רק שתדעו שגם כשהתחילה ארץ נהדרת

סליידר

New member
רק שתדעו שגם כשהתחילה ארץ נהדרת

אנשים נתנו את כל תגובות האכזבה כמו שנתתם היום. חכו עוד חודש ותראה איזה להיט פתאום לוקח זמן להתרגל לא כולם נפכו מלובה על הפעם הראשונה. סבלנות גם להם לוקח זמן לשפר את עצמם לפי התגובות. עוד חודש אני יחזור עם לינק להודעה הזאת ונראה אם צדקתי

dark reaper

New member
יכול מאוד להיות שאתה צודק, אבל

ב"איפה אתה חי?" אין שום חידוש לעומת "ארץ נהדרת". מה שעשו עם "איפה אתה חי?" זה שלקחו את פליט "זהו זה", שלמה בראבא, את אסי כהן (שמתמקדים בעיקר בדמויות שהשתתפו ב"שידורי המהפכה"), את הדר לוי (פליטת "האקדמיה לצחוק", וקומיקאית בפוטנציה אם אפשר להגדירה ככזאת...
), ואת ארז טל (פליט "רק בישראל"). מה שעשו זה ששילבו את כל התוכניות שציינתי בתוכנית אחת, ועל כך אי אפשר לבנות תוכנית אשר תבדר את הקהל. נצטרך לצפות בעוד 3-2 תוכניות ולראות אם התוכנית אכן עולה על הציפיות.

מצטערת אבל לא מסכימה איתך בכלל

בארצנו "המטורפת" כייף שאפשר לצחוק ,בלי לנתח ניתוחים.התוכנית של אדיר מילר היא פשוט קטסטרופה לא מצחיק לא מהנה ולא כלום שיעבירו אותו ללילה.בכלל יום שישי בערוץ2 הוא איום וחבל מאוד. איפה אתה חי היה מצויין מצחיק מהנה וזורם כל הכבוד!!!!!!!!! הלוואי עלינו עוד תוכניות בידור כאלו.תפסיקו לנתח ולשלול ותפרגנו קצת בבקשה!!!!.

dark reaper

New member
אין לך כלל על מה להצטער.

יכול מאוד להיות שאת נהנת מההומור של "איפה אתה חי?", וזה בסדר מבחינתי. לא זכור לי שאמרתי אי פעם שתוכניתו של אדיר מילר מצחיקה, או משהו כזה. להפך, תוכניתו היא אחת התוכניות הגרועות שישנן כיום, אבל זה לא העניין. העניין הוא שלדעתי "איפה אתה חי?" משלבת מס' תוכניות בתוכנית אחת, ולדעתי אי אפשר לבנות עם כך הומור שיגרום לצופים להנות. כמו שאמרתי, יכול מאוד להיות שלאחר צפייה בעוד תוכנית, או שתיים דעתי לגבי "איפה אתה חי?" תשתנה לטובה.

כל אחד זכאי לדעתו אבל..............

יש פה מישהו שנהנה מהתוכניות של ערבי שישי?אם אתם איתי בואו נגיד משהו. ארז טל מצחיק פי עשרת אלפים מאדיר מילר והתוכנית אחריה.

PopPy

New member
אחרי ארץ נהדרת לא הייתה אכזבה

בטח לא ברמות כמו של "איפה אתה חי?!". אולי כי זה ארז והציפיות יותר גבוהות או אולי כי פימפמו לנו במשך חודש בפרומואים ש"דבר כזה עוד לא ראינו", אבל היו ציפיות מאוד גבוהות מ"איפה אתה חי?!" ובגלל זה גם הנפילה גדולה יותר. באנ"ה הפיילוט היה די חלש יחסית לשאר העונה וכך גם הפרק הראשון, אבל עד כמה שאני זוכרת הייתה הרבה מאוד התלהבות סביבה מההתחלה, כולם התלהבו בעיקר מהפורמט החדש. בכל מקרה, לא ארז ולא ההפקה עיוורים. הם ידעו מה הם עושים, הם רואים את התגובות סביבם, ואני לא חושבת שהם יתעלמו מהתגובות לתוכנית שהם יקבלו.

אין שם5

New member
פששששש..איזה רייטינג מטורף!!!!!

ושלא יגידו לי עכשיו שבגלל שזו תחילת העונה. הרייטינג מטורף!!!! זה פשוט מדהים. זה כמעט כמו היורו כל הכבוד ארז. למרות שאני לא סובל אותו....

PopPy

New member
וואו../images/Emo2.gif

רייטינג מדהים, במיוחד כשזו תוכנית ראשונה. מענין לדעת מי "עזר" למי והשאיר את הצופים - התוכנית של חיים הכט ששודרה קודם וגם היא קיבלה רייטינג מאוד גבוה שהשאירה אחריה את הצופים עם אח"י או להפך, והייתה ציפייה לקראת אח"י. בכל מקרה, ע"פ אייס זה בכלל היה ערב חזק מאוד לקשת (ואני באופן אישי גם שמחה על הרייטינג הגבוה שמ.ק. 22 קיבלה, יותר רייטינג=יותר סיכויים לעונה שניה).

lee ziv

New member
צודקת! גודל הציפיות- גודל האכזבה

עכשיו גם יהיו ציפיות מאוד גבוהות מהעונה החדשה של ארץ נהדרת ואולי בגלל זה היא תאכזב... כי בהתחלה לא היה למה לצפות ולכן הייתה הצלחה. אחרי שמעלים ציפיות- ככה גם מתאכזבים

Human Nature

New member
אני דווקא זוכר תגובות אחרות לאנ"ה.

המון תגובות בסגנון "זה לא מצחיק" מאנשים שאחר-כך דקלמו משפטים של חלי ולובה. אבל אני מוכרח לומר שמההתחלה אנ"ה לא אכזבה אותי. היא גרמה לי לרצות לחזור, גם אם היא לא היתה מושלמת מהתכנית הראשונה. המקרה של אח"י שונה- אני לא רוצה לחזור לצפות בזה, למרות שהיו כמה קטעים נחמדים. הרושם הכללי שזה הותיר עלי הוא שזו תכנית המונית שמבוססת על בדיחות עממיות נוראיות. והממ. אני לא רואה מה כל-כך חדשני בפורמט של אנ"ה. אפילו חלק מהדמויות שם לא מקוריות לחלוטין (שלי יחימוביץ' הופיעה, כזכור, ב"חלומות בהקיציס"). מה שהיה טוב באנ"ה זה העובדה שהם הצליחו להצחיק ולעשות תכנית שמעניינת. אח"י נכשלה במשימה.

למעלה