רק שתדעו...

זִיגזַג

New member
רק שתדעו...

שאני חולה מת!! נאסר עליי לצאת 3 ימים מהבית עד שהדלקת שקדים תעבור.. ואני לא יכול לאכול כלום.. ואפילו עם סיגריות אני לא מסתדר.. ואין מי שתטפל בי!! תאמינו לי, יש רגעים שבעסה להיות סינגל!!!

../images/Emo10.gif

קודם כל
+ איחוליי להחלמה מהירה... אסור לאכול כלום כלום? גם לא גלידה? (זכור לי איפשהו שאחרי ניתוח שקדים זה מה שנותנים אז אולי גם בדלקת שקדים מותר?
)

אופטימיות זה טוב!!!

אני בסדר...האמת, אפופה קצת במחשבות...חזרתי לא מזמן ממפגש האופנועים שאני מארגנת...יצא לי שם להסביר למישהו שאני סינגלית וטוב לי עם זה והוא לא ממש הבין איך ייתכן שטוב לי עם זה ושאני לא מחפשת אף אחד...

ליאן.

New member
איפה אמא שתטפל ותכין מרק?

ככה היא מזניחה את הבן החולה?.. חחח
החלמה מהירה.
ואל תשכח צעיף או סוודר..

זִיגזַג

New member
התגעגעתם אליי?? ../images/Emo13.gif

חזרתי עכשיו מבחוץ.. שתתפוצץ הרופאה!.. השתגעתי בבית.. יצאתי לשאוף אויר ולשבת קצת עם חברים למטה.. (על הרזלים כמו הערסים) הקיצר.. עדיין חרבנה, אבל מרגיש הרבה יותר טוב!! תודה לדואגות

זיגזג יקר,

ממתי להגיד "יותר טוב" זה מספיק? העוגייה רוצה דיווח... עכשיו זה ברור?או שאני צריכה לפתוח שאלה בנושא "מה עושה סינגל חולה"?

זִיגזַג

New member
העוגייה רוצה דיווח? ../images/Emo3.gif

עדיין משתעל.. עדיין מתעטש.. אולם הקול חזר אליי והגרון כבר לא ממש כואב! ותודה למי שהמציא את המוקסיפן!

זִיגזַג

New member
אגב.. מי נשאר איתי ער עד הטיסה שלי?

הטיסה שלי ממריאה ב 7 וחצי בבוקר מהנתב"ג.. הווה אומר שב 6 אני עף מאשדוד.. התיק כבר מוכן!! זה אומר שאני צריך להעביר ת´זמן עד 5.. לדפוק מקלחת ותגלחת שעה.. ולעוף!
אל תתגעגעו יותר מידי....

למעלה