רק שתדעו שמרקו הוא קונספירציה

silentbob

New member
רק שתדעו שמרקו הוא קונספירציה

מרקו הילד המאפן מ"הלב" הוא קונספירציה שהוכנה לפני עשרות שנים ע"י בזק כך שדור שלם של ילדים ( שהיום קצת יותר מבוגרים ) עדיין יראו במרקו כאותו ילד תמים "יקנו" את כל השטויות שבפרסומת של בזק........ ויאמינו שאם מרקו עושה, מרקו יודע..... מה גם שאם תשימו לב התוכנית עצמה נמשכה מליון פרקים עד שהאהבל הזה מצא את אמא שלו שבעצם בפרסומת She´s only a phone call away.... תגידו לי אם זה בסדר.......????

RedStorm

New member
מה שאני יודע שחשוד אצל מרקו

זה שבכל המסע שלו שערך ימייייים וחודשים רבים הוא קיבל מאבא שלו לחמניה , לחם או מה שזה לא יהיה הוא אכל ביס אחד....בתחילת המסע ובאמת ראו את הביס....ומרקו יצא לדרכו אבל!!!! מרקו אכל מהלחם בכל משך המסע כל פעם שהיה רעב ותמיד נשאר רק הביס הזה הראשון מהפעם הראשונה שהוא נגס בלחם והוא אכל ואכל ואפיל הביא לקוף שלו לאכול מהלחם הטרי הזה ולא הלחחפ נשאר שלם לחלוטין חוץ מהביס הראשוני בצד!!! הלחם שלא נגמר ככה אני אומר כמסתכלים למעלה זאת נראת הודעה ארוכה על הלחם של מרקו בכל מקרה לילה טוב!

srullli

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שעלית על משהו ......!!!
וגם הקטע שבו כתבת שמרקו נתן לקופיף שלו לאכול מה"לחם הטרי" שלו הזכיר לי את מה שקרה אתמול כשאבא שלי בא בתמימות אליי ואל אמא שלי ושאל אותנו אם מישהו רוצה מאפה (עם גבינה מתוקה בפנים) טרי מיום חמישי שהוא שכח ממנו !! זה היה פשוט נורא משעשע בזמנו..... טוב, האמת שאני מודה שההומור שלי דיי ירוד ומזעזע..... אבל לא נורא...צחוק זה בריא.....!

Chot

New member
זכור לי משהו כזה

וגם שתמיד חשבתי שהלחם שלו נראה לי מאוד טעים כי אין לו שיניים

silentbob

New member
מה גם....

מרקו לעס את הלחם בצורה די מוזרה עד מעוררת חשד... אני שואל את עצמי ..... למה בדיוק ילדים קטנים נמשכו לסדרה הזו ? אין בה גיבורי על , אין בה אנימציה מי יודע מה ואין בא משהו משעשע או מצחיק או אפילו מעודד ..... הבנאדם מחפש את אמא´שלו ארבעים אלף פרקים ואוכל לחם ומטייל עם קוף ולא מחליף בגדים ולא מתקלח.... זה רק מעמיק את נושא הקונספירציה...........

srullli

New member
דווקא אני חושבת

שמרקו הוא כוכב-על נערץ. כלומר ..... תחשוב על זה מרקו במשך זמן לא מבוטל הלך קילומטרים ושרד , ובאופן מפתיע לא קיבל איזו שפעת או קילקול קיבה או כל מחלה אחרת מהלחם הזה שלו (או מכל דבר אחר), שסביר מאוד להניח שצבר , במהלך הפרקים והימים הארוכים בהם נדד, כמויות נכבדות של עובש, בקטריות ושאר מיקרו-אורגניזמים, אבק , מקקים ושאר חיות, בוץ, ולא יודעת מה, (וכמובן שלא רק הלחם..... ) ולמרות הכל הבחורצ´יק שינס מותניו והמשיך במסעו המפרך אל היעד הנכסף !. מעניין באמת איך הלחם הזה שמר על מראה בריא ורענן לאורך זמן...??... אולי סוד הקסם הוא פשוט בעקבות כך שהוא "עבר מסך".... אולי סתם איפרו אותו ופידרו אותו כדיי לבלבל את הצופים הנאיבים..... עייפתי

bwp

Member
אני לא מאמין שעוד לא רשמתם את זה...

הרי אימא שלו בכלל לא רוצה אותו! היא לא סתם נסעה לקצה השני של העולם(מיפן לארגנטינה, או שזה פחות מקצה? כמה זה בכלל מידת אורך של קצה שני של עולם?!!? עוד קונספירציה שמצאתי!), אלא במטרה להיפטר ממנו, אבל לא!!! הוא ילד עקשן ומפגר שחושב שאמא שלו אוהבת אותו! וגם שהוא מוצא אותה ורץ ונופל היא נשארת אדישה ולא רצה אליו, אוקי אתה בן 8 but get the hint!

silentbob

New member
אתה חושב ?

אני לא יודע , אני רציתי לראות את הפרק האחרון אבל היה לי מבחן בגרות ולא הספקתי..... הוא מת בסוף ? אמא שלו זונה ? מה קורה !!!?!??!?!?

srullli

New member
../images/Emo142.gif

ראיתי את הסדרה הזאת מזמן , כשהייתי קטנה, כשהיה את זה עוד בערוץ הראשון (והבנתי שאח"כ זה הגיע מאוחר יותר גם לערוץ 6 ). בכל אופן , מאחר וזה היה מזמן , והייתי עוד קטנה, ומחצית הזמן סתם בהיתי במה ששודר שמה במסך (זה היה הערוץ היחידי) , אז אני לא זוכרת לגמרי את הפרק האחרון, אבל אם אני לא טועה לשניהם היו עיניים רועדות כאלה.....

canimal

New member
זה מימי קדם לאנשים היה רק מרקו וחול

היי, אני חדשה בפורום love me

srullli

New member
LOL ../images/Emo3.gif

לא כ"כ הבנתי את ההקשר ..... (אולי בגלל המסטוליות הקלה שאני שרועה בה כרגע...) אך למרות הכל, הרי אני מקדישה לך בזאת את :

למעלה