו למיטה הלך לי היום ועוד יש לי אנשים מוזמנים לארוחת ערב היום אצלנו דווקא שמשי
אתמול היה מאוד קר והיה גשם אורז קל אבל היום הרבה יותר נעים בחוץ. אני יודעת שבצפון יש באמת סופות שלגים אבל אני באזור שהאקלים שלו דומה לישראל רק בלי הלחות (יו..אייך שאני שונאת לחות). אגב, יש לי בת אחת ועוד אחת בבטן.
אני אמנם בבוקר יוצאת לטייל עם השובבים שלי(כלבים),כך אין סכנה שידרסו אין לי לב לקשור אותה,הכלב לא חכם במיוחד אותו אני חייבת לקשור אבל בשעות הבוקר, זה שעות הכי פעילות, שיהיה לנו המשך שבוע טוב בייייי