רק שתדעו שזה ממש מבאס שעד שאני

mika tal

New member
רק שתדעו שזה ממש מבאס שעד שאני../images/Emo10.gif

פוגשת בחור כזה חמוד, הוא צריך לעבוד בחו"ל לשלושה חודשים הקרובים... למרות שזה יהיה on@of אמרתי לו שכדי לבסס קשר יציב, אני צריכה גבר לצידי בארץ... מבאס...

orrin

New member
לא בהכרח צריך לוותר

אם אתם מגדירים שזה קשר מה שאומר שגם כשהוא בחול אתם ביחד ולכן הוא לא מחפש בחורות, ואם באמת את מרגישה שזה משו מיוחד ששוה להשקיע בו- אני אישית לא הייתי מוותרת כל כך מהר. תחשבי כמה זה קשה למצוא מישהו נורמלי ואז תחשבי שאת מוותרת על זה לטובת משו זמני שיפתר עוד שלושה חודשים. זאת אומרת עוד שלושה חודשים כן תוכלו לבסס קשר זוגי ויציב בארץ, לא ככה? וחוצ מזה יש יתרונות באון ואוף- יש זמן להתגעגע.... תחשבי על זה חיבוק ממני

shaniza

New member
אם נראה לך

שאת לא יכולה לקיים קשר יציב בצורה כזו, אז אל תתחילי בכלל. אבל אם נראה לך שהוא חמוד מספיק ושווה את ההמתנה... אז תנסי. אולי תופתעי בסופו של דבר...?

mika tal

New member
ה לא שויתרנו לגמריי.. אמרנו

שנהיה בקשר.. העניין הוא שכל ספטמבר הוא יהיה בחו"ל... אז יכול להיות שאם זה יסתדר, עדיף שנהיה אפילו בקשר במסנג'ר ובמיילים ,ככה קצת "לשמור על השלהבת", ואז נוכל להתחיל לבנות משהו.... לא יפריע לי אם יהיה שבוע פה שבוע שם באוקטובר נובמבר, אבל כל ספטמבר בחו"ל? מצטערת.. לתחילת קשר זה לא יחזיק מעמד...

למעלה