רק שתדעו שהיום כולנו היינו חרמנים

רק שתדעו שהיום כולנו היינו חרמנים

יותר מהרגיל..... תראו לע מה דיברנו כל היום על ירידות וריבי םעל הגיל וכמות אהבה לסיכום נאמר אהבה זה דבר נפלא רק תלוי מי מקבל אותה ובכמה...

אאאאאוווווווו, זו גישה שאני לא אוהב

אהבה זה (לפי דעתי) רגש נעלה, אין טעם לנסות להבין אותו/ לשנות אותו/ להתנגד לו, מעיין תופעת טבע . . . . . ויש האומרים "לאהבה חוקים משלה" משפט שמאוד מרגיז אותי מכיוון שיש מיליון דרכים להראות ולהעניק אהבה (פיזי, רגשי, חומרני וכו´) וכל אחת מהדרכים האלה מבורכות ולכן אני שונא את כל האנשים שאומרים שקשר פיזי הוא לא טוב, קשר פיזי הוא מצויין אבל לא לבנאדם המסויים הזה ! ! ! נא לא לנסות להבין את הפילוסופיה המשוגעת שלי, למרות שכל השטויות האלה באות מניסיון (כן תצחקו), הכינוי השני שלי הוא הפסיכולוג מכיוון שכל אדם שאני מכיר בא אליי לייעוץ (אין לי כוונות להיות פסיכולוג או משהו כזה, אני פשוט אוהב את זה) וכל מי שרוצה לדבר איתי מוזמן (אייסי 49138731) והסיבה שאני בפורום היא בשביל לשמוע דעות אחרות (מאוד מעניין אותי לשמוע דעות של אחרים ולכן אני מדבר על הכל) ולתרום "קצת" מהידע שלי . . . DJ made in israel

להזכיר לך בזמנו

שהתיצת בפורום הישן שלך שאתה רוצהלשכנע את חברה שלך להזדין השנה כי ויתרת לה שנה שעברה ואתה כבר רוצה להזדין ואתה לוחץ עליה וכמעט כולם אמרו לך שזה לא יפה! אתה חרמן תודה בזה אתה מסוג החרמנים שיציגו את זה באור יפה כמה שיותר יפה יותר טוב

בדיוק, ורשמתי כמעט את כל מה שדברנו

אני בחיים לא אגרום לה לעשות משהו שהיא לא רוצה (וזה דבר מאוד חשוב אצלי) !!!!!!! ואני מודה שאני חרמן, אני לא מתכחש לזה, אני רוצה מאוד לשכב אם החברה שלי ואני אחכה לה עד שהיא תגיע לגיל נורמלי (במקרה שלי 16) ואז לא אמרתי שאני אפרד ממנה, אמרתי שזה יתחיל להפריע לי . . . . ואתה לא יודע כמה היא חשובה לי וכמה אני דואג לה, אמרתי לה שאני אחכה לה לא משנה באיזה גיל אבל לא אמרתי כלום בקשר לדרך שאני אקבל את זה !!! DJ made in israel

שים לב מה אמרת

"אני אחכה לה עד שהיא תגיע לגיל הנורמלי(במקרה שלי 16)" מה הקטע עם היא מגיה לגיל 16 ולא בא לה? מה הקטע הזה שיפריע לך תעשה יבד הרבה עשו ככה ונשארו חיים כל האובססיה שלך לרדת לבנות לזיין בנות זה מעצןב גם סוג השאלות/סקר מלמד על כך שאתה מתעסק בזה חברה שלך אני מאמין ילדה חכמה ושהיא תרצה אתה אתה תדע זאת ולסיום נאמר "בשביל דברים טובים שווה לחכות" וביינו לפי מה שכבר אתם עושים אפשר להבין שלסבול אתה לא סובל

חמוד

זה מה שקורה כשהמציאות מתנגשת עם האמונות שלך ! ! ! אני מאמין בזה שאנחנו נהיה חברים שנתיים וחודשיים כשהיא תהיה בגיל 16 ואני אוהב אותה הכי בעולם ויש לנו עתיד והיא מוכנה, אז מה רע ???? ישעתי שתגיד את זה DJ made in israel

מתכנן תעתיד לפי חירמונים

זהו זה רשמי אתה חרמן כרוני... אתה בונה עתיד ותארכים לזה כמה תמים אפשר להיות... אין דד ליין תלמד

חס וחלילה תאריכים

חמוד, כל מה שאני מבקש ממך הוא לא לפתוח את הפה עד שאתה בטוח במה שאתה אומר . . . ליטל החמודה שלי ביקשה ממני שאני יעשה לה sweet 16 מיוחד (והיא התכוונה לזה) אז הבטחתי לה שאני אממש לה את הפנטזיה שלה (באמת לא כדאי שאני אפרט) אז אמרתי לה (עוד לפני חצי שנה) שאני אקח אותה בחופש הגדול כשהיא תהיה בת 16 לטורקיה אבל היא אמרה שהיא רוצה אילת אז אמרתי איך שאת רוצה וזו הסיבה שאני יודע מתי נעשה את זה . . . עוד שאלות ??? DJ made in israel

ועוד משהו! ../images/Emo70.gif

קראתי עכשיו הודעות שלךמעבר(פשוט לחצתי על השם שלך) וקראתי הודעה אחת מענינת על אחת מהכתה שלך תגיד לי משהו אחד אתה לא מתבייש?????? אתה רוצה לומר לי שאתה אוהב נוראה את ליטל אבל עם היא הייתה אומרת לך שרק בעוד 3 שנים הפנחס שלך יכנס בה אז היית עוזב אותה?!?! כיי ככה אמרת לזאתי מהכיתה שלך שאתה מרחם על חבר שלה שצריך לחכות 3 שנים ועם ליטל הייתה עושה לך את זה היית עוזב אותה ישר! וכמובן נותן לה מספר טלפון שלך מתי שהיא תרצה בעוד 3 שנים!, תגיד לי עם כל הכבוד אתה חרמן בלי מצפון!!!!!!!!!!!! איך אתה מתנהג אתה סותר את עצמך מה הקטע פה? אתה מצד אחד אומר שליטל אהבת חייך(ועוד אתה כולה בן 16) ומצד שניאתה אומר שעם היא תגיד לך שפנחס שלך יחכה המון זמן עד שיכנס בה אתה תעזוב אותה כמובן גם תתן לה תטלפון שלך מתי שהיאת רגיש מוכנה בעוד 3 שנים(זאת אומרת שאתה רוצה אותה בחזרה רק מתי שתוכל לדפוק אותה) אין לך בושה?! כאילו רק זיונים בראש שלך?! בושה... אני מודה שאני חרמן אבל עם כל הכבוד עם יש רמות אני רמה נמוכה ואתה רצח למעלה עם לא מעל הרמה הגבוה! קשר בנוי מאהבה גם בלי סקס אצלך אני וראה זה החלק החשבו עובדה יש הוכחות! 1)אתה מרחם עליו כי לא יזין את חברה שלו עוד 3 שנים 2)אתה תעזוב את חברה שלך אפילו שאתה אוהב אותה עם לא תקבל זיון 3)אתה תתן לה בכל זאת תטלפון שלך בעוד שנים מתי שכן תוכל לקבל זיון 4)אתה מתכנן תעתיד שלך איתה לפי חירמונים עובדה אמרת לי זאת בעצמך שאתה תחכה גיל 16 אז עד אפשר ככה וככה תסתכל מה רשמת יל כמה שורות מתחת או למעלה תלוי םע הגבת לזה או לא... 5)אתה מספר חופשי שירדת לה 6)אתה שואל שאלות על זה וכל מי שרושם משהו נגד זה אתה ישר תגיד משהו ממש חזק כנגד זה 7)אמרת בעצמך שאתה חרמן

לא הבנתי מה אתה מנסה להוכיח ?!

אני מודה שאני חרמן, ההודעה הזו מראה שלא הבנת את איך שאני חושב, סקס זה חלק נכבד מאוד מהחיים שלי, לא אמרתי שאני אפרד מליטל וגם אם בגיל 16 היא לא תהיה מוכנה אז אני אחכה אבל במקרה של עדן זה משהו אחר לגמרי שאתה ממש לא מבין כי אני מכיר את עדן וחבר שלה (הם לומדים בכתה שלי) ועדן היא ידידה טובה מאוד שלי (עוד אחת שאני מייעץ לה), בבקשה על תעלה את הנושא הזה כי אז אני אפלוט הרבה מאוד דברים שאסור לי להגיד. שוב אני אומר שאני חרמן אבל העתיד שלי לא נקבע לפי החירמונים, היו לי הרבה חברות לפני ליטל ורק איך שאני מרגיש כלפיה וחושב עליה אני יודע שהיא הנכונה בשבילי, היא חשובה לי יותר מהחיים שלי, אני מוכן למות בשביל שיהיה לה רק אושר בחיים ושוב אני חוזר על זה שאני מאוד חרמן ושאני לא אפרד ממנה אם היא לא תשכב איתי כל מה שאמרתי לה זה שזה יתחיל להפריע לי כי עכשיו היא בסף הכל בת 15 והיא נחשבת בראש שלי כתור קטינה ולכן אני לא חושב אפילו על לשכב אתה וסיכמנו שלא נדבר על הנושא עד שהיא תהיה בת 16 . . . ומה רע בזה שאני מדבר על שירדתי לה ??? הילדה החמודה (לא זוכר את הכינוי שלך) שאלה מי ירד ועניתי והיא רצתה שאנשים יענו ויעזרו לה מהניסיון (!!!!!!!) שלהם . . . . . DJ made in israel

RoadKill

New member
חחח

איש הלילה צודק חוצמזה זה לא ממש מעניין מה אתה עושה עם חברה שלך אני במקומה הייתי זורק אותך

wildflower**

New member
אני אגיד לה מה רע...

אני לא יודעת מה החברה שלך חושבת על זה.. אבל אם החבר שלי היה מספר לכל הפורום על זה שהוא ירד לי {או עוד כמה פרטים אינטימיים מהחיים שלנו..} הייתי מאוד נעלבת. במיוחד שיש כאן כמה אנשים שכן מכירים את ליטל.{לא אישית,אבל בכל זאת.} אלעד תשים לב לפה שלך.... אם אתה אוהב אותה כל כך..תשמור כמה פרטים לעצמכם.. בר

בר חמודה

אין לי בעיה לספר את כל מה שאמרתי חוץ מה-sweet 16, ממש לא רציתי לספר על זה אבל איש לילה שיגע אותי עם התאריכים שלו . . . . DJ made in israel

**Blue-Lagoon**

New member
לך אין בעיה....

מה איתה? אולי לה אכפת להכנס לפורום ולראות שירשור על חיי המין שלכם?! נו מילא שיהיה מה אכפת לי.. יש דברים תמוהים בעולם כמו למה לעזאזל לשיר של בריטני ספירס קוראים I AM A SLAVE 4 U או משהו כזה

אני רוצה תשיר הזה!!!!!!!!!!!!!!!

ראבק תני לי אותו!!!!!! בחיית!!!!!!!! בבקשה! =) (דמייני פרצוף של כלב שמבקש יפה)

אתה דיברת על תאריכים

ואתה עשית תרגלי מסריח בקטע עם הירידה לחברה שלך עם חברה שלך קוראת את זה היא אשכרה נעלבה בטח

למעלה